Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla küçüklükten beri hayalimmdirr ama ikiz taşımak benim için sanırım zor olurr boshayallersmile çünki sadece 45 kiloyumm bilemiyorum bünyem bu duruma müsade edermi sankii 1 taneyi buldumda bide pazarlık ediyomuşum gibi oldukaydirigubbakcemile3 inşallahh bütün isteyen arkadaşlarıma ALLAHIM hayırlısıyla nasip eder a.s.

Hayırlısıyla inşallah ii haberlerinizi alırız canım :Saruboceq:

canım ya sen ne durumdasın günün geçtimi... sanırım salı veya çarşamba demişdin hastalanacağım diye.... ne oldu.....

pancarcım sen nasılsın......umarım ikinizde hayırlı haberler verirsiniz......

benn ve emenne varr sonuca 5 6 günümüz var :))) başka kimse varmıı bilmiyorumm... inşallahh hayırlı haberler veririzz:))) alkisalkisalkis

insaallah insaallah...... bebeii haberlerinizi tez zamanda sizlerden duymayı nasip etsin canabı hakkım bu cuma gününün hayrı vesilesiyle insaallah.. aminnnnnn....

ay kızlar öyle çok istiyorumki yavaş yavaş güzel haberler almaya başlamayı ve haber verecek duruma gelmeyşi:)))) canabı hakkın nasip eylesin cümlemize .... ama hamiş olup kaçmak yok ....

kızlar bu arada eşimin ortağı ve en yakın kankimin ablası aynı gün doğum yaptılar bebişlerimiz dün aramıza katılmışlar........ darısı başımıza ....

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............200 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 350 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............150 AD
selda003.............100 ad................................................ ................100 AD
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

tefriciyemiz tamamlandı arkadaşlar. Allah Kabul Etsin.

Bugün hem annem hem babam ayrı ayrı duasını yapacaklar. babama cuma namazındada benim ve arkadaşlarım için duz et dedim.

Allah Dualarımızı kabe edilen dualardan syıp kabul etsin inşallah.

Yüce Rabbim bu dünyada anne olmayı bize hayırlı kılsın.

AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar
inşallah bu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olur ve beklediğimiz güzel haberleri tek tek almaya başlarız

Günaydın hayırlı cumalar,

sela vakti yine dua edelim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimizi bize hayırlı kılacak bizde buradan kızlar çok mutluyum pozitifffff diye bağıralım... off ya ne heyecanlı. hamile olsam herhalde elim hep karnımda olur. hep onunla konuşurum. Bu hasretlik yüzünden Allaha tuhaf bir dua ediyorum. Şöyle ki Allahım hep midem bulansın. hep bana karnımda olduğunu bebişim hissettirsin istiyorum. Çok acaip değil mi???

bu arada enbüyük kadınlar kulubu ve bizim topiğimiz :)))))))

birlik ve beraberliğiniz için, duaya katılımınız için kendi adıma teşekkür ederim kızlar. iyiki varsınız. hayatımı renklendirdiniz.

a.s. :enbuyukkk:

duanı okurken gözlerim doldu arkadaşım. inşallah herşey gönlüne göre olsun

bunda en büyük pay senin canım
herkesle tek tek ilgilenmen anaç ruhlu olman ve de çok iyi organize etmen sayesinde hepimiz burdayız ve de birbirimize duacıyız

canım benim valla bende çok etkilendim Rabbim inşallah o günleri gösterir hepimize

bunda en büyük pay senin canım
herkesle tek tek ilgilenmen anaç ruhlu olman ve de çok iyi organize etmen sayesinde hepimiz burdayız ve de birbirimize duacıyız

inşallak yavrularımızda peşpeşe gelirde bizleri ardı ardına sevince boğar,bizde vesile olduk diye seviniriz.

günaydın arkadaşlar dün dr dosyamı tekrar inceledi ve ameliyat dedi pazartesi yapıyoruz dedi rahimde perde var onu almamız lazım yoksa hamile kalsanda yüzde 60 düşük riski var dedi ben 1 ay sonra olmak istedim sen kendini hazır hissettiğinde dedi kısacası 19 nisanda ameliyat haziranda aşılama yaparız dedi.ben bu ay mutlu haberleri sizlerden bekliyorum biran önce bebiş haberleri almak istiyorum dualarında yardımıyla hepiniz iyiki varsınız öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…