Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın dün kan testi yaptırdım negatif bende zaten 2 tane kalan jeli artık kullanmıyorum ama hasta olmadım 3.aşılamayı hemenmi yaptırsam yoksa biraz aramı versem

canım daha hastlanmamışsın ne kadar geçti güünü jel okadar geçikme yapıyormu....

selam pancar,

heray doktora gidince hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyoruz. yaşın kaç bilmiyorum ama istersen 1 ay ara ver. kendini toparla. bende bu ay tedaviye gitmedim. kısmetse haftaya hastalanınca başlıcam yine maratona. ümidimiz bir dibe vuruyor, bir yeşeriyor. çok şükür sağlığımız yerinde. gerçi bu kadar kafaya taktıktan sonra akıl sağlığımızdan olucaz. dikkat edelim kendimize. sonuçta biz de anne aday adayıyız. zemuszemus.İnşallah rabbimiz dualarımızı kabul edip önce anne adayı, sonra da anne olacağız. amin amin amin

Özledik muhabbetini bırak artık gündüz yatmalarını hihoyyyt

hehe canım gece 4 5 de yatıyoruz eşim bunu alışkanlık yaptı..... işden geliyor yemek yiyor 2saat uyuyor sonra sabahçı:)) ee bende öyle olunca o gittikden sonra uyuyorum dayanamıyorum:)

canım senin moralinin düzgün olduğunuda görmek duymak güzel. elbette yeri ve zamanı geld
iğinde hepimiz anne olacağız.... bende bu ay ikinci aşılamayı yaptıracağım tutmazsa ara vereceğim doğru fitnesss e başlayacağım :)))) bu kürleride uygulamayacağım ya çok şişdim:)) bebiş sahibi olayım derken koçişden olacağım..... fıstıklarla aldatacak sonunda beni böyle giderse...

kartopununda dediği gibi artık allak bullak olduk ama bende ne ilaç tedavisi esnasında ende aşılamdan sonra bir gün dahi şaima olmamışdı...... tam gününde oldum...... mesela kartopu ben aynı gündük aşılamada 2martdae ben hemen hastalandım kartopu 2gün geçikti.... bu aradada gelmesişn zaten:) yolu unutup karıştırsın:) hehe hamiş ol insaallah......

amin amin insaallahhhhhhhhh........ Allah ım o meleğe insaallah vesile kılarak haberdar etmişdir rüyanda ........

ya bu arada bakıyorum adet tarihleri yaklaşmaya başlayınca pıtır pıtır dökülmeye başlamışsıznız umutsuzluğa doğru....... det kötükedihüsokaydirigubbakcemile

haklısın iki türlü de çok yıpranıyoruz bende ara vermeyi planlıyorum hayırlısı allah yardımcımız olsun

Arzucum merhaba, dualarımız seninle....

canım 4 gün geçti aslında fazla da deil jeli kullanmıyorum artık bugün yarın olurum heralde jel yapıyomuş galiba gecikme bende öle duydum napalım hayırlısı((

jeli neden veriyorlar..... ne işe yarıyor... bu arada kanda çıkmadı diye kendini kollamayı bırakma ne olur olmaz bu dediğim umutde vermesin ama görümcemin 2 gebeliğindede kanda çıkmadı ... kanı normalden sıvı olanlarda gebelik kanda geç beliriyormuş..... sen gene dikkat et......

jeli tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlar. birde düşüğü engelliyormuş. benim doktorum eğer hamile kalırsan ilk 3 ay devam edeceksin buna demişti.

kızlar çok çalışmayın.... patronlarınız ne şanslı ....... kıymetinizi bilsinler ........

jeli tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlar. birde düşüğü engelliyormuş. benim doktorum eğer hamile kalırsan ilk 3 ay devam edeceksin buna demişti.

duamızda bitmek üzere..... Allah ım kabul etsin firesiz bitirdik çok şüükür...ben gerçekden nisan ayı için çok umutluyum...... haftaya hastalanırım Allah dan bir mani çıkmazsa aşılama yapılır ondan sonra ver elini istanbul altını üstüne getireceğim bir gün evde oturup kendimi dinlemeyeceğim... bu arada bir kadın bir erkek dye bir komedi var duymuşsunuzdur 26. veya 27. bölümdü unuttumşimdi bulun izletin öldüm gülmekden:)))))

kadının ağzında derece sonra eşine gelll bugün diyor dedim eşime ateş ölçme yöntemi :))) ama bir komik anlatamam bakında gülün kendi halinize:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…