- Konu Sahibi KARTOPU344
-
aminnnnnnnnn canım arkadaşım inşallah
hoşgeldin aramıza arzu85.
tedavin hayırlı olsun arkadaşım. tabiki gelişecek yumoşların merak etme ve ümidini yitirme. o yumoşlar sonra kucağına bebek olarak dolacak inşallah.
senide listeye ekliyorum. tahlil tarihin belli olunca onuda yazarız inşallah.
ilk aşılamam sonuç vermedibu ay tekrardan start vericez..aşılamayı yaptırmak bişey değilde, sonrasında sonucun beklendiği 15 gün geçmek bilmiyor.. Umarım bu kez Allah yüzümüze bakar..
bende inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum o kadar çok istiyorum ki sizinde benim gibi olduğunuzu tahmin edebiliyorum inşallah dediğin gibi kavuşuruz hayallerimize canım hemde hepimiz bilmiyorumkismile
bu liste hepimize uğurlu gelecek inşallah kavuşcaz bebişlere:lepi:
hadi bakalım belkide hamilesindir. idrarda ancak 1 haftadan sonra çıkıyormuş. belkide aşılamaya falan gerek kalmaz. hadi inşallah arkadaşım:ecrin_bebek:
kartopu heyecanlandırma beni kalbim duracak bak sebebi sen olacaksın :sm_cool:
sanmıyorum ama adet belirtim var kesin yani biran önce gelse de gidip tedavime başlasam diyorum
inanmaktan başka yapacak birşey yok canım herşeyden önce hayırlısını istemek önemli hayırlı evlat olmayacksa olmasın daha iyi rabbim hepimize hayırlı evlat verecek inşallah
dur bakalım hemen heyecan yapma sen bize sağlam lazımsın. bugünde bekle istersen.
yarın hala hastalanmazsan bir kan tahlili yaptır müsait olusan. daha öncede böyle geçikmeler yaşarmıydın. sen kendini daha iyi bilirsin.
ama bebek gelirse süper olur hepimiz için. ilk güzelliği sende yaşamış oluruz arkadaşım.
ilk aşılamam sonuç vermedibu ay tekrardan start vericez..aşılamayı yaptırmak bişey değilde, sonrasında sonucun beklendiği 15 gün geçmek bilmiyor.. Umarım bu kez Allah yüzümüze bakar..
kızlar hiç ümitsiz yaklaşmayın...ben anlattım ya size adet olacam diye gittim. hiç beklemiyordum hemşire gebesiniz dedi rahat olun biraz..haftaya salı bebişimle tanışmaya gidicem belkide bebişlerle:)
gecikmem olmaz pek biliyor musun benim vücudum inat hani hastalanınca giccem ya ondan olmuyo eminiim
kızlar hiç ümitsiz yaklaşmayın...ben anlattım ya size adet olacam diye gittim. hiç beklemiyordum hemşire gebesiniz dedi rahat olun biraz..haftaya salı bebişimle tanışmaya gidicem belkide bebişlerle:)
merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?