Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne kadar sinir bozucu,aynı tarz olaylarla her an her yerde karşılaşabiliyoruz maalesef arkadaşım ...zaten etraf olmasa o kadar takmıcaz biliyorum,Allah yardımcımız olsun...

ne kadar sinir bozucu,aynı tarz olaylarla her an her yerde karşılaşabiliyoruz maalesef arkadaşım ...zaten etraf olmasa o kadar takmıcaz biliyorum,Allah yardımcımız olsun...

bencede şu çevre yokmuu ben kimseye sormam ama en alakasız insanı ilgilendir benim özelimm .... biliyorum hepimiz yaşıyoruz aynı sıkıntıları.. aslında bi çok insan sadece böyle saçma konuşanlar yüzünden strese bağlı çocuk sahibi olamıoo...

inşallah canım ya anlamıyorum bu insanları bu süreci onlarda yaşamış nasıl böyle gülümsiyerek niye diyebiliyo gerçekten sinirlenicek kadar yani bizde eşimin iş arkadaşının eşi doğum yapmıştı bebek görmeye gittik c.tesi başka arkadaşıda geldi eşiyle oda 2 aylık hamileymiş 2 ci çocuğuna onlar arlarında konuşuyolar hamilelikten bebeklerinden bende öyle onları dinliyorum hayırlı olsun demekten başka ne diyebilirimki allah herkezin kalbine göre versin ama biliyorumki birgün bizde tadıcaz bu duyguyu mevlam verirse

kızlar meraba c.tesi tekrar dokt. gittim aşılama için tedaviye başladık hayırlısıyla... bugün ultrason için gittim çarşamba aşılamam olacak Allahım inşallah bu ay yüzümüzü güldürür

bu arada arkadaşlar dokt. bugün gece 24 de pregnili yaptırmamı söyledi ama 36 saat içinde olması gerekiyo diye biliyorum çarşamba saat 14 - 14.30 gibi aşılama olur diye tahmin ediyorum sabah 7 gibi yaptırsam olur mu acaba siz nasıl yapmıştınız??? LÜTFENN ACıLL DURUM

doğru söylüyosun şu çevre artık inan soranlarla görüşmek bile istemiyorum bende inan kimseye sormam kaç yıllık evli tanıdıklarım vardı sormuyodum bile sorunları olmasa yaparlar diyodum ya biz böyle düşünüyoruz ama onlar her gördüğü yerde çocuk yokmu neyi bekliyosunuz yapsanıza bizde böyle strese gireriz takmıcam diyorum ama sorduklarındada sinirleniyorum gerçekten ençokda stresden olmuyo .

bende 2 sefer aşılama yaptırdım son aşılamam 4 ay önce falandı ama tutmadı doktorum tüp bebek dedi ama isterseniz biraz bekleyin dedi bizde bekledik şimdi 6 haftalık hamileyim aşılama tutmazsa falan sakın dert etmeyin allahım herşeyin hayırlısını versin

arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah hamile kalırsın aşılamayla ben aşılamadan bigün önce öğlen iğne vurulmuştum ertesi gün akşam 5 de aşılaama yapıldı sende dr dediği gibi yaptır bence.

mrb arkadaşım bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin senin kendiliğindenmi hamile kaldın sorunun neydi.

ama 36 saat geçmiş oluyo bu gece yaptırırsam normal mi acaba önceki aşılamada akşam 9 da yaptırmıştım ertesi gün 3 gibi falan olmuştu napsam ki kafama takıldı şimdi eve gelince

hangi hastaneye gidiyosun arada bigün var ve 36 saati geçiyo niye böyle dedi acaba dr. benimde kafama takıldı.

hangi hastaneye gidiyosun arada bigün var ve 36 saati geçiyo niye böyle dedi acaba dr. benimde kafama takıldı.
ayy bende 36 saati geçtiğini eve geldiğimde farkettim sekreterini bi arayıp soracam ben Ankarada Kutay Biberoğluna gidiyorum muaynehanesine ama Gazide de çalışıyo

kızlar bugün 5 gün olucak adet olmadım klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım acaba yumurta çatlamayıp kistmi oluştu ondan gecikme olabilirmi ya çok stres yaptım.

kızlar bugün 5 gün olucak adet olmadım klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım acaba yumurta çatlamayıp kistmi oluştu ondan gecikme olabilirmi ya çok stres yaptım.

canım kötü şeyler düşünme inşallah hayırlı müjdeli bir durumun belirtisidir bu gecikme kan tahlili yaptırmayı düşünüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…