- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.941
günaydın arkadaşlar dün dr dosyamı tekrar inceledi ve ameliyat dedi pazartesi yapıyoruz dedi rahimde perde var onu almamız lazım yoksa hamile kalsanda yüzde 60 düşük riski var dedi ben 1 ay sonra olmak istedim sen kendini hazır hissettiğinde dedi kısacası 19 nisanda ameliyat haziranda aşılama yaparız dedi.ben bu ay mutlu haberleri sizlerden bekliyorum biran önce bebiş haberleri almak istiyorum dualarında yardımıyla hepiniz iyiki varsınız öpüyorumkaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar dün dr dosyamı tekrar inceledi ve ameliyat dedi pazartesi yapıyoruz dedi rahimde perde var onu almamız lazım yoksa hamile kalsanda yüzde 60 düşük riski var dedi ben 1 ay sonra olmak istedim sen kendini hazır hissettiğinde dedi kısacası 19 nisanda ameliyat haziranda aşılama yaparız dedi.ben bu ay mutlu haberleri sizlerden bekliyorum biran önce bebiş haberleri almak istiyorum dualarında yardımıyla hepiniz iyiki varsınız öpüyorumkaydirigubbakcemile3
ece hoşgeldin , nerelerdesin görüşemedik birtürlü
aynı öyle beklemek çok zor. böyleside geçmiyor. heray aynı şeyler çok gerilmeye başladım ben. bir arkadaşım tavsiye etti. akapunktura başlayacağım. strese çok iyi geliyormuş. buradada araştırtım. tüp bebek öncesi yaptıran çok varmış akapunktur. bahçeçide bunun için doktorlar varmış.
yeditepe üniversitesi hastanesinden bir doktor tavsiye ettiler. randevu aldım 29 Mart. daha öncesi doluymuş veremediler. yumurtaların gelişimini sağlıyormuş. gerçi bende stresi alsa yeter herhalde.
sağol canım daha öncede aşılamadan önce yani bu ameliyatı olmuştum hayırlısı senin mutlu haberini bekliyorum.Allah şifanı versin arkadaşım inşallah ameliyat başarılı olur ve ardından bebeğine kavuşursun
arkadaşım geçmiş olsun. inşallah biran önce sağlığına kavuşursun hayırlısıylada bebişini kucağına alırsın. dualarımız seninle..
geçmiş olsun arkadaşım..en azından sorun tespit edilip tedavi süreci belirlenmiş..hakkında hayırlısı olsun..tez zamanda gönlünün muradını versin inş..
istanbulda sela okundu kızlar. ben duamı yeptım. hepimiz için akıl sağlığı,beden sağlığı,ruh sağlığı yerinde evlatlar istedim. tamda bu arada annem aradı duamızı etmiş Allah kabul etsin diyor,arkadaşlarına söyle hepsine dua ettim dedi.
Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin , bize bu dünyada tez vakitte anne olmayı hayırlı kılsın. AMİN
slm kartopu nasılsın_?
sağol canım hepimiz için hayırlısı dualarımızın mutlaka karşılığını alacağız biraz daha uzadı tedavi süreci sabırla bekleyeceğiz beklerkende sizden güzel haberlerle güç alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?