Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inşallah sendende güzel haberi alırız gerçekten değeriniz çok güzel maşallah benim eşimde okadar hareketli yoktu.ama yinede veren allah nasipse olur .

çok teşekkürler inşallah ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürür eşlerimize baba oluyosun dememizi nasip eder.....

canım inşallah sendende güzel haberi alırız gerçekten değeriniz çok güzel maşallah benim eşimde okadar hareketli yoktu.ama yinede veren allah nasipse olur .

Canım bizdede yumurta çok ii de hatta doktor yanındaki doktora bak rengi sarımtırak yumurtanın kalitesini gösterir dedi eşiminde spermleri 80 küsürdü ama dediğin gibi kısmet Allah verecekse veriyo benim aşılama tutmadı herşeyin hayırlısı adet olana kadar ümidinizi kesmeyin bence herşeyin hayırlısı idrardada geç çıkıyo hemen moralini bozma

arkadaşlar dikkatimi çekti sizin doktorunuz bu rakamları size söyledi dimi benim doktorum yumurtalarımın kaç tane olduğunu, büyüklüğünü ve de eşimin değerlerini hiç birini söylemedi bize acaba üniversite hastanesi olduğu için mi böyle oldu ama ben de onun özeline gitmiştim biraz ilgisiz geldi bana uf yaaaaaa Allahım sen yardımcımız ol

artık ümidimiz tatlıcık ve murse
hadi bakalım bir güzel haber alsak da şu kasvetli havamız değişse inşallah olur

canımm ya bu dr işi kısmet işi herhalde benim ki 2 yılldır doktorum o benden hevesli gurur meselesi yaptıı sonunda senin doğumunuda yaptırıcam der hep... ben genelde çıkan raporları istiyorum soruyorum nedir iyimi kötümü diye oda sağolsun anladığım dilde açıklıyo... şöyle güveniceğin rahat konuşacağın bi dr nasip olur inşallah sana... kontürollere gittiğinde sorr aklına geleni... ve raporlanızın aslını alamasanız bile mutlaka fotokopi çektirin dr değiştirince çok işe yarıyolar.....

kızlar anladığım o ki aşılama hamile kalmak için çok iyi bir yöntem değil tamam baştan da biliyorduk şansımız çok azdı ama insanın ümitlenip sonra da eli boş dönmesi çok acı bir durum
araştırmalarım göre yaş çok önemli bir faktör gebe kalabilmek için bayanların en üst seviyedeki doğurganlık yaşı 20-25 imiş 30 dan sonrasında yumurtaların kalitesi düşüyormuş ben 32 yaşındayım sizin yaşlarınız kaç

merhaba kızlar,bikaçgündür girememiştim.Şükür geldim,yazdıklarımı okuyupta bana moral veren tüm arkadaşlar çok sağolun,iyiki varsınız.....
bu arada 5 güne kadar adet olup 2. aşılama olayına yeniden girios,eğer tabi adetin 2. gününde gidince doktor, kistler kaybomuş derse.... çok heyecanlıyım... :Saruboceq:

bilemiyorum ama keşke zamanı geri alabilseydik erken evlenebilseydik ve de anne olma şansımızı biraz daha artırabilseydik
içimde o kadar değişik bir acı var ki nereye saldıracağımı bilmiyorum suçlu birilerini bişeyleri arıyorum kendimce
Allahım sen hayırlısını ver yapabbim hepimizeeeeeeeee

inşallah kistlerin kaybolmuştur canım
Allah gönlüne göre versin

neyse canlarım ben çıkıyorum iyi ki sizi tanımışım yoksa ne yapardım bilemiyorum
görüşmek üzere
Allaha emanet olun

ben 27 yim canım....aşılama konusunda söylediklerin doğru,aslında ihtimal çok az,eurofertilin sitesinde okudum,tutma oranı için %15-20 yazıyodu galiba

aslında aşılamada şans yüzde 10 veya 20 miş yani çok yüksek diil ama hiç bi sorunu olman insanlar içinde şans yüzde 20 miş dr öyle söyledi... bi tanıdık geçen yıl aşılama yaptırdı tutmadı zaten drlar eşinde canlı sperm bulmakta çok zorlanmış imkansız demişlerdi.... sonra tutmayınca tüp bebek için para biriktimeye başlıcaz dediler ve aşılamadan sonraki ay hamile kaldı kız herkes şok oldu.. ümidimi kaybedince onları düşünüyorumm ALLAH isterse kuru ağaç yeşerir inşallah bizim içinde hayırlı evlatlar nasip eder....

bende böyle haberler duyunca dahada ümidleniyorum canlı sperm olmadığını söylüyosun Allahın takdiri işte aşılamada bende pek ümitli değilim oyüzden kendiliğinden olmazsa aşılama düşünmüyorum direk tüp bebeğe geçmeyi istiyorum.bakalım hayırlısı mevlam istiyen herkeze anne baba olmayı nasip etsin ..

amin inşallahh... hepimiz için hayırlısı olsunn... geçenlerde eşim o çiftle karşılaşmış bebekleri 4 aylık olmuşş niye hala gelmediniz demiş sonrada sizde yok mu demiş eşimde daha yokk diyince pis bi gülümsemeyle niyeeee demişş eşim hep beni teselli ederdi ogün ilk defa onu üzülmüş sinirlenmiş gördüm işte insanlar bi değişikk... inşallah kendiliğinden olurr bebeğinn.. ALLAH bizilerin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…