- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.981
tefriciyemiz tamamlandı arkadaşlar. Allah Kabul Etsin.
Bugün hem annem hem babam ayrı ayrı duasını yapacaklar. babama cuma namazındada benim ve arkadaşlarım için duz et dedim.
Allah Dualarımızı kabe edilen dualardan syıp kabul etsin inşallah.
Yüce Rabbim bu dünyada anne olmayı bize hayırlı kılsın.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
kartopu senin zona nasıl oldu canım
kartopu senin zona nasıl oldu canım
zona ne kız....hayırdır kaç gündğr tam anlamıyla takip edemedim....
zona ne kız....hayırdır kaç gündğr tam anlamıyla takip edemedim....
benim ilk iki gün midem bulanmıştı karnım belim ağrıyodu ama şimdilerde hiçbir belirti yok çok canlıyım iyiydim yani bugün adet olacakmışım gibi ağrım oluyor neyse hayırlısı olsun hepimiz için
ilaç ve krem kullanıyorum canım. Allahtan başlangıç aşamasında farkettiğim için ilaçlar çabuk fayda gösterdi. ağrı çok yok Allahtan. salı günü doktor yeniden bakacak. ilgin için teşekkürler,
aşkolsun arkadaşım. stresten zona olmuşum.senağlama
stresten kaynaklanan bir rahatsızlık sinirucu iltihaplanması çok ağrı yaparmış
hz.ebu bekir 40 gün hayatında bir değişiklik olmayınca ey ALLAHIM bir kusurmu işledim yoksa beni unuttun deyince ertesi sabah en sevdiği devesinin öldüğünü haber alınca ey ALLAHIM selamını aldım demiş.bu olaydan ALLAH bizi bu sıkıntılarla sınav ediyor her sıkıntının sonu feraha çıkar dün hastanenin bahçesinde eşimde diyorki bu kadar gecikince sonunda hayırlı bir evladımız olucak diyor umarım çok gecikmez
sözde kafayı takmıyorum ama, öyle değilmiş demekki bende anlamadım. doktor stresten zona olmuşsun deyince daha fazla üzüldüm kızlar
sakın üzülme canım...... muhakkak olacak
bende hafta sonu yürüyüşe başlıycam havalar ısndı buralarda hergün sahilde yürüyüş yapıcam geçen yıl hsürekli yürüyordum stres atmada çok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?