Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ekmek parası arkadaşım neyapalım :)))))))

bizim iş artık ekmek parası olayını geçti ...... eşimi sabah uyandırıken kalkareken çok zorlanıyor 1 saat onla uğraşıyorum önceden aşkım ekmek parası kazanmam lazım kaldır derdi... şimdi aşkım tüpbebek parası kazanmam lazım kızsanda kızsamda kaldır diyor:)))) bizim kırkyıllık ekmek parası deyimi tüp bebek parasıyla değişti:)

ciddimisin öle bişe oluyo demek aa çok şaşırdım aslında benim kanımda suludur yaa dur bakalım ozaman belki de dediğin gibidir eminsin demi canım görümcen nasıl anladılar peki hamile olduğunu

ayy çok güldüm yaaa ilahi kız siz çok yaşayın emiiiii

ciddimisin öle bişe oluyo demek aa çok şaşırdım aslında benim kanımda suludur yaa dur bakalım ozaman belki de dediğin gibidir eminsin demi canım görümcen nasıl anladılar peki hamile olduğunu

ilk hamişliği düşükle sonuçlandı adetini geçti kanda çıkmadı 3gün sonra gene yaptırdı gene çıkmadı idrarda çıktı ilk onun doktora sordu kanı sulu olduğu için geç çıkarmış... 2. hamişliği çok şükür sağlıklı oldu şimdik bebişi 2 yaşında ondada kanda çıkmadı idrarda çıktı ordan biliyorum...

ama görümcemin kanı bayağ sulu mesela aspirin kullanamaz hemen vucudunda morluklar oluşur.... umarım hamişsindir bbirde umarım sana boş umut vermemişimdir. çok üzülürüm..

hemde nasıl komik ya nette:)))) izledim 27. bölüm2. kısım 28bölüm 1. kısımda bebiş istiyorlar konu almışlar ay dedim bizdemi böyleyiz:)))99

açmaya çalıştım ama burdan açılmadı akşam bakarım kesin öyleyiz eşlerimizin bakışıyla bakarsak ağızdan ateş ölçmeler, süt kaynatıp üstüne çömelmeler -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
açmaya çalıştım ama burdan açılmadı akşam bakarım kesin öyleyiz eşlerimizin bakışıyla bakarsak ağızdan ateş ölçmeler, süt kaynatıp üstüne çömelmeler -tatlicadiarzu-

heheh vallah öldüm gülmekden:) kadın hesaplıyor şugün şu saat yumurtlama günüm şu saatte olmalıyız adam diyorki beni penisden ibaret görmekden vazgeçermisin :)))))) benimde duygularım var diyor ve küsüyor:))) muhakkak
zleyin.. ay yeek yapacağım
karnıbahar aldım kolacıkdan hemençık atayım ocağada oluversin .... ya bu arada şu bebiş işlerine başladım başlayal çok tembelleştim ben.

kızlar ece ve gamsemden haber yok ama bugün bitiririz demişlerdi. herhalde bitirirler.

ben biraz sonra anneme gidiyorum. yarın için duasını tekrar konuşurum.

bende çok tembelleştim hiç bişey yapasım yok :) 12 gün kür yapılıyodu zaten bundan sonra bekleme süresi hayırlısıyla. bende gelsin die bekliyorum bekledikçede uyuz oluyorum :)

Bizim hesap bende eşime diyorum bak hamilelik monütörü alıyorum hazırmısın dediğimde hazır ol die bitmez bu askerlik ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…