- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.821
selam arkadaşlar,
benim de beklenmeyen hastalığıma en fazla 7 gün kaldı. şimdiden hastalık belirtilerim had safhada. aşırı sinirli oluyorum adet öncesi. karar aldım. adetten sonra tekrar gideceğim doktoruma. iğneli olarak tedaviye başlayıp kısmetse inşallah ilk ve umarım son aşılamama start vericem. iş yerinden 1 haftada izin aldım. aşılamadan sonra 1 hafta evde yatıp sadece dinlenicem . işten stresten herşeyden uzak..
bu bebek konusu beni malesef çok isyankar yaptı. hep onun var, benim niye yok şeklinde birsürü saçma sapan düşünceler sürekli beynimi kemiriyor. çok güçsüz olduğumu hissediyorum..
saygılar, sevgiler..
evet canım ben b,ç,t kürünü yaptım bu ay. pazartesi adetin 12. gününde bıraktım. şimdi beklemedeyim.
bu ayda kendiliğinden olmazsa nisanda tüp bebeğe başlıyorum. inşallah. tabi bu arada birde sıkıntıdan zona olmuşum. onunla uğraşıyorum birde.
ece sen tespiği bitirdinmi?????
bu arada senin yolladığın duayı print ettim bende suya okuyup içeyim inşallah iyi gelir.
Allah Kabul etsin canım. bizde seni merak ettik okuyabildinmi diye? nerelerdeydin?
ay kızlar bir rüya gördüm hala etkisindeyim... istiklal marşını söyleyerek gelen bir kaç asker ama gaziler... kimin kolu kiminin bacağı yok . kimide tekerleklisndalyede... ama nasıl senler neşe dolular içlerinde bayanda var.. tek ayaklı olanlar birbirine sarılmış destek alarak yürüyorlar şen şen... bir yerden dönüyorlar bir yere giriş yapıyorlar gazi oldukları için o giriş esnasında 1lira para veriliyor onlara ama onlar kanbul etmiyor vatan sevgisi için ölürüz felan diyorlar. bu arada gazilerden en önde gördüğüm tekerlekli sandalyede oturan kişi ne alaka ise kenan doğulu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?