Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılaman haber bekliyen yada doğal aşılamadan haber bekliyen arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi hayırlısıyla alırız

Allah razı olsun canım,annenden,senden,bu duaya sebep olanlardan,okuyanlardan...
Ben umutluyum valla,herkesten güzel haberler alacağımıza...

kızlar bugün yaşadığım canımı sıkan bişeyleri anlatmak istedim,çünkü beni en iyi siz anlarsınız...mafoldumben
ben öğretmenim...okula gitmekten bile nefret ettim artık .Doğum iznine çıkanlar,hamileler,doğum hikayeleri,benden sonra evlenip 2. bebeği olanlar,bebek bebek hep bebek muhabbeti....zorunlu dinleyici olduktan sonra,hiç bi yorum yada mimik yapmadığım halde ,üzülme inşallah seninde olur diye en son bende noktalanan bakışlar, sohbetler...:sinifsinif::
hatta ben bakımlı,üstüne başına azami özen gösteren bi insanım,hiç yeri olmadığı halde bugün okuldan bi bayan arkadaş,senin bebeğin olunca,böyle hiç gelemiycen işte dedi,orda kaldım...daha bebek yok merak etmeyin hocam deyince ,inşallah olur dedi gitti.
Canım yandı acaip...eşim olmasa napardım bilmem...
Çok sakin olan ben bile agresif,alıngan,psikopat filan olucam yakında,Allah cümlemize bebiş yolunda sabır versin...
senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
nasılsın yumurta takibi için o zavazingoyu aldınmı...

İyim canım hayat bi şekilde devam ediyor sen nasılsın sigarasız günler devam dimi...zamazingoya gelince bizim burdaki eczacı var dedi ya yarın almaya gelcem diyince meğer yokmuş merkezden getirtcekmiş merkezi aramış kalmamış demişler :) bugün 20 tane eczaneye telefon ettim bostancıda buldum sabah gidip alıcam hayırlısıyla ne monütör müş valla türkiyede yetkili eczaneden alıyım dedim oda çoğunda bitmiş hayırlısı artık adetin 6. günü test istemeye başlıyormuş

:Saruboceq:
Aminn canım Allah büyük gönlünü ferah tut herkesin gönlüne göre verir :Saruboceq:

insanlar bu kadar densiz ve düşüncesiz olabiliyor maalesef,zaten hepimiz bu konuda yeterince hassasız.en iyisi kimseye bebek istediğimizi bunun için uğraştığımızı tedavileri falan söylememek.sorduklarındada daha bebek düşünmüyoruz demek.sende bunları fazla takma canım üzülme önemli olan biziz.

canım benim tedavim uzadı senin nasıl gidiyor

valla ben sonuçç bekliyorum 25 ine kadar adet olmazsam test yapıcamm ilk aşılamamm... bugün bi rüya gördümm bebeğim varmışta onu düşürüyomuşum doktoruma nasıl yalvarıyodumm lütfen bişiler yapın düşmesin diye ... hayır olsun inşallahhh..... hepimiz bu zorlu serüveni kolay atlatırız inşallahh... Rabbim sana ve burdaki bütn arkdşlara yardım etsinn .....

rüyayı neye yorarsan ona çıkar derler iyiye yor .hayır olsun inş. sanırım yaşında benden küçük tutma olasılığı daha yüksek moralini yüksek tut.ben 2.aşılama için dr gittim ameliyat dedi 29 nisanda nasip bol su sebze meyve yenecekmiş ben bunları ilk aşılamamda bilmiyordum tecrübe ediyoruz senin için dua edicem hatırlısı canım

teşekkür ederimm... çok geçmişş olsunn umarım herşey yolunda gider ve daha fazla sıkıntı çekmezsin hem maddi hem manevii.... ben 25 yaşındayım görünürde bi preblem bulamadılar eşimdede yok bi sorun... 4 yıllık evliyiz artık insanların saçma laflarına dayanamadıkk tek sussunlardiye tedaviye başladık önceleri .... ama artık ben de eşimde bi bebeğin evimize neşe saçıçağını düşünüyoruzz.. Allahım hepimize tez zamanda hayırlı haberler versinnn...

amin canım benim 2.ameliyatım olacak doğuştan rahimin üst duvarında kalınlık var böyle durumlarda birkaç ameliyat gerekbilirmiş ben 35 yaşındayım 10 yıllık evliyiz etrafa gelirsek iş için başka şehre taşındıkda kurtulduk o kadar çevre baskısı insanı asileştiriyor özel hayata müdahele ediyorsunuz diyorum kesiyorum allah sabır versin hepimize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…