Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

süpermişş inşallahh RABBıM 19 yıl içinde nasip eder ona hediyesini vermeni.....

Son düzenleme:

ağlattın beni pınarcımsenağlama

Allah ım hepimize nasip eylesin... bazen diyorumki dua etmeyi bile bu sayede öğrendim.... hep kendim için dua ederdim şimdi... hiç bir duamda tek kendimi düşünerek etmiyorum... sizlerde varsınız.... geçen kankimin ablası doğum yaptı normal o esnada edilen dualar kabul olurmuş öyle derler... oda öyle bir işlemişki o esnada pınara ve ona okuduğu duada eşlik edenlerede bu anı yaşamayı nasip et Allah ım diye dua etmiş..... bu hafta sonu bebişini görmeye gideceğim.. darsısı bizlere.....

Canım Allah razı olsun tüylerim diken diken oldu çok duygulandım. Ben tüm kalbimle inanıyorum Allah büyük bizde anne olacağız hayırlısıyla nisan ayında bol bol hamile haberi alacağız.

ağlattın beni pınarcımsenağlama

ağlama canım benm...... ben duygularını çok iyi örtbas etmeyi başaran biri olmuşumdur her zaman öfkemi kinimi sevincimi üzüntümü ne zaman hangi duyguyu yaşadığımı çevremdekiler ben müsaade etmezsem anlamazlar..... ama bebek konusunda edemiyorum... en ufak şeyde gözlerim doluyor dün arka sokakları izledim .... ordada bir çift bebek için çaba veriyorlar..... başladım ağlamaya..... önceden bebiş kıyafetlerine bakardım ay ne güzel derdimmm... şimdi bakamaz oldum.... başkaları bu konuyu açtığında çok ketum bir duruşu vardır ama içimde fırtınalar kopuyor..... o nedenle zaten birbirimizi anlıyoruz... hepimiz aynısını yaşıyoruz.....

insaallah hamişsindir canım öyle duygulandımki anlatamam....... şimdi aklımdan ve kalbimden geçenleri ancak sizler anlayabilirsiniz.... ya bazen kendimi çok yanlız hissediyorum.. en büyük arkadaşım destekçim eşim ama bazen öyle oluyorki eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum... sizede oluyormu..... oysaki biliyorum oda benle aynı şeyleri yaşıor ama işde bazen öyle bir his sarıyor beni...

perşembe hastanede randevu saatim geldi benden önceki hastayı ultrasonunda ikizmiş dr.eşini çağırttı müjde verdi. ben başladım ağlamaya hemşireler bana bakıyor eşime dedim inan çokmu kötüyüm kesin kıskançlık asla yok ama duygulandım bakışlar öyle kötü hissettirdi beni

canım yaaaaaa zaten çok kötüyüm ağlattın beni inan iş yerindeyimde neyse Rabbim dualarını kabul etsin tez zamanda hayalini gerçekleştirsin inşallah ne diyim

ya kızlar yapmayın çok kötü oldum canım benim inan seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki daha doğrusu hepinizi hikayelerinizi okurken içim acıyor yaram kanıyor sanki aynı şeyleri yaşıyoruz Allahım bizlere yardım eyle

canım benim senin günlüğünede ben çok duygulandımm... eşlerimiz biraz daha içlerinde yaşıyolar sanırımm ama bi kaç gün önce onu üzülmüş sinirlenmiş gördümm markette bi tanıkla karşılaşmış adamın spermi hiç yoktu aşılama tutmadı ama tam tüp bebek için para biriktirirken kız hamile kaldı... şimdi çocukları doğdu 4 aylık ... karşılaştıkları zaman eşime sizin çocuk yokmu demiş oda dha yok demiş adamda pis bi gülümsemeyle niyeeeeeeee gibi saçmalamış ilk defa çok üzülmüştü ... bende de eşimde de bi sorun yok 4 yılldır olmuyor böyle bi sıkıntı çekmiş bi insanın anlayışsız tavrına çok sinirlenmiştii...

kesinlikle o duygu kıskançlık değil... bendede oluyor.... tam tersine öyle bir anda Allah ım kucağına almayıda nasip et diye o kişiye tanımasamda dua ediyorum.... ama ister istemez iç burkuluyor... acıyor.... hani isyanda değil aslında ama neden diyorsun kendi kendine.....

kız kardeşim doğum yapacak 2 haftası kaldı...... birde 5 yaşında teyzesinin bir gülü var.... Allah ım dünyaya gelec ek olan gülümede 5 yaşındakinede her zaman sağlık sıhat versin diye duacılarıyım ama ilk kardeşimin hamişliğini duyduğumda bile üzüldüm.... yani ben ondan daha iyi imkanlara sahibim daha iyi bakarım o bir tanenin hakkından zor gelirken ikinciyi veriyorsun bana neden Allah ım diye içimden geçmiyor değil ama kötülük düşündüğümden değil.... aman tuhaf işdeee...... anlatmasıda yaşamasıda zor bir duygu...

:)))))) insanları anlamak gerçekden çok zor..... bu arada geçen bir yazı okudum bizim gibi sebepsiz açıklanamayan nedenlerle hamile kalamayanların mukas diye bir sıvı varmış kadının vücudunun salgıladığı o sıvının ölçümünü yaptırmaları lazımmış... birde genetik test yaptırmaları gerekiyormuş... ben bu ay doktoruma soracağım..... doğrumu değilmi doğruysa bugüne kadar neden istenmedi diye.....

inanmıyorum ya bu kadar mı benzerlik olur benim de kız kardeşim 3. ye hamile ama hiç istemeden hamile kaldı bana söylerken o kadar üzüldü ki anlatamam dünyalar tatlısı bir kızı bir de oğlu var maddi durumları çok iyi değil çok üzülüyor konuşurken ağlıyor hep bu bebek senin olmalıydı diyor bu seferde bende ağlıyorum ama yinede onu teselli etmeye çalışıyorum kardeşim canım bir parçam o benim tabiki aslaaa kıskançlık olamaz ama rabbim böyle istedi ne yapabiliriz ki

kk de dr soru sorulabiliyor bende ameliyatımın 2 si olacağını anlattım ameliyatdan sonra aşılamaya bile gerek kalmaz diye cevapladı çok mutlu oldum ben yine yaptırmayı düşünüyorum ama tutma şansı yüksek yani

Canım kesinlikle haklısın bende kendimi kimi zaman yanlız hissediyorum. Aşılama sonucunu negatif alınca eşim yıkıldı ve ben onu düzeltene kadar ne çabaladım Allahtan o ara ben bunalıma girmedim. belkide karakterimden hemen olumlu düşünemiyorum aşılamadada başlamadan önce kendi kendime olmama ihtimalide var dedim kaptırmadım kendimi. Sonuçta herşeyin hayırlısı. İki kere ayakta durmak zorunda kalıyoruz hem onun hemde kendim için. Şimdi tüp bebeğe ara vermemin sebebide aslında eşim bi yıkıma daha hemen dayanamaz. Hayırlısı yani ben iyim Allah bi güç kuvvet veriyo heryere yetişiyoruz

eşimin bir hali gözümden gitmiyor.. evlendiğimde görümcem 5aylık hamişdi.... kızı şuan 2 yaşında ve oda ikinciye hamiş ve 42 yaşında Allah ım sağlık sıhat versin..... herneyse işde o görümcemin doğumu sezeryanlaydı yaşdan dolayı..... günü saati belliydi doğal olarak bizde ordaydık...... ablam doğumdan çıkdı odaya getiriyorlar .... bakdım o ileri doğru gitti bakdım ağlıyor duygulanmış..... bir yiğeni var 20 yaşında bu ilk yiğen gibi gelmiş ona nasıl dokunamıyor bir yerine birşey olacak diye..... bakdım eşim ilk kakasının peşine düşdü:))) bizim köpek onu tanısın diye bizim kıza koklatacak şimdi kankiler...:)))

düşünüyorum ablasının doğumunda bu kadar etkilenen biri kendi bebişi için neler yapar nasıl duygulara kapılır...... of kızlar ben aşkımın baba olmasını çok istiyorum....

yaa aslında sıvıyla alakalı bi bilgim yoktu ama benim dr um aşılama yaparken riske girmeyelim çok sıvı var dedi ve sanıyorum önce sıvıyı boşalttı belki bahsettiğinle alakalıdırr.... yani bizim aslında bi sorun yok eşimin sperm sayısı aşılama yapılırken 90 milyondu hareketlilik %60 yani benim yumurtalarda gayet iyiii 25 yaşındayımm sorun nedir hala bilmiyoruzzz......

kısmet başka denilecek birşey yok..... görüöcem 2 yaşında kızı var ......şimdi 6 ayı bitecek...arada da kürtajı var:)))) ailenin hamişi diye dalgaya alıyoruz..... kısmet işde istemeyen korunurken kalır isteyen kalamaz....canabı hakkım tez zamanda her birimizi tatlı bebişleri gönlümüzdeki bebişleri nasip eylesin..... bende hep nedense 3 tane istemişimdir:)))) şimdi biri bulamıorum:)))) 3lemeye yaş yetmeyecek bu gidişat bunu gösteriyor:))))9

canımm yaa biz yine idare ediyoruz bence ama onların üzülmesii çok yaralar bizii... eşim hep bana sen bebeksin daha okadar takma kafana diyo ama bütün tanıklarımızın çocukları bebekleri onun kucağından inmez uyumayan bebekleri onun kucağına verirler göğüsünde hemen uyur bebişler...... yani şimdi ben bunları görüp onun baba olması için nasıl cabalamam , elimden geleni nasıl yapmam, nasıl kafaya takmamm????????? inşallah eşlerimize baba oluyosun aşkım derizzz inşallah çok yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…