Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşım rahat olmaya çalış biraz. kafanı başka şeylerle meşgul et. en güzeli kitap okumak. bana iyi geliyor en azından. Allahım elbette verecek bebişlerimiz vakti zamanı gelince. herşeyin hayırlısı diyelim. bak tespihimizde bitmek üzere. inşallah nisan hepimize uğurlu gelecek canım. opuyorumnanaktan

Evet okudum çok geçmiş olsun hepsi sıkıntıdan sen bu bnm gönderdiğim sureyi bol bol oku inan fayda göreceksin..bende b+ç+t başlamıştım 3-5 gün kullandım bıraktım...çok düzenli yapamadım..bende doğal yolla bekliyorum bu ay olmadı aşılama bakalım artık dr ne derse...

ece sen tespiği bitirdinmi?????

bu arada senin yolladığın duayı print ettim bende suya okuyup içeyim inşallah iyi gelir.

kızlar ben bugün biraz erken çıkıyorum.
akşam girebilirsem evden görüşürüz.

bu arada tespihlerini bitirenler yazsında , ona göre kalanı yarın biz paylaşacağız.

herkese iyi akşamlar.

sevgiyle ve hoşca kalın:teytey:

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............150 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 350 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 A
D
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Allah Kabul etsin canım. bizde seni merak ettik okuyabildinmi diye? nerelerdeydin?

sağolasın canım,taşınma işleriyle uğraştık,malum işte bilirsin,yeni bağlantı kurulması zaman aldı,bu arada maaşallah çok sıcak bi topic oldu,dualarımız kabul olur inşaalah...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.

Ey alemlerin rabbi olan yüce allahım
ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
ey yaradılmışların bir tek yaradanı
ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi
ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce allahım
sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır.
Rabbim hertürlü sıkıntı ve musibetten sana sığınrız
sen herşeyi hakkıyla bilen ve duyansın
sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
hz.muhammed mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim.sen herşeye kadir olan sın.allahım bütün evlat hasreti çeken
dostlara ve bana yardım eyle.ol emrini bizlere de sun rabbim
senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim
senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi
bizim dualrımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

kimse yom sanırım:) ben eşimi işe uğurlar yatarım sizler gelirsiniz sizlere güzel sohbetler......

ay kızlar bir rüya gördüm hala etkisindeyim... istiklal marşını söyleyerek gelen bir kaç asker ama gaziler... kimin kolu kiminin bacağı yok . kimide tekerleklisndalyede... ama nasıl senler neşe dolular içlerinde bayanda var.. tek ayaklı olanlar birbirine sarılmış destek alarak yürüyorlar şen şen... bir yerden dönüyorlar bir yere giriş yapıyorlar gazi oldukları için o giriş esnasında 1lira para veriliyor onlara ama onlar kanbul etmiyor vatan sevgisi için ölürüz felan diyorlar. bu arada gazilerden en önde gördüğüm tekerlekli sandalyede oturan kişi ne alaka ise kenan doğulu:)

günaydın pınar güzel bi rüya birlik beraberlik gazilerin birbirlerine sarılmaları allah hayırlara çevirsin.

bende rüyamda tanımadaığım bi dr. aşılama yaptırıyorum ama çok ilginç bişey kadın kendi kendine bişeyler yapıyo bittikten sonrada sperm olmadığını farkediyorum yani dolandırıcıymış güya paramı tekrar alıyorum karışık bi rüyaydı . bide 3 yaşında bi yiğenim var rüyamda bana teyze sen hamilesin diyo.hayır olsun.

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............200 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 350 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................100 AD
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:
listenin son hali arkadaşlar.

gamsem ve ece ile dün görüşmüştük. bugün bitireceklerini söylediler.

seldadan dün haber alamadık. akşama kadar bir haber alamazsak akşam onun kalan 50sinide bölüşelim artık. seldacığım bizi habersiz bırakma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…