- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.141
kızlar merak ettim şu süt ve maydanoz buharını yaptınız mı bende bu ay yapmayı düşünüyorum adetimin bugün 3. günü ne zaman başlanıyor tam ayrıntılı olarak yazarmısınız
kızlar bence en iyisi aşılama yaptıracağımızı kimseye söylememek ben bunu anladım insanlar da ümitleniyolar birşeyler bekliyolar gerçi eşimin tarafına bizde söylememiştik iyide oldu
gerçekten etrafımız bizi çok etkiliyor istiyorum ki kimse bana bir şey sormasın hiç yorum yapmasın ama olmuyor Allah sonumuzu hayırlı etsin
canım görümcem demişdiki hamiş olanın akıntısı krem peynir gibi olurmuş. sanki çamaşırının ağına krem peynir sürmüşsün gibi bir tabaka oluşturab akıntı olurmuş....
kızlar olsaydı idrarda çıkardı bence daha dün sabah yaptım çıkmadı enazından ikinci cizgi hafif çıkardı. eşimede söylemedim dün test yaptım diye oda bugün idrar testi al yap dedi bilmiyoki benim dün yaptığımı üzülmesinide istemiyorum hergün işyerinden arıyo hasta oldunmu diye ben arayıncada umutlanıyo varmı bişey diye çok zorrrrrrrr inşallah eşime baba olucağın müjdesini veririm .
tamam bazıları kötü niyetli değiller biz hamiş kalırsak bizim kadar neredeyse sevinecekler ama o bile sorulsun istemiyoruz........ aslında sanırım birazda hata bizde... biz abartıyoruz....
gül hoşgeldin.. günaydın.........
hepinize teşekkür ederimm iyiki varsınız... ALLAHIMDAN hep hayırlısını istiyorumm inşalah hepimizin çarçabuk yüzü güler .....
bende kimseye söylemedimm tedavi görüyoruz diye hep düşünmüyoruz filan zannediyolar bisürü laf söylüyolar ( artık 4 yıl oldu e bitane lazımm bitane yap sonra yapmazsınn) sanki susacaklar buseferde hani 2. niye dünmüyosun bak birlikte büyürler dicekler.... aman onlarda laf mı yokk
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi öptüm tatlıcık inşallah senin bebişin tutunmuştur sana hepimiz için hayırlısı olsun .
pınarcım akşam msn ye seni kendime ekledim gördünmü
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi öptüm tatlıcık inşallah senin bebişin tutunmuştur sana hepimiz için hayırlısı olsun .
aşılama yaptırdıktan 2 gün sonra balkonumdaki saksılara geçen sene annemin bahçesinden aldığım çiçek tohumlarını serptimm hergün suluyorum minicik minick yeşerdiler belki dedim RABBİM DE benim içimde bi bebekk.......................... inşallah hayırlıysa sağlıklı bi evlat nasip eder....... inşallah hepimize nasip eder .....
aşılama yaptırdıktan 2 gün sonra balkonumdaki saksılara geçen sene annemin bahçesinden aldığım çiçek tohumlarını serptimm hergün suluyorum minicik minick yeşerdiler belki dedim RABBİM DE benim içimde bi bebekk.......................... inşallah hayırlıysa sağlıklı bi evlat nasip eder....... inşallah hepimize nasip eder .....
bak gene duygulandırdın beni inşallah o kuru toprakları yeşerten Rabbim senin de bebeğini verir özleminiz biter yuvanız meyvesini verir canım
bak gene duygulandırdın beni inşallah o kuru toprakları yeşerten Rabbim senin de bebeğini verir özleminiz biter yuvanız meyvesini verir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?