- Konu Sahibi KARTOPU344
-
kumsal canım hayırlısı olsun diyelim mart çok geç değil inşallah sonuç güzel olsun da bir ay geç olsun gelişmeleri paylaş bizimle olur mu?
günaydın arkadaşlar arzu aramıza hoş geldin inşallah hayallerine kavuşursun hepimiz birbirimize dua edelim
teşekkür ederim ben inanıyorum birgün hayallerimize kavuşacağız hepimiz allahın izniyle :saruboceq: Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
teşekkür ederim ben inanıyorum birgün hayallerimize kavuşacağız hepimiz allahın izniyle :Saruboceq: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydın arkadaşlar bu ay bende aşılama yaptıracağım ilk aşılamam tedaviye cuma günü başladım gonal f 37,5 kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah gelişir yumurtalarım rabbim herkese hayırlısını versin
günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız allahın izniyle
benim buayki aşılamam malesef iptal olsu kisten dolayı şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum eritmesi için allah izin verirse mart ayında yapılıcak aşılamam allah hepimizizn yardımcısı olsun inşalalh önce göbüşlerimiz sonrada kuakalrımız dolsun aminnnnnn
kızlar herkese günaydın inşallah güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz..Kartopu sen ne yaptın var mı bir değişiklik valla benim adet belirtileri dün başladı.çok umutluydum ama hüsranla sonuçlanacak galiba
ya kızlar bişey dicem ben ayın 20 sinde hasta olacaktım hala olmadım ya biliyorum sitresten olamıyorum hani olunca 3. gün giccem tedavim başlıcak ya uff Allahım neden rahat olamıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum çok gerginim
KARTOPU344 VE BURCU22 merhaba arkadaşlar sayfaları okuyordum zamanları dolmak üzere olan arkadaşların heyacanları çok güzel inşallahda katlanır heyecanları
kendini sıkma arkadaşım. hamilelik falan olmasın sakın tahlil yaptınmı????
kızlar , işte yeni listemiz,
Allah bu listedeki kişilerle birlikte tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah, hepimizin önce göbişleri sonrada kucakları dolsun hayırlısıyla
AMİNNNNNNNNNN
merhaba canım,
umarım iyisindir, aşılama ile ilgili herhangi bir sorun yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?