Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kumsal canım hayırlısı olsun diyelim mart çok geç değil inşallah sonuç güzel olsun da bir ay geç olsun gelişmeleri paylaş bizimle olur mu?

sağol canım teşekkür ederim evet geç değil rabbim hayırlısını versin tamam canım haber veririm ben size inşalalh hep birlikte güzel sonuçlar alırız

kızlar herkese günaydın inşallah güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz..Kartopu sen ne yaptın var mı bir değişiklik valla benim adet belirtileri dün başladı.çok umutluydum ama hüsranla sonuçlanacak galiba

günaydın arkadaşlar arzu aramıza hoş geldin inşallah hayallerine kavuşursun hepimiz birbirimize dua edelim

teşekkür ederim ben inanıyorum birgün hayallerimize kavuşacağız hepimiz allahın izniyle :Saruboceq: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

teşekkür ederim ben inanıyorum birgün hayallerimize kavuşacağız hepimiz allahın izniyle :Saruboceq: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

bende inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum o kadar çok istiyorum ki sizinde benim gibi olduğunuzu tahmin edebiliyorum inşallah dediğin gibi kavuşuruz hayallerimize canım hemde hepimiz bilmiyorumkismile

KARTOPU344 VE BURCU22 merhaba arkadaşlar sayfaları okuyordum zamanları dolmak üzere olan arkadaşların heyacanları çok güzel inşallahda katlanır heyecanları

hoşgeldin aramıza arzu85.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım. tabiki gelişecek yumoşların merak etme ve ümidini yitirme. o yumoşlar sonra kucağına bebek olarak dolacak inşallah.

senide listeye ekliyorum. tahlil tarihin belli olunca onuda yazarız inşallah.

kumsalcığım bozma moralini, bu kadar bekledik mart ayınıda bekleriz. sonu güzel olsun arkadaşım inşallah.:teytey:

ececiğim bende hiç bir belirti yok valla ne olumlu ne olumsuz. sadec biraz bağırsaklarımda probem var o kadar. acaba crinone jel mi yapıyor anlamadım .

hemen ümitsizliğe kapılma lütfen. burada okumuştum gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynıymış, adet olmayı beklerken hamile kaldığını öğrenen çok arkadaş var burada.

kendini sıkma arkadaşım. hamilelik falan olmasın sakın tahlil yaptınmı????

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85..................Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart ayında başlayacak

kızlar , işte yeni listemiz,

Allah bu listedeki kişilerle birlikte tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah, hepimizin önce göbişleri sonrada kucakları dolsun hayırlısıyla

AMıNNNNNNNNNN

arkadaşlar ,

bu arada K.K. de bir topic de okudum. tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara belki faydası olur.

adetin 2. günü başlayıp 12.günü muhakkak kesilmesi gerekiyormuş

Formül şu : 1 tatlı kaşığı bal , 1 çay kaşığı tarçın , 1 çay kaşığı çörek otu karıştırıp sabah aç karnına ve akşam yatarken yeniliyormuş. yumurta oluşumunda çok etkiliymiş. kaliteli ve kocaman yumoşlar oluşuyormuş.

çörek otunun birçok faydası var bunu biliyorum.

hatta ölümden başka herşeye çare derler.

yinede sizde bir araştırın.

ama aşılama olan arkadaşlar bunu denemeyin.

sadece tedaviye yeni başlayacaklar için belki ek bir fayda olur diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…