- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.101
amin inşallahh... hepimiz için hayırlısı olsunn... geçenlerde eşim o çiftle karşılaşmış bebekleri 4 aylık olmuşş niye hala gelmediniz demiş sonrada sizde yok mu demiş eşimde daha yokk diyince pis bi gülümsemeyle niyeeee demişş eşim hep beni teselli ederdi ogün ilk defa onu üzülmüş sinirlenmiş gördüm işte insanlar bi değişikk... inşallah kendiliğinden olurr bebeğinn.. ALLAH bizilerin yardımcısı olsun...
ne kadar sinir bozucu,aynı tarz olaylarla her an her yerde karşılaşabiliyoruz maalesef arkadaşım ...zaten etraf olmasa o kadar takmıcaz biliyorum,Allah yardımcımız olsun...
amin inşallahh... hepimiz için hayırlısı olsunn... geçenlerde eşim o çiftle karşılaşmış bebekleri 4 aylık olmuşş niye hala gelmediniz demiş sonrada sizde yok mu demiş eşimde daha yokk diyince pis bi gülümsemeyle niyeeee demişş eşim hep beni teselli ederdi ogün ilk defa onu üzülmüş sinirlenmiş gördüm işte insanlar bi değişikk... inşallah kendiliğinden olurr bebeğinn.. ALLAH bizilerin yardımcısı olsun...
bencede şu çevre yokmuu ben kimseye sormam ama en alakasız insanı ilgilendir benim özelimm .... biliyorum hepimiz yaşıyoruz aynı sıkıntıları.. aslında bi çok insan sadece böyle saçma konuşanlar yüzünden strese bağlı çocuk sahibi olamıoo...
bu arada arkadaşlar dokt. bugün gece 24 de pregnili yaptırmamı söyledi ama 36 saat içinde olması gerekiyo diye biliyorum çarşamba saat 14 - 14.30 gibi aşılama olur diye tahmin ediyorum sabah 7 gibi yaptırsam olur mu acaba siz nasıl yapmıştınız??? LÜTFENN ACİLL DURUM
bende 2 sefer aşılama yaptırdım son aşılamam 4 ay önce falandı ama tutmadı doktorum tüp bebek dedi ama isterseniz biraz bekleyin dedi bizde bekledik şimdi 6 haftalık hamileyim aşılama tutmazsa falan sakın dert etmeyin allahım herşeyin hayırlısını versin
ama 36 saat geçmiş oluyo bu gece yaptırırsam normal mi acaba önceki aşılamada akşam 9 da yaptırmıştım ertesi gün 3 gibi falan olmuştu napsam ki kafama takıldı şimdi eve gelince
ayy bende 36 saati geçtiğini eve geldiğimde farkettim sekreterini bi arayıp soracam ben Ankarada Kutay Biberoğluna gidiyorum muaynehanesine ama Gazide de çalışıyohangi hastaneye gidiyosun arada bigün var ve 36 saati geçiyo niye böyle dedi acaba dr. benimde kafama takıldı.
arkadaşlar herkese günaydın,
güzel bir gün diliyorum hepimze
kızlar bugün 5 gün olucak adet olmadım klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım acaba yumurta çatlamayıp kistmi oluştu ondan gecikme olabilirmi ya çok stres yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?