Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşım geçmiş olsun. inşallah biran önce sağlığına kavuşursun hayırlısıylada bebişini kucağına alırsın. dualarımız seninle..

geçmiş olsun arkadaşım..en azından sorun tespit edilip tedavi süreci belirlenmiş..hakkında hayırlısı olsun..tez zamanda gönlünün muradını versin inş..

ece hoşgeldin , nerelerdesin görüşemedik birtürlü

hiç sorma koşturmaca devam ediyor...işler yoğunlaşmadan bağlanayım dedim..akşam bitirdim tevriciyeyi..haftaya bir daha başlarız inşallah..sen ne yaptın nasılsın..bizim adetede yaklaşık 10 gün kaldı..hayırlı bir sonuç alsakda artık ona göre yol belirlesek..böyle boşlukta gibiyim nedense :::))

aynı öyle beklemek çok zor. böyleside geçmiyor. heray aynı şeyler çok gerilmeye başladım ben. bir arkadaşım tavsiye etti. akapunktura başlayacağım. strese çok iyi geliyormuş. buradada araştırtım. tüp bebek öncesi yaptıran çok varmış akapunktur. bahçeçide bunun için doktorlar varmış.

yeditepe üniversitesi hastanesinden bir doktor tavsiye ettiler. randevu aldım 29 Mart. daha öncesi doluymuş veremediler. yumurtaların gelişimini sağlıyormuş. gerçi bende stresi alsa yeter herhalde.

ben zayıflamak için akapunktura gitmiştim..iyi de kilo verdim..faydalı olur belki tüp bebek hem maliyetli hem daha stresli bir süreç profesyonel destek almakta haklısın..allah yardımcı olsun..gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah..

yeditepe üniversitesi hastanesinden bir doktor tavsiye ettiler. randevu aldım 29 Mart. daha öncesi doluymuş veremediler. yumurtaların gelişimini sağlıyormuş. gerçi bende stresi alsa yeter herhalde.

yumurtlamayı beyinden gelen bir horman sağladığı için stres bu işi yavaşlatıyor..muhtemelen dr stresle ilgili işlem yapıyordur..stres olmayınca yumurtalar rahatlıkla gelişiyor..mutlaka git fayda sağlayacaktır..

inşallah göreceğiz bakalım. ben strese faydası olur diye randevu almıştım. saonra KK da tüp bebek için yardımcı oluyor diye okuyunca herşeyde bir hayır vardedim. hiç beklemediğim bir şeydiama bir taşla iki kuş vurmak gibi. bakalım doktor ne söylecek. gidince anlarız artık. 1 saat muayene sürüyormuş işin içinde terpapide var herhalde, eğer gerekli görürse 1 saat kadar seans oluyormuş. artık gidince daha detaylı anlatırım arkadaşım.

Allah şifanı versin arkadaşım inşallah ameliyat başarılı olur ve ardından bebeğine kavuşursun

istanbulda sela okundu kızlar. ben duamı yeptım. hepimiz için akıl sağlığı,beden sağlığı,ruh sağlığı yerinde evlatlar istedim. tamda bu arada annem aradı duamızı etmiş Allah kabul etsin diyor,arkadaşlarına söyle hepsine dua ettim dedi.

Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin , bize bu dünyada tez vakitte anne olmayı hayırlı kılsın. AMıN

arkadaşım geçmiş olsun. inşallah biran önce sağlığına kavuşursun hayırlısıylada bebişini kucağına alırsın. dualarımız seninle..

sağol inş.geçecek hepimiz bir çaba içindeyiz annene ve babana sevgilerimi saygılarımı ilet canım emekleri için teşekkürler öpüyorum

geçmiş olsun arkadaşım..en azından sorun tespit edilip tedavi süreci belirlenmiş..hakkında hayırlısı olsun..tez zamanda gönlünün muradını versin inş..

sağol canım hepimiz için hayırlısı dualarımızın mutlaka karşılığını alacağız biraz daha uzadı tedavi süreci sabırla bekleyeceğiz beklerkende sizden güzel haberlerle güç alacağım

slm kartopu nasılsın_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…