- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.961
istanbulda sela okundu kızlar. ben duamı yeptım. hepimiz için akıl sağlığı,beden sağlığı,ruh sağlığı yerinde evlatlar istedim. tamda bu arada annem aradı duamızı etmiş Allah kabul etsin diyor,arkadaşlarına söyle hepsine dua ettim dedi.
Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin , bize bu dünyada tez vakitte anne olmayı hayırlı kılsın. AMİN
Annenle babanın kalplerine sağlık canım. Yine umutlandım. Birgün bizde doktora gidip pıt pıt atan o içimizdeki canımızdan öte olan bebişlerimizin kalp atışını dinleyip eşimizle birlikte hüngür hüngür ağlayacağız. mafoldumben
Annenle babanın kalplerine sağlık canım. Yine umutlandım. Birgün bizde doktora gidip pıt pıt atan o içimizdeki canımızdan öte olan bebişlerimizin kalp atışını dinleyip eşimizle birlikte hüngür hüngür ağlayacağız. mafoldumben
nerelerdesin canım ne alemdesin merak ettim seni belirti varmı anlat lütfen durumunu
canımm buralardayım aslında pek fırsat bulup yazamadım ama hep takip ettim herkesi:)
valla belirti 2 gün önce sol tarafıma bük bi iğne batıyo gibi hissettim 5 dk sürdü zaten doktorum aşılama sonrası eşinle birlikte oluncada hep sola yat yumurtan orda diyodu bilemiyorumm bide ben düşük olmasın diye bi ilaç kullanıyorum (PROGYNEX) acaip baş dönmesi yapıo geçen eşimm acile götürdü hemen doktorumu aradılar normalmiş.. yanii beklemedeyimmm.... sende ne var ne yokk varmı belirti benzeri şeyler ki inşallah vardırr:)kaydirigubbakcemile5
istanbulda sela okundu kızlar. ben duamı yeptım. hepimiz için akıl sağlığı,beden sağlığı,ruh sağlığı yerinde evlatlar istedim. tamda bu arada annem aradı duamızı etmiş Allah kabul etsin diyor,arkadaşlarına söyle hepsine dua ettim dedi.
Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin , bize bu dünyada tez vakitte anne olmayı hayırlı kılsın. AMİN[/QU
Allah kabuletsin, emeği geçen herkese teşekkürler, Rabbim onlardan da razı olsun, tez vakitte muratlarımızı versin inşallah...
kızlar şimdilik kaçıyorum abdest alıp yasin okuycam hepimiz için dua edicem:Saruboceq:
Allah kabul etsin egeli ameliyatın içinde Allah yar ve yardımcın olsun inş tedaviden sonra kendiliğinden hamiş kalırsın Rabbim herkezin yüzünü güldürür inşallah .
canım ya sen ne durumdasın günün geçtimi... sanırım salı veya çarşamba demişdin hastalanacağım diye.... ne oldu.....
pancarcım sen nasılsın......umarım ikinizde hayırlı haberler verirsiniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?