- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.001
meraba kızlar nasılsınız pek giremesemde geçmişleri hep okuyorum bende yürüyüşe başlıcam.şimdi örgü örüyorum bebek yeleği inşallah kendime örmekte nasip olur çok tatlı bişey minicik.çok stres yapıyoruz eşim o konuda çok kızıyo çok takıyosun diyo ama elde değil işte napalım.bugün adet olma günüm ama fazla belirti yok göğüslerim dışında olursam eğer inşallah olmam .aşılama yaptırmak istiyorum ama annemin ameliyatı var oyüzden erteliyebilirim .hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlar hayat hiç bir zaman bizim planladığımız gibi gitmiyor... ne kadar plan yaparsan yap canabı hak ilk sözü söylediği gibi son sözüde o söylüyor..... mesela bir aydır aşılama yapacağım diye bekliyorum belkide bu ay yaptıraamayacağım...
allah kendi bebenede örmek nasip etsin inşallah. bu arada anneciğinede geçmiş olsun. umarım çok önemli bir şeyi yoktur. canım
Allah razı olsun arkadaşım çok saol idrar torbası yırtılmış ameliyat olması lazım filmlei çekildi şimdide karaçiğerde sorun çıkmmış rabbim bütün hastalara şifa versin.
çok geçmiş olsun canım bayağı önemliymiş ALLAHşifasını versin arkadaşımAllah razı olsun arkadaşım çok saol idrar torbası yırtılmış ameliyat olması lazım filmlei çekildi şimdide karaçiğerde sorun çıkmmış rabbim bütün hastalara şifa versin.
Allah razı olsun arkadaşım çok saol idrar torbası yırtılmış ameliyat olması lazım filmlei çekildi şimdide karaçiğerde sorun çıkmmış rabbim bütün hastalara şifa versin.
öyle gerçekten benim 3 ablam var evlendiklerinin 2. ayında hamile kaldılar hemde bu kadar erken istemedikleri halde sonra istemedikleri halde 2. hatta 3. bebekleri de geldi
ama ben 1 buçuk yıllık evliyim olmuyor olmuyor
yani yapılacak da bir şey de yok bende çok stres yapıyorum her an aklımda bebek var hiç çıkmıyor evde yolda işte her yerde
kızlar, kullar plan yaparmış Allah-u Taala gülermiş yani doğru değil mi bizler plan yapıyoruz hesaplar yapıyoruz ama nasip olamayabiliyor hiçbirşey bizim elimizde değil Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
kızlar, kullar plan yaparmış Allah-u Taala gülermiş yani doğru değil mi bizler plan yapıyoruz hesaplar yapıyoruz ama nasip olamayabiliyor hiçbirşey bizim elimizde değil Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları ben pazartesi sonucumu öğrenecem aşılamamın 15. günü olacak hayırlısı bakalım
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları ben pazartesi sonucumu öğrenecem aşılamamın 15. günü olacak hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?