- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.121
kızlar bugün 5 gün olucak adet olmadım klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım acaba yumurta çatlamayıp kistmi oluştu ondan gecikme olabilirmi ya çok stres yaptım.
günaydın kızlar .... hepinize hayırlı günler..
canım kan testi yaptırsana en azından ne var yok öğrenmiş olursun......5gün ciddi bir süre..... muhakak kan test yaptır...
bende fazla umutlanmak istemiyorum. klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırıcam dua ediyorum canım ya hepimiz için.allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.[/QUOTE
aslında hata yapmışsın....... tedaviyi yarıda bırakmakla ama insallah bundada bir hayır vardır ve sen şuan hamiişsindir... ama ne olursa olsun üzülme ..... bekliyoruz işde hepimizde.....
ya korkumdan yaptıramıyorum idrar testinde çıkmadıya klomen kullanıpta adet geçikmesi 1 ihtimal hamilelikmiş. 2 ihtimalde kist yaparmış. ya bide vajinada acayip ıslaklık oluyo ama yaptırıcam korkunun ecele faydası yok enazından varmı yokmu onu bilirim ama hiç umudum yok allaha kalmış yinede.
bende fazla umutlanmak istemiyorum. klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırıcam dua ediyorum canım ya hepimiz için.allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.[/QUOTE
aslında hata yapmışsın....... tedaviyi yarıda bırakmakla ama insallah bundada bir hayır vardır ve sen şuan hamiişsindir... ama ne olursa olsun üzülme ..... bekliyoruz işde hepimizde.....
evet keşke çatlatma iğnesini vurulsaydım bari herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi .üzülsekte fayda etmiyo işte elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo.
ya korkumdan yaptıramıyorum idrar testinde çıkmadıya klomen kullanıpta adet geçikmesi 1 ihtimal hamilelikmiş. 2 ihtimalde kist yaparmış. ya bide vajinada acayip ıslaklık oluyo ama yaptırıcam korkunun ecele faydası yok enazından varmı yokmu onu bilirim ama hiç umudum yok allaha kalmış yinede.
doğru söylüyosun şu çevre artık inan soranlarla görüşmek bile istemiyorum bende inan kimseye sormam kaç yıllık evli tanıdıklarım vardı sormuyodum bile sorunları olmasa yaparlar diyodum ya biz böyle düşünüyoruz ama onlar her gördüğü yerde çocuk yokmu neyi bekliyosunuz yapsanıza bizde böyle strese gireriz takmıcam diyorum ama sorduklarındada sinirleniyorum gerçekten ençokda stresden olmuyo .
egeli galibe bu sefer güzel haberler alacaz baksana murse ve tatlıcık bizi güldürecek gibi duruyolar dimi
insanın içinden kimseyle görüşmek gelmiyor dimi.... eşimin ailesi çok tatlılar..... üzecek şekilde ne görümcelerim ne kayınvalidem sormamışlardır..... ama kendi tarafım beni delirtecek..... bebiş evin mutluluğudur olmazzzzz bende diyorum o sizin gibi sıradan evliliği olanlar iç.in geçerli ..... sizin gibi temizlik uğruna kendine bakmakmayan kadınların kocasını kendine bağlama metodu benim gibilerin evliliğinde çocuk olsada olmasada huzur olur...
günaydın herkese ....... bencede bugün yaptırr inşallah hamilesiniz derler... benim de dünden beri acaip belim ağrıyo , göğüslerim çok şişti zaten prolaktin hep yüksektir.... bilemiyorum nolcak korkuyorumm((
günaydın herkese ....... bencede bugün yaptırr inşallah hamilesiniz derler... benim de dünden beri acaip belim ağrıyo , göğüslerim çok şişti zaten prolaktin hep yüksektir.... bilemiyorum nolcak korkuyorumm((
vallahi çok doğru söylemişsin arkadaşım güzel bi laf.
inşallah güzel haberleri veririz birbirimize arkadaşım umut olur hepimize benim sadece gögüslerimde şişlik var önceden adet olucağım zaman karnım şişerdi şimdi yok olmadı şişlik belimde devamlı ağrımıyo günde bi yarım saat çok hafif ağrı oluyo okadar ama beyaz akıntı ve vajinada ıslaklık oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?