Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin. 26 gün de bir hastalanıyorum bugün 28. gün gelen giden yok çok hafif leke var sadece aşılama ayında ilk defa 30 gün sonra olmuştum bu ayda mı öyle olcak sizinde öylemiydi. btç yada incir suyundanmı acaba

Son düzenleme:
gül inşallah hamilesindir arkadaşım.

biz kafayı taktık adetlerimiz bile düzensizleşti.artık kafam okadar karıştıki bu konuda ne desem bilmiyorum.

herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok

ınşallah canım ama zannetmem ateşim 36,8 lerden bugün 36,4 e düştü hasta olcağımı gösterir muhtemelen. Aşılamadan sonra düzenimde bozuldu gıcık oluyorum yada yumurtalar elden gidiyor :)))) Test yapmaktan da bıktım bu ay hamilelik monütörünü alcam ya eczacı bugün getiriyor hasta olmayı bekliyorum ya dört gözle gelmez. Kendimizi dinlemekten helak olcağız yarında olsun bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Gül merabe canım.ben de 2 kere aşılama yaptırdım .benim adet dönemimde bozuldu daha önce adet oldum ve 2 yada 3 gün sürdürdü genelde azalttı yani .nasip 3 aşılamayı artık bu ay düşünmüyorum nisan da yaptırırım belki

gül ben monitörle falan uğraşmıyacağım. eğer bu ay hamile değilsem. hastalanır hastalanmaz Allah nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............150 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 350 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................100 AD
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

arkadaşlar listenin son hali.

ece ve gamsem kaldı. onlarda bugün bitireceklerdi zaten

Yüce Rabbim Hepimizin Dualarını Kabul Etsin ınşaallah. AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gül ben monitörle falan uğraşmıyacağım. eğer bu ay hamile değilsem. hastalanır hastalanmaz Allah nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.

Canım en doğrusu senin yaptığın ama ben 3 ay deniycem ruh halimide o zamana kadar hazır hale getircem hepimiz için hayırlısı aslında doktorada hemen gitmek lazım kk da dünkü bahçeçi ğin yazısında bi bayana 2 ay sonra tüp bebek yaptırmak için hemen gel gibi birşeyler diyordu galiba takibe alıyorlar bide ben rahim filmi çektirmedim onuda çektirmek istiyorum

sağol canım bende aynı şeyi düşünüyorum aşılama düzeni bozuyor sonuçta hormon alıyoruz

kızlar günaydın dün kan testi yaptırdım negatif bende zaten 2 tane kalan jeli artık kullanmıyorum ama hasta olmadım 3.aşılamayı hemenmi yaptırsam yoksa biraz aramı versem

bkjozlemin dediği gibi dün okadar ağladımki isyankar oldum çok üzüldüm inşallah okuduğumuz tefriciyelerin hatırına Allah hepimizi güldürür

pancarr canım tabiki üzülüyoruz hepimiz. ağla , bizimle üzüntünü paylaş ,istersen bağır ama isyan bu bence çok günah ve bebeğimizin gelmesini daha da geçiktirebilir canım.

bu arada jeli bırak ki bir an önce adet ol. aşılama konusuna gelince bunu doktorunla karar vermen en doğrusu hayatım.

isyan derken allahım neden diyorum sadece şka kötü bişey dediğim yok haşa... doktorum istanbula yerleşti artık yok başka bi doktora da henüz hazır deilim o nedenle ara vereyim dedim bi de benim eşim hafta sonu geliyo eve başka şehirde çalışıyo bizim ki zaten normal olmaz heralde:))) aşılama veya tüp şart tabi yine Allah bilir

çok kafaya takmamak gerekiyor arkadaşım. bende bu ay deneyeyim tüp bebek sonra oluruna bırakacağım artık. kısmetimde anne olmak varsa olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…