- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.061
ben doktorumla konuştum ondan sonra diğer doktor ilac yazdı zaten. bugün ilaçlarım bitiyor. kadın doktoru soru olmaz etkisi geçer ozamana kadar dedi.adetime daha hemen hemen 15 gün var canım
ben doktorumla konuştum ondan sonra diğer doktor ilac yazdı zaten. bugün ilaçlarım bitiyor. kadın doktoru soru olmaz etkisi geçer ozamana kadar dedi.adetime daha hemen hemen 15 gün var canım
kızlar 19 adet olmam lazımdı hala olmadım neden geciktiki acaba?
canım sen aşılama yaptırmışmıydın..... en son hangi tarihde oldun.... hadi balım insaallah .....
yok aşılama yaptırmadım klomen kullandım geçen ay 19 olmuştum.bende fazla geçikme olmazdı böyle sabah dayanamayıp test aldım ama tek çizgi
yok aşılama yaptırmadım klomen kullandım geçen ay 19 olmuştum.bende fazla geçikme olmazdı böyle sabah dayanamayıp test aldım ama tek çizgi
sen kaç günde bir oluyorsun ki benden iki gün sonra hastalandın ben 27de felan olmam lazım...... ama umtlu değilim ilaç kulandım ya kiss için normal tutmayan ilaçla hiç tutmaz vallah kaç aydır adam gibi iş yapmadım okadar umudum hiç sınırında ki bugün cam çerçeve mutfak dolabları koltuklar girişmeye başladım.... bu ay emizliğimi kıyı bucak yapayım .... taşınırsak hem koltıuklar yeni eve temiz geçsin hemde arkamdan laf edilmesin ne pis kadın diye bilmezlerki bebeiş sevdasına kendimi kaybettim:))))))
ya birde ben şuan oturduğum evin ne bilim uğursuzluğuna inanıyorumç.. sanki bu evden taşınınca hayatımda yolunda gitmeyen ne varsa düzelecek...
çok umut vericide konuşmak istemiyorum sonunda üzülürsün diye ama bayağ geçmişsin... hani çatlatma iğnesinden sonra 2 gün geçikeni duydumda sen 4gün canım dua et bol bol dua et.. birde kan testi yaptır en azından merakdan kurtulursun..
tatlıcık sistem çok yavaş olduğundan geçmişe dönemiyorum sen nasılsın sende birşey varmı.....
bende fazla umutlanmak istemiyorum. klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırıcam dua ediyorum canım ya hepimiz için.allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.
bende fazla umutlanmak istemiyorum. klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırıcam dua ediyorum canım ya hepimiz için.allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.
peki klomen kullandığında yumurta takibi yaptırdınmı yani büyümüşlerdiyse olma ihtimalide artar inşallahh sana tutunmuş bebeğin vardır da herkese umut olursunn
İnşallah kan testinde hayırlısıyla hamile haberini alırız mursecim. İdrar testinde çıkmaması normal geç döllenmede olmuş olabilir hayırlısı inşallah
sağoll valla ben beklemedeyimm adet tarihim 25 mart bakalımm şimdilik bişi yokk ama aslında pek inancım da kalmadı yavaş yavaş tükendi.....
bilemiyorum şu bikaç günde geçseydi hayırlısıyla.. doktorum çok ümitliydii benim yumurtalar gayet iyiydi eşimin sonucunada çok çok iyi dedi 90 milyon ve yüzde 60 hareketlilikk... yani bakarsan olmaması için bi neden yok ama tabiikiİİİ taktir RABBİMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?