Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamilelik haberini bekleyenler ateşlerini ölçsünler ateş düştüğü günün ertesi günü hasta oluyorsun düşmesse süper bebek geliyor demek :)))

:Saruboceq: AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

canlar kendinizi dinlemeyin ........ zaten herzamankinden farklı bir belirti olsa muhakkak farkedersiniz son 5 gnünüz ben dün eşime pazıl aldırdım 1000lik onla uğraşacağım önümüzdeki ay aşılamadan sonra..... kafayı dağıtacak bir şeyler bulmak mecburiyetindeyiz....

ilaçlarını düzenli kullan canım akupunturda iyi gelir doğru tercih bence

stresten kaynaklanan bir rahatsızlık sinirucu iltihaplanması çok ağrı yaparmış

canım çok geçmiş olsun ya bukadar stres yapmamaya çalışın canlar ya ne bilim bir uğraş bulun kendinize....... ilk başlarda köpeğimi hiç sevmemişdim eşimindi şimdi ben eşimden fazla seviyorum oda bana eşimden fazla düştü... Allah dan o var sıkıldımmı alıyorum dışarı çıkartıyorum kafam dağılıyor popişine vuruyorum oyun oynuyoruz.... biraz olsun anneli duygusunu tatmin ediyor.... kız biri ona deseki anne nerde bana bir koşuyor anlatamam... veya diyorum sabahları eşimi kaldıramayınca git babayı kaldır bir koşuyor eşime.... ay sevesim geldi şimdi kızımın popişini...

sözde kafayı takmıyorum ama, öyle değilmiş demekki bende anlamadım. doktor stresten zona olmuşsun deyince daha fazla üzüldüm kızlar

evet çok doğru gülüm....... biz aslında snaırım şükretmeyi beceremediğimizden dolayı bebişimiz erteleniyor.... ya aslında sanırım kızlar saçmalıyoruz bukadar kafaya takmakla evet bu duyguyu tatmin etmek bizimde hakkımız diyoruz ama belkide şuan hakkımız değil... bekide elimizdekilerin kıymetini daha bilmeyenlerdeniz... ben belki bu ayda aşılamayı ertelerim..... içimden bir ses öyle diyor......

bende hafta sonu yürüyüşe başlıycam havalar ısndı buralarda hergün sahilde yürüyüş yapıcam geçen yıl hsürekli yürüyordum stres atmada çok iyi bence

bende hafta sonu yürüyüşe başlıycam havalar ısndı buralarda hergün sahilde yürüyüş yapıcam geçen yıl hsürekli yürüyordum stres atmada çok iyi bence

meraba kızlar nasılsınız pek giremesemde geçmişleri hep okuyorum bende yürüyüşe başlıcam.şimdi örgü örüyorum bebek yeleği inşallah kendime örmekte nasip olur çok tatlı bişey minicik.çok stres yapıyoruz eşim o konuda çok kızıyo çok takıyosun diyo ama elde değil işte napalım.bugün adet olma günüm ama fazla belirti yok göğüslerim dışında olursam eğer inşallah olmam .aşılama yaptırmak istiyorum ama annemin ameliyatı var oyüzden erteliyebilirim .hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…