- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.861
kızlar günaydın dün kan testi yaptırdım negatif bende zaten 2 tane kalan jeli artık kullanmıyorum ama hasta olmadım 3.aşılamayı hemenmi yaptırsam yoksa biraz aramı versem
Özledik muhabbetini bırak artık gündüz yatmalarını hihoyyyt
selam pancar,
heray doktora gidince hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyoruz. yaşın kaç bilmiyorum ama istersen 1 ay ara ver. kendini toparla. bende bu ay tedaviye gitmedim. kısmetse haftaya hastalanınca başlıcam yine maratona. ümidimiz bir dibe vuruyor, bir yeşeriyor. çok şükür sağlığımız yerinde. gerçi bu kadar kafaya taktıktan sonra akıl sağlığımızdan olucaz. dikkat edelim kendimize. sonuçta biz de anne aday adayıyız. zemuszemus.İnşallah rabbimiz dualarımızı kabul edip önce anne adayı, sonra da anne olacağız. amin amin amin
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin. 26 gün de bir hastalanıyorum bugün 28. gün gelen giden yok çok hafif leke var sadece aşılama ayında ilk defa 30 gün sonra olmuştum bu ayda mı öyle olcak sizinde öylemiydi. btç yada incir suyundanmı acaba
bende rüyamda tanımadaığım bi dr. aşılama yaptırıyorum ama çok ilginç bişey kadın kendi kendine bişeyler yapıyo bittikten sonrada sperm olmadığını farkediyorum yani dolandırıcıymış güya paramı tekrar alıyorum karışık bi rüyaydı . bide 3 yaşında bi yiğenim var rüyamda bana teyze sen hamilesin diyo.hayır olsun.
canım daha hastlanmamışsın ne kadar geçti güünü jel okadar geçikme yapıyormu....
selam pancar,
heray doktora gidince hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyoruz. yaşın kaç bilmiyorum ama istersen 1 ay ara ver. kendini toparla. bende bu ay tedaviye gitmedim. kısmetse haftaya hastalanınca başlıcam yine maratona. ümidimiz bir dibe vuruyor, bir yeşeriyor. çok şükür sağlığımız yerinde. gerçi bu kadar kafaya taktıktan sonra akıl sağlığımızdan olucaz. dikkat edelim kendimize. sonuçta biz de anne aday adayıyız. zemuszemus.İnşallah rabbimiz dualarımızı kabul edip önce anne adayı, sonra da anne olacağız. amin amin amin
meraba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum benim aşılamam iptal edildi dün akşam. çok fazla yumurtam gelişmiş ve tüp bebeğe geçtik sanırım cuma günü yumurtalar tolanacak ne olur benim için dua edin...
canım 4 gün geçti aslında fazla da deil jeli kullanmıyorum artık bugün yarın olurum heralde jel yapıyomuş galiba gecikme bende öle duydum napalım hayırlısı((
jeli tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlar. birde düşüğü engelliyormuş. benim doktorum eğer hamile kalırsan ilk 3 ay devam edeceksin buna demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?