Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün 5 gün olucak adet olmadım klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım acaba yumurta çatlamayıp kistmi oluştu ondan gecikme olabilirmi ya çok stres yaptım.

günaydın kızlar .... hepinize hayırlı günler..

canım kan testi yaptırsana en azından ne var yok öğrenmiş olursun......5gün ciddi bir süre..... muhakak kan test yaptır...

günaydın kızlar .... hepinize hayırlı günler..

canım kan testi yaptırsana en azından ne var yok öğrenmiş olursun......5gün ciddi bir süre..... muhakak kan test yaptır...

ya korkumdan yaptıramıyorum idrar testinde çıkmadıya klomen kullanıpta adet geçikmesi 1 ihtimal hamilelikmiş. 2 ihtimalde kist yaparmış. ya bide vajinada acayip ıslaklık oluyo ama yaptırıcam korkunun ecele faydası yok enazından varmı yokmu onu bilirim ama hiç umudum yok allaha kalmış yinede.

dediğin gibi korkunun ecele faydası yok. zamanı geldimi kapını çalıp içeri girer....... en azından yoksa öğrenmiş olursun... kafan rahatlar... belki biraz üzülülecek ve ağlayacaksın ama bekleyerek yarı umut yarı acaba ie zaman geçmez canım.....

günaydın herkese ....... bencede bugün yaptırr inşallah hamilesiniz derler... benim de dünden beri acaip belim ağrıyo , göğüslerim çok şişti zaten prolaktin hep yüksektir.... bilemiyorum nolcak korkuyorumm((

insanın içinden kimseyle görüşmek gelmiyor dimi.... eşimin ailesi çok tatlılar..... üzecek şekilde ne görümcelerim ne kayınvalidem sormamışlardır..... ama kendi tarafım beni delirtecek..... bebiş evin mutluluğudur olmazzzzz bende diyorum o sizin gibi sıradan evliliği olanlar iç.in geçerli ..... sizin gibi temizlik uğruna kendine bakmakmayan kadınların kocasını kendine bağlama metodu benim gibilerin evliliğinde çocuk olsada olmasada huzur olur...

vallahi çok doğru söylemişsin arkadaşım güzel bi laf.

özellikle sen sitresden uzakdur..... bak normal gününe iki gün varmış..... olan düşer allah korusun stresden...... çatlatma iğnesi geçikmede yapar daha stres olursun...... kolay değil ben bile tedavi olmadığım halde 3gün kaldığı için hastalanmama strese girdim biliyorum kolay değil ama kafanızı dağıtın kızlar..... ben pazıl aldımmmmm onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:)

kızlar bence en iyisi aşılama yaptıracağımızı kimseye söylememek ben bunu anladım insanlar da ümitleniyolar birşeyler bekliyolar gerçi eşimin tarafına bizde söylememiştik iyide oldu
gerçekten etrafımız bizi çok etkiliyor istiyorum ki kimse bana bir şey sormasın hiç yorum yapmasın ama olmuyor Allah sonumuzu hayırlı etsin

canım kiste falan kafayı takma hayırlısıyla inşallah hamilesisndir kan testi yaptır da bu eziyeti çekme inşallah hayırlı habereini alırız. Pınarcım sen nasılsın ii misin

inşallah güzel haberleri veririz birbirimize arkadaşım umut olur hepimize benim sadece gögüslerimde şişlik var önceden adet olucağım zaman karnım şişerdi şimdi yok olmadı şişlik belimde devamlı ağrımıyo günde bi yarım saat çok hafif ağrı oluyo okadar ama beyaz akıntı ve vajinada ıslaklık oluyo.

vallahi çok doğru söylemişsin arkadaşım güzel bi laf.

ya kızlar çocuk konusunda denen laflara takılmayın cevabın verin.... ya ben teyzeme dediki sizde sorun kimde dedim bende ..... aa bu kötü erkek baba olmak ister dedi.... eğer benden olmazsa başkasından yaparız teyze sorun yok ben kıskanç değilim... eşimin imkanı var kadını benim seçmem kaydıyla en kötü ihtimalle tüp bebekle eşimin ben gene baba olmasını sağlarım sen düşünme dedim:))) ogünden sonra ne aradım ne gittim.... soğuttular kendilerinden...

kızlar merak ettim şu süt ve maydanoz buharını yaptınız mı bende bu ay yapmayı düşünüyorum adetimin bugün 3. günü ne zaman başlanıyor tam ayrıntılı olarak yazarmısınız

canım görümcem demişdiki hamiş olanın akıntısı krem peynir gibi olurmuş. sanki çamaşırının ağına krem peynir sürmüşsün gibi bir tabaka oluşturab akıntı olurmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…