Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merak ettim şu süt ve maydanoz buharını yaptınız mı bende bu ay yapmayı düşünüyorum adetimin bugün 3. günü ne zaman başlanıyor tam ayrıntılı olarak yazarmısınız

ben adet bitiminde başladım ....ve 2günde bir yaptım ardından hemen ilişkiye giriyorsun ama kartopu hergün yaptı..... dediğine göre ilişkiye girsende girmesende yapmak iyiymiş.....

kızlar olsaydı idrarda çıkardı bence daha dün sabah yaptım çıkmadı enazından ikinci cizgi hafif çıkardı. eşimede söylemedim dün test yaptım diye oda bugün idrar testi al yap dedi bilmiyoki benim dün yaptığımı üzülmesinide istemiyorum hergün işyerinden arıyo hasta oldunmu diye ben arayıncada umutlanıyo varmı bişey diye çok zorrrrrrrr inşallah eşime baba olucağın müjdesini veririm .

tamam bazıları kötü niyetli değiller biz hamiş kalırsak bizim kadar neredeyse sevinecekler ama o bile sorulsun istemiyoruz........ aslında sanırım birazda hata bizde... biz abartıyoruz....

gül hoşgeldin.. günaydın.........

canım görümcem demişdiki hamiş olanın akıntısı krem peynir gibi olurmuş. sanki çamaşırının ağına krem peynir sürmüşsün gibi bir tabaka oluşturab akıntı olurmuş....

benimkide krem gibi kesilmiş süt gibi ama fazla akıntı yokta ıslaklık çok oluyo orası devamlı ıslak

amin canım insaallah..... idrarda herkesde çıkmıyor canım..... öyle veya böyle test yaptır.... yoksa ne sen nede eşin rahat edemeyecekesiniz....

hepinize teşekkür ederimm iyiki varsınız... ALLAHIMDAN hep hayırlısını istiyorumm inşalah hepimizin çarçabuk yüzü güler .....
bende kimseye söylemedimm tedavi görüyoruz diye hep düşünmüyoruz filan zannediyolar bisürü laf söylüyolar ( artık 4 yıl oldu e bitane lazımm bitane yap sonra yapmazsınn) sanki susacaklar buseferde hani 2. niye dünmüyosun bak birlikte büyürler dicekler.... aman onlarda laf mı yokk

canım haklısın gerçekten tabi ki kötü niyet yoktur onlarda bizim mutluluğumuzu isterler ama insan kötü oluyor sanki biz beceremiyoruz bilmiyoruz ya da eksikliğimiz var gibi yani üzülüyoruz hani yaramız kanıyo gibi oluyo

inşallah canım inşallah Rabbim bebeğini tuttursun sana sonrada hepimize

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi öptüm tatlıcık inşallah senin bebişin tutunmuştur sana hepimiz için hayırlısı olsun .

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi öptüm tatlıcık inşallah senin bebişin tutunmuştur sana hepimiz için hayırlısı olsun .

inşallah canımm inşallah ilk senden duyarızz sonra ben sonra bütün kızlar:)))))olumunekankayizsmile

aşılama yaptırdıktan 2 gün sonra balkonumdaki saksılara geçen sene annemin bahçesinden aldığım çiçek tohumlarını serptimm hergün suluyorum minicik minick yeşerdiler belki dedim RABBıM DE benim içimde bi bebekk.......................... inşallah hayırlıysa sağlıklı bi evlat nasip eder....... inşallah hepimize nasip eder .....

bak gene duygulandırdın beni inşallah o kuru toprakları yeşerten Rabbim senin de bebeğini verir özleminiz biter yuvanız meyvesini verir canım

amin canım amin....... er yada geç olacakdır......... sizi bilmemede beni üzen sorunun ne olduğunu bilememek herşey iyi yolunda diyorlar ama tedaviyle bile olmuyor.. kısmet işde..... insan plan yaparmış melekler de gülermiş..... canabı hakkım bizlerede bu duyguyu elbette yaşatacak demekki zamanımız var.....

bak gene duygulandırdın beni inşallah o kuru toprakları yeşerten Rabbim senin de bebeğini verir özleminiz biter yuvanız meyvesini verir canım

b ende çok duygulandım..... ben 1,5 ay önce bir günlüğe başladım..... günlüğümün başınada şöyle yazdım bu bebişime 18. yaş günü hediyemdir..... hergün değil tabi ara da çok duygulandığım esnalarda yazıyorum.. tedavi süresini beklemedeki heyecanımı bazen umudumu bazen umutsuzluğu... yazarken tek hayalle yazıyorum bir gün benim bebişim olacak 18 yaşına gelecek ve 18. yaş gününde onu ona hediye olacak vereceğim...... biliyorum bu nasip olacak...... hamile kalırsam içini ultrason resimleriyle süsleyeceğim hiç birini atmayacağım ve o resimleride 18 yaşına kadar göstermeyeceğim 18 yaşına bastığında işde ilk resimlerinde bunlar diyeceğim... olacak dimi kızlar

canım Allah razı olsun zaten olursa sizin dualarınızlaa:))) inşallah en yakın zamanda hepimiz çok mutlu olucaz:)))))

Pınarcım moralini bozma sakın demekki zamanı değil zamanı gelince sebep falan olmadan karnında büyümeye başlıycak hayırlısıyla. Bu arada günlük çok güzel bir fikir umarım en kısa zamanda hamile haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…