Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende hepimiz için dua ettim arkadaşlar Allahım kabul etsin inşallah
kartopu yeni tedavi sürecinin hayırlı olmasını diliyorum istanbulda olmanın böyle güzel yanları var bizim buralarda Tüp bebek yaptırmak için bile pek seçeneğimiz yok sadece bir yer var

Annenle babanın kalplerine sağlık canım. Yine umutlandım. Birgün bizde doktora gidip pıt pıt atan o içimizdeki canımızdan öte olan bebişlerimizin kalp atışını dinleyip eşimizle birlikte hüngür hüngür ağlayacağız. mafoldumben

hz.ebu bekir 40 gün hayatında bir değişiklik olmayınca ey ALLAHIM bir kusurmu işledim yoksa beni unuttun deyince ertesi sabah en sevdiği devesinin öldüğünü haber alınca ey ALLAHIM selamını aldım demiş.bu olaydan ALLAH bizi bu sıkıntılarla sınav ediyor her sıkıntının sonu feraha çıkar dün hastanenin bahçesinde eşimde diyorki bu kadar gecikince sonunda hayırlı bir evladımız olucak diyor umarım çok gecikmez

canımsın ya, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

bak ben şimdiden ağlamaya başladım çok etkiliyor beni böyle şeyler canım benim inşallah inşallah

nerelerdesin canım ne alemdesin merak ettim seni belirti varmı anlat lütfen durumunu

canımm buralardayım aslında pek fırsat bulup yazamadım ama hep takip ettim herkesi:)
valla belirti 2 gün önce sol tarafıma bük bi iğne batıyo gibi hissettim 5 dk sürdü zaten doktorum aşılama sonrası eşinle birlikte oluncada hep sola yat yumurtan orda diyodu bilemiyorumm bide ben düşük olmasın diye bi ilaç kullanıyorum (PROGYNEX) acaip baş dönmesi yapıo geçen eşimm acile götürdü hemen doktorumu aradılar normalmiş.. yanii beklemedeyimmm.... sende ne var ne yokk varmı belirti benzeri şeyler ki inşallah vardırr:)kaydirigubbakcemile5

bende yazarken ağlayarak yazdım. o gelsin . onu kimseciklere vermicem. sürekli kucağımda sürekli kokusunu hissederek ona uzun uzun bakıp, Allahım bu nasıl bir mucizedir ki bu şimdi benim bebeğim mi diyip bi daha ağlıcam.ah sevgili yavrum.. seni o kadar çok özlüyorum ki..

bu arada arkadaşlar bende hepimiz için yasin okudumm Rabbim kabul etsinn... biraz öncede eşim cumaya gitti hepimiz için dua edicekmişşş... inşallahh en kısa zamanda hepimiz mutlu bebek haberleri veririzz:)

benim ilk iki gün midem bulanmıştı karnım belim ağrıyodu ama şimdilerde hiçbir belirti yok çok canlıyım iyiydim yani bugün adet olacakmışım gibi ağrım oluyor neyse hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar şimdilik kaçıyorum abdest alıp yasin okuycam hepimiz için dua edicem:Saruboceq:

Allah kabul etsin egeli ameliyatın içinde Allah yar ve yardımcın olsun inş tedaviden sonra kendiliğinden hamiş kalırsın Rabbim herkezin yüzünü güldürür inşallah .

Aramıza yeni katılan arkadaş hoşgeldiniz...Her ne kadar sık sık aranızda olamasamda takip ediyorum...Tedavileriniz hayırlı olsun...

kızlar bende şimdi namaz kılıp dua edicem Allah kabul ederse hepinize şimdilik hayırlı günler

kızlar merhaba, yemeğe çıkmıştım yeni geldim.hemen yazdıklarınızı okudum. şimdi 2 de bir toplantım var, gelinceye kadar hoşcakalın

Canım ben bu sabah hastalandım hayırlısıyla mücadeleye bu ay devam edecem doğal yollardan :) herşeyde bir hayır vardır diyelim ben haziran gibi tüp bebek istiyorum o zamana kadar inşallah kendi kendine gelir Allahın izniyle dualarımızın vesilesiyle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…