Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hayat hiç bir zaman bizim planladığımız gibi gitmiyor... ne kadar plan yaparsan yap canabı hak ilk sözü söylediği gibi son sözüde o söylüyor..... mesela bir aydır aşılama yapacağım diye bekliyorum belkide bu ay yaptıraamayacağım...

allah kendi bebenede örmek nasip etsin inşallah. bu arada anneciğinede geçmiş olsun. umarım çok önemli bir şeyi yoktur. canım

doğru söylüyosun arkadaşım Allah nasip etmezse hiç bişey olmaz bende buay için planlar yapıyodum hastane değiştirdim ama bende yaptıramıyabilirim.

allah kendi bebenede örmek nasip etsin inşallah. bu arada anneciğinede geçmiş olsun. umarım çok önemli bir şeyi yoktur. canım

Allah razı olsun arkadaşım çok saol idrar torbası yırtılmış ameliyat olması lazım filmlei çekildi şimdide karaçiğerde sorun çıkmmış rabbim bütün hastalara şifa versin.

öyle gerçekten benim 3 ablam var evlendiklerinin 2. ayında hamile kaldılar hemde bu kadar erken istemedikleri halde sonra istemedikleri halde 2. hatta 3. bebekleri de geldi
ama ben 1 buçuk yıllık evliyim olmuyor olmuyor
yani yapılacak da bir şey de yok bende çok stres yapıyorum her an aklımda bebek var hiç çıkmıyor evde yolda işte her yerde

Allah razı olsun arkadaşım çok saol idrar torbası yırtılmış ameliyat olması lazım filmlei çekildi şimdide karaçiğerde sorun çıkmmış rabbim bütün hastalara şifa versin.
çok geçmiş olsun canım bayağı önemliymiş ALLAHşifasını versin arkadaşım

Allah ım acil şifalar versin canım ......... bende doktor değiştim...... ama bu ay içimden nedense yaptırmak gelmiyor. kendimi yorgun hissediyorum..... içimden bir ses yaza kadar bekle iki aşılama dene haziran temmuzda olmassa ağustosda tüp bebek dene diyor .... o zamana kadarda kendiliğinden olursa olur...... ben burda bir spor salanu ile görüştüm... fitnesse başlayacağım ama kararsızlık kötü...

kızlar, kullar plan yaparmış Allah-u Taala gülermiş yani doğru değil mi bizler plan yapıyoruz hesaplar yapıyoruz ama nasip olamayabiliyor hiçbirşey bizim elimizde değil Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

işde srunda bu zaten istemeyenin oluyor isteyen bir türlü bulamıyor.... kısacası biz ne kadar kendimizi paralarsak bebişimiz okadar geç gelecek...... vallah kızlar dünden bri düşünüyorum..... önceliklerimi değiştireceğim... ilk kilo vereceğim.. yaza kadar zaten 2,5ay var.... bu ay aşılama yaptırmayacağım.....

evet canım benim planımdada bu ay aşılama yaptıracaktım ama sürpriz ameliyat dedi nasip yani

elbetteki doğru.......

ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları ben pazartesi sonucumu öğrenecem aşılamamın 15. günü olacak hayırlısı bakalım

amin arkadaşlar çok saolun eşimde spor aleti almış bende evde başlıcam akşamlarıda yürüyüş yapmayı düşünüyorum

kızlar sizlere hayırlı hafta sonları dilerim..... ben kızımı gezdireyim garip garip kaldı zaten bu bebiş sevdasından onuda ihmal ettim.... ALLAH A emanet olun kızlar.......

ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları ben pazartesi sonucumu öğrenecem aşılamamın 15. günü olacak hayırlısı bakalım

canım insaallah hamişsindir... canabı hakkım bebeişini sanada kuacağına almayı nasip eylesin tatlıcığada bizlerede...... hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…