Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizim hesap bende eşime diyorum bak hamilelik monütörü alıyorum hazırmısın dediğimde hazır ol die bitmez bu askerlik ohaoldumsmile

napalım bebeiş tek olmuyor..... mecburen hazır olacaklar:)))) bakalım artık kim ilk hamişlik haberi verip yolu acaçak...... Allah ım ben olurum insanlah diyecekdimde senin sanırım bugün yarın birde pancar var beklemede siz ikiniz olun ilk haberi veren.... sonra sanırım ben bende bir iki gün sonra kartopu ve benle aynı anda ece var ... diğer arkadaşlar daha yeni hastalandılar sonrada onlar hadi kızlar insaallah....

Allah ım okuduğumuz dua hatırına peygamber efendimizin yüzü hrmeti hatirina senden dliyor senden istiyoruz..... duamızı vesile kıl peygamber efendimize gönderdiğimi
z salavatları vesile kılda bir bir bizlere birbirimize anne olacağımızın haberini tez zamanda vermeyi sırasıyla nasip eyle amin..........

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............200 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 350 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............150 AD
selda003.............100 ad................................................ ................100 AD
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:

Aminnnn arkadaşım aminnnn :Saruboceq:

Allahın izniyle biri burdan ben hamileyimmm die yazsında şeytanın bacağı bi kırılsın :)))))))

benn ve emenne varr sonuca 5 6 günümüz var :))) başka kimse varmıı bilmiyorumm... inşallahh hayırlı haberler veririzz:))) alkisalkisalkis

şubatta pek pek hamile kalan olmadı ama kalanlarda tam kaldı:) 2arkadaşımız vardı biri bektas da digerini ismini anımsayamadım onlar 2iz bekleiyolar..inş.sizde öle güzel haberler veririsiniz de umut olursunuz bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…