Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben doktorumla konuştum ondan sonra diğer doktor ilac yazdı zaten. bugün ilaçlarım bitiyor. kadın doktoru soru olmaz etkisi geçer ozamana kadar dedi.adetime daha hemen hemen 15 gün var canım

ben doktorumla konuştum ondan sonra diğer doktor ilac yazdı zaten. bugün ilaçlarım bitiyor. kadın doktoru soru olmaz etkisi geçer ozamana kadar dedi.adetime daha hemen hemen 15 gün var canım

geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim tüp tedavine başlada bebiş haberi ver bize tüpte şans çok daha fazla biliyorsun senin mutlu haberin bize güç verecek hadi hayırlısı canıma.s.

sen kaç günde bir oluyorsun ki benden iki gün sonra hastalandın ben 27de felan olmam lazım...... ama umtlu değilim ilaç kulandım ya kiss için normal tutmayan ilaçla hiç tutmaz vallah kaç aydır adam gibi iş yapmadım okadar umudum hiç sınırında ki bugün cam çerçeve mutfak dolabları koltuklar girişmeye başladım.... bu ay emizliğimi kıyı bucak yapayım .... taşınırsak hem koltıuklar yeni eve temiz geçsin hemde arkamdan laf edilmesin ne pis kadın diye bilmezlerki bebeiş sevdasına kendimi kaybettim:))))))

ya birde ben şuan oturduğum evin ne bilim uğursuzluğuna inanıyorumç.. sanki bu evden taşınınca hayatımda yolunda gitmeyen ne varsa düzelecek...

tatlıcık sistem çok yavaş olduğundan geçmişe dönemiyorum sen nasılsın sende birşey varmı.....

yok aşılama yaptırmadım klomen kullandım geçen ay 19 olmuştum.bende fazla geçikme olmazdı böyle sabah dayanamayıp test aldım ama tek çizgi

idrarda zaten varsada erken canım.... çıkmaması normal.... insaallah canım insaallah ama çatlatma iğnesi vurulduysan bazen bir iki gün geçikme olabiliyor...

yok aşılama yaptırmadım klomen kullandım geçen ay 19 olmuştum.bende fazla geçikme olmazdı böyle sabah dayanamayıp test aldım ama tek çizgi

çok umut vericide konuşmak istemiyorum sonunda üzülürsün diye ama bayağ geçmişsin... hani çatlatma iğnesinden sonra 2 gün geçikeni duydumda sen 4gün canım dua et bol bol dua et.. birde kan testi yaptır en azından merakdan kurtulursun..

1 veya 2 nisan gibi olamam gerekiyor normalde 28-29 günde bir oluyorum ben. önceden çok düzenli idi adetlerim ama bu aşılama ve ilaçlar dengemi bozdu. daha erken veya geçte olabilirim

bende fazla umutlanmak istemiyorum. klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırıcam dua ediyorum canım ya hepimiz için.allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.

tatlıcık sistem çok yavaş olduğundan geçmişe dönemiyorum sen nasılsın sende birşey varmı.....

sağoll valla ben beklemedeyimm adet tarihim 25 mart bakalımm şimdilik bişi yokk ama aslında pek inancım da kalmadı yavaş yavaş tükendi.....

bilemiyorum şu bikaç günde geçseydi hayırlısıyla.. doktorum çok ümitliydii benim yumurtalar gayet iyiydi eşimin sonucunada çok çok iyi dedi 90 milyon ve yüzde 60 hareketlilikk... yani bakarsan olmaması için bi neden yok ama tabiikiİİİ taktir RABBİMİN...

başka topikte bakıyorumda 9 veya 12 gün adeti geçip idrar testinde çıkmayanlarınki kantestinde çıkmış.

bende fazla umutlanmak istemiyorum. klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırıcam dua ediyorum canım ya hepimiz için.allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.

İnşallah kan testinde hayırlısıyla hamile haberini alırız mursecim. İdrar testinde çıkmaması normal geç döllenmede olmuş olabilir hayırlısı inşallah

peki klomen kullandığında yumurta takibi yaptırdınmı yani büyümüşlerdiyse olma ihtimalide artar inşallahh sana tutunmuş bebeğin vardır da herkese umut olursunn

peki klomen kullandığında yumurta takibi yaptırdınmı yani büyümüşlerdiyse olma ihtimalide artar inşallahh sana tutunmuş bebeğin vardır da herkese umut olursunn

yumurta takibi yaptırdım 5 günlük klomeen kullandığımda 11 &12 olmuştu daha sonra gitmedim yarıda bıraktım 5 günde bukar büyüdüyse sonra nekadar oldu bilemiyorum.meçhul orası işte.inşallah vardır kızlar dualarımızı esirgemiyelim birbirimizden .

İnşallah kan testinde hayırlısıyla hamile haberini alırız mursecim. İdrar testinde çıkmaması normal geç döllenmede olmuş olabilir hayırlısı inşallah

inşallah canım ya ama idrar testi negatif çıkınca morelim bozuldu insan umutluyken biranda umutsuzluğa düşüyo .hayırlısı allahım bişzim yüzümüzüde güldürücek birgün elbet

canım inşallah sendende güzel haberi alırız gerçekten değeriniz çok güzel maşallah benim eşimde okadar hareketli yoktu.ama yinede veren allah nasipse olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…