- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.921
şubatta pek pek hamile kalan olmadı ama kalanlarda tam kaldı:) 2arkadaşımız vardı biri bektas da digerini ismini anımsayamadım onlar 2iz bekleiyolar..inş.sizde öle güzel haberler veririsiniz de umut olursunuz bize..
Ey Rabbim!Doğrusu,bana indireceğin hayra muhtacım.(Kasas Suresi:24)"
benn ve emenne varr sonuca 5 6 günümüz var :))) başka kimse varmıı bilmiyorumm... inşallahh hayırlı haberler veririzz:))) alkisalkisalkis
Hayırlısıyla inşallah ii haberlerinizi alırız canım :Saruboceq:
benn ve emenne varr sonuca 5 6 günümüz var :))) başka kimse varmıı bilmiyorumm... inşallahh hayırlı haberler veririzz:))) alkisalkisalkis
kızlar bu arada eşimin ortağı ve en yakın kankimin ablası aynı gün doğum yaptılar bebişlerimiz dün aramıza katılmışlar........ darısı başımıza ....
Günaydın hayırlı cumalar,
sela vakti yine dua edelim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimizi bize hayırlı kılacak bizde buradan kızlar çok mutluyum pozitifffff diye bağıralım... off ya ne heyecanlı. hamile olsam herhalde elim hep karnımda olur. hep onunla konuşurum. Bu hasretlik yüzünden Allaha tuhaf bir dua ediyorum. Şöyle ki Allahım hep midem bulansın. hep bana karnımda olduğunu bebişim hissettirsin istiyorum. Çok acaip değil mi???
bu arada enbüyük kadınlar kulubu ve bizim topiğimiz :)))))))
birlik ve beraberliğiniz için, duaya katılımınız için kendi adıma teşekkür ederim kızlar. iyiki varsınız. hayatımı renklendirdiniz.
a.s.:enbuyukkk:
Günaydın hayırlı cumalar,
sela vakti yine dua edelim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimizi bize hayırlı kılacak bizde buradan kızlar çok mutluyum pozitifffff diye bağıralım... off ya ne heyecanlı. hamile olsam herhalde elim hep karnımda olur. hep onunla konuşurum. Bu hasretlik yüzünden Allaha tuhaf bir dua ediyorum. Şöyle ki Allahım hep midem bulansın. hep bana karnımda olduğunu bebişim hissettirsin istiyorum. Çok acaip değil mi???
bunda en büyük pay senin canım
herkesle tek tek ilgilenmen anaç ruhlu olman ve de çok iyi organize etmen sayesinde hepimiz burdayız ve de birbirimize duacıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?