- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.881
ekmek parası arkadaşım neyapalım :)))))))
jeli neden veriyorlar..... ne işe yarıyor... bu arada kanda çıkmadı diye kendini kollamayı bırakma ne olur olmaz bu dediğim umutde vermesin ama görümcemin 2 gebeliğindede kanda çıkmadı ... kanı normalden sıvı olanlarda gebelik kanda geç beliriyormuş..... sen gene dikkat et......
bizim iş artık ekmek parası olayını geçti ...... eşimi sabah uyandırıken kalkareken çok zorlanıyor 1 saat onla uğraşıyorum önceden aşkım ekmek parası kazanmam lazım kaldır derdi... şimdi aşkım tüpbebek parası kazanmam lazım kızsanda kızsamda kaldır diyor:)))) bizim kırkyıllık ekmek parası deyimi tüp bebek parasıyla değişti:)
ciddimisin öle bişe oluyo demek aa çok şaşırdım aslında benim kanımda suludur yaa dur bakalım ozaman belki de dediğin gibidir eminsin demi canım görümcen nasıl anladılar peki hamile olduğunu
çok komik bir dizi bayan insanı gülmekten öldürüyor :)
ciddimisin öle bişe oluyo demek aa çok şaşırdım aslında benim kanımda suludur yaa dur bakalım ozaman belki de dediğin gibidir eminsin demi canım görümcen nasıl anladılar peki hamile olduğunu
hemde nasıl komik ya nette:)))) izledim 27. bölüm2. kısım 28bölüm 1. kısımda bebiş istiyorlar konu almışlar ay dedim bizdemi böyleyiz:)))99
açmaya çalıştım ama burdan açılmadı akşam bakarım kesin öyleyiz eşlerimizin bakışıyla bakarsak ağızdan ateş ölçmeler, süt kaynatıp üstüne çömelmeler -tatlicadiarzu-
bu arada ben kürleri bırakdım sizler ne yaptınız..
heheh vallah öldüm gülmekden:) kadın hesaplıyor şugün şu saat yumurtlama günüm şu saatte olmalıyız adam diyorki beni penisden ibaret görmekden vazgeçermisin :)))))) benimde duygularım var diyor ve küsüyor:))) muhakkak
zleyin.. ay yeek yapacağım
karnıbahar aldım kolacıkdan hemençık atayım ocağada oluversin .... ya bu arada şu bebiş işlerine başladım başlayal çok tembelleştim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?