Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar.bgn hafif hafif gögüslerim acımaya başladı..anlıcagınız bu ayda olmadı..gerçi bu ay ara vermiştik ama insan genede bekliyo..

canım benim yaşananlar müşterek..inan 3aşagı 5 yukarı aynını yaşıyoruz..insan sinirinden kuduruyo..banada çok uyudugum için diyolar hele bi bebek olsun arıcaksın bgnleri.sizene kardeşim bi olsunda ..ama işte o anlayısı malesef göremiyoruz..böle bide sinir oldugum tipler var..bebek sahibi böle gözüne sokar gibi yanımda seviyolar çocuklarını..sonra dönüp diyoki daha yapma sen hayatını yaşa..böle kaldır kafasına indir bişey..ama ya sabır deyip RABBİME sıgınıyorum..OL demesini bekliyorum..demem o ki takmamaya özen göster..önceligin o olmasın canım benim..aileni ve senin sinirlerini bozmalarına izin verme..unutma SEN HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİSİN..burdan bakmaya çalışırsan belki herşey daha iyi olur..:enbuyukkk:

arkadaşlar aşılamamın 14.gününde yani bugün hastalandım olmadı yani moralim çok bozuk söylenecek fazla birşey yok herşeyin hayırlısı

arkadaşlar aşılamamın 14.gününde yani bugün hastalandım olmadı yani moralim çok bozuk söylenecek fazla birşey yok herşeyin hayırlısı

kızlar h.sonu denediyseniz sizde girememişsinizdir..hiç giremedim siteye..ay çok üzüldüm bida görüşemicem diye..neyse şimdi giriyor çok şükür..emennecim sıkma canını dicem ama..olmıcak biliyorum..olsun arkadasım umudunu yitirme güçlü ol..herşeyin hayırlısı..nisan hepimize ugurlu gelicek bak görürsün tefriciyelerimizde arkamızde evvel ALLAH olucak inş.:)

canımm benimm çok üzüldüm mafoldumben biliyorum sen üzüllme desekte maalesef yapıcak bişi yok (( ALLAHIM inşallah hayırlı bi şekilde en kısa zamanda nasip ederrr .. inşallahh bu yeni ay çok mutlu olursunn......

Son düzenleme:
emenneciğim gerçekten çok üzüldüm. senin duygularını anlayabiliyorum.

ama biz biliyorsun topik olarak nisan ayında başlayacağız hamile haberleri vermeye. inşallah hepimiz sırasıyla buradan HAMıLEYıM KIZLARRRRRRRRR diye bağıracağız.

bu arada hiç vakit kaybetmeden bal,tarçın,çörekotukürüne başla istersen

estampcığım,

çok amiyane bir tabir ama tokadan başka bir şey takma kafama güzelim. sana böyle davrananları ALLAH a havale et gitsin. herşey gönlünce olsun inşallah.

sağol canım,teşekkürler...

herkeze günaydın. iyi güzel haftalar dilerim..... canım sende takma kafana .... sen ne kadar takarsan herkes okadar üstüne gelir veya sen öyle zannederek hem kendini hemde çevreni boşuna üzersin..... hepimizin çevresinde hamişler var daha 3gün önce eşimin ortağı doğum yaptı birde kankimin ablası ve benim benden 2 yaş ufak kızkardeşim var.. 2.ye hemiş son haftaları... görümcem hamiş 2 ayı kaldı.... bunlar olack....inan tek değilsin özlem var oda aynı işyerinde iki arkadaşı hamiş ve diğerleriii ..... üzme kendini

emmene canım sende üzülme bu ayda kısmet değilmiş. nisan ayı bol bereketli geçecek... inan buna.....

üzülme canım tekrar deniycez hepimiz ne yapalım sabırla bekliyoruz dediğin gibi her şeyin hayırlısı.mutlaka olacak ama zamanını bilmiyoruz ileride bu duyguları hatırlamayız belkide bebişlerle kim bilir zaman her şeyin ilacı canım çok moralini bozma arkadaşıma.s.

sağolun arkadaşlar beni çok iyi anladığınıza eminim birkaç gün böyle sessiz sedasız huzursuz geçecek ama toparlıcam inşallah başka çare yok hayat devam ediyor

sağolun arkadaşlar beni çok iyi anladığınıza eminim birkaç gün böyle sessiz sedasız huzursuz geçecek ama toparlıcam inşallah başka çare yok hayat devam ediyor

kızlar sistem arada hata veriyor ve çok yavaş çalışıyor

canım inan hepimiz seni çok iyi anlıyoruz... sadece kelimeler yetersiz kalıyor.... bu ay tedavi olmamama rağmen hastalanınca üzüleceğim.... çünkü belkiler bizi bitiriyor.... ama kısmet işde herşeyde mutlaka hayır vardır....

egeli canım çk geşmiş olsun.... Allah ım aciil şifalar versin.....

teşekkürler arkadaşım iyiyim.

zonada geçmek üzere. doktor beklenenden daha hafif atlattın dedi. herhalde başlrada farketmem ilaca hemen başlamam fayda verdi.

oh çok sevindim.... eğer ilaçların bir yyan etkisi varsa tüpbebeği 1 ay daha ertele .... tabi doktor bu konuda daha iyi bilir.... ben bir ay daha erteleceğim mecburen.... bir ev var beğedik cumartesi belli olacak kısmetse tanışanacağız.... o nedenle aşılama yaptırmam.... klomen belki isterimmm ama aşılamayı erteleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…