- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.161
b ende çok duygulandım..... ben 1,5 ay önce bir günlüğe başladım..... günlüğümün başınada şöyle yazdım bu bebişime 18. yaş günü hediyemdir..... hergün değil tabi ara da çok duygulandığım esnalarda yazıyorum.. tedavi süresini beklemedeki heyecanımı bazen umudumu bazen umutsuzluğu... yazarken tek hayalle yazıyorum bir gün benim bebişim olacak 18 yaşına gelecek ve 18. yaş gününde onu ona hediye olacak vereceğim...... biliyorum bu nasip olacak...... hamile kalırsam içini ultrason resimleriyle süsleyeceğim hiç birini atmayacağım ve o resimleride 18 yaşına kadar göstermeyeceğim 18 yaşına bastığında işde ilk resimlerinde bunlar diyeceğim... olacak dimi kızlar
b ende çok duygulandım..... ben 1,5 ay önce bir günlüğe başladım..... günlüğümün başınada şöyle yazdım bu bebişime 18. yaş günü hediyemdir..... hergün değil tabi ara da çok duygulandığım esnalarda yazıyorum.. tedavi süresini beklemedeki heyecanımı bazen umudumu bazen umutsuzluğu... yazarken tek hayalle yazıyorum bir gün benim bebişim olacak 18 yaşına gelecek ve 18. yaş gününde onu ona hediye olacak vereceğim...... biliyorum bu nasip olacak...... hamile kalırsam içini ultrason resimleriyle süsleyeceğim hiç birini atmayacağım ve o resimleride 18 yaşına kadar göstermeyeceğim 18 yaşına bastığında işde ilk resimlerinde bunlar diyeceğim... olacak dimi kızlar
Pınarcım moralini bozma sakın demekki zamanı değil zamanı gelince sebep falan olmadan karnında büyümeye başlıycak hayırlısıyla. Bu arada günlük çok güzel bir fikir umarım en kısa zamanda hamile haberini alırız
Allah ım hepimize nasip eylesin... bazen diyorumki dua etmeyi bile bu sayede öğrendim.... hep kendim için dua ederdim şimdi... hiç bir duamda tek kendimi düşünerek etmiyorum... sizlerde varsınız.... geçen kankimin ablası doğum yaptı normal o esnada edilen dualar kabul olurmuş öyle derler... oda öyle bir işlemişki o esnada pınara ve ona okuduğu duada eşlik edenlerede bu anı yaşamayı nasip et Allah ım diye dua etmiş..... bu hafta sonu bebişini görmeye gideceğim.. darsısı bizlere.....
ağlattın beni pınarcımsenağlama
aşılama yaptırdıktan 2 gün sonra balkonumdaki saksılara geçen sene annemin bahçesinden aldığım çiçek tohumlarını serptimm hergün suluyorum minicik minick yeşerdiler belki dedim RABBİM DE benim içimde bi bebekk.......................... inşallah hayırlıysa sağlıklı bi evlat nasip eder....... inşallah hepimize nasip eder .....
ağlama canım benm...... ben duygularını çok iyi örtbas etmeyi başaran biri olmuşumdur her zaman öfkemi kinimi sevincimi üzüntümü ne zaman hangi duyguyu yaşadığımı çevremdekiler ben müsaade etmezsem anlamazlar..... ama bebek konusunda edemiyorum... en ufak şeyde gözlerim doluyor dün arka sokakları izledim .... ordada bir çift bebek için çaba veriyorlar..... başladım ağlamaya..... önceden bebiş kıyafetlerine bakardım ay ne güzel derdimmm... şimdi bakamaz oldum.... başkaları bu konuyu açtığında çok ketum bir duruşu vardır ama içimde fırtınalar kopuyor..... o nedenle zaten birbirimizi anlıyoruz... hepimiz aynısını yaşıyoruz.....
perşembe hastanede randevu saatim geldi benden önceki hastayı ultrasonunda ikizmiş dr.eşini çağırttı müjde verdi. ben başladım ağlamaya hemşireler bana bakıyor eşime dedim inan çokmu kötüyüm kesin kıskançlık asla yok ama duygulandım bakışlar öyle kötü hissettirdi beni
insaallah hamişsindir canım öyle duygulandımki anlatamam....... şimdi aklımdan ve kalbimden geçenleri ancak sizler anlayabilirsiniz.... ya bazen kendimi çok yanlız hissediyorum.. en büyük arkadaşım destekçim eşim ama bazen öyle oluyorki eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum... sizede oluyormu..... oysaki biliyorum oda benle aynı şeyleri yaşıor ama işde bazen öyle bir his sarıyor beni...
perşembe hastanede randevu saatim geldi benden önceki hastayı ultrasonunda ikizmiş dr.eşini çağırttı müjde verdi. ben başladım ağlamaya hemşireler bana bakıyor eşime dedim inan çokmu kötüyüm kesin kıskançlık asla yok ama duygulandım bakışlar öyle kötü hissettirdi beni
canım benim senin günlüğünede ben çok duygulandımm... eşlerimiz biraz daha içlerinde yaşıyolar sanırımm ama bi kaç gün önce onu üzülmüş sinirlenmiş gördümm markette bi tanıkla karşılaşmış adamın spermi hiç yoktu aşılama tutmadı ama tam tüp bebek için para biriktirirken kız hamile kaldı... şimdi çocukları doğdu 4 aylık ... karşılaştıkları zaman eşime sizin çocuk yokmu demiş oda dha yok demiş adamda pis bi gülümsemeyle niyeeeeeeee gibi saçmalamış ilk defa çok üzülmüştü ... bende de eşimde de bi sorun yok 4 yılldır olmuyor böyle bi sıkıntı çekmiş bi insanın anlayışsız tavrına çok sinirlenmiştii...
kesinlikle o duygu kıskançlık değil... bendede oluyor.... tam tersine öyle bir anda Allah ım kucağına almayıda nasip et diye o kişiye tanımasamda dua ediyorum.... ama ister istemez iç burkuluyor... acıyor.... hani isyanda değil aslında ama neden diyorsun kendi kendine.....
kız kardeşim doğum yapacak 2 haftası kaldı...... birde 5 yaşında teyzesinin bir gülü var.... Allah ım dünyaya gelec ek olan gülümede 5 yaşındakinede her zaman sağlık sıhat versin diye duacılarıyım ama ilk kardeşimin hamişliğini duyduğumda bile üzüldüm.... yani ben ondan daha iyi imkanlara sahibim daha iyi bakarım o bir tanenin hakkından zor gelirken ikinciyi veriyorsun bana neden Allah ım diye içimden geçmiyor değil ama kötülük düşündüğümden değil.... aman tuhaf işdeee...... anlatmasıda yaşamasıda zor bir duygu...
insaallah hamişsindir canım öyle duygulandımki anlatamam....... şimdi aklımdan ve kalbimden geçenleri ancak sizler anlayabilirsiniz.... ya bazen kendimi çok yanlız hissediyorum.. en büyük arkadaşım destekçim eşim ama bazen öyle oluyorki eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum... sizede oluyormu..... oysaki biliyorum oda benle aynı şeyleri yaşıor ama işde bazen öyle bir his sarıyor beni...
canım benim senin günlüğünede ben çok duygulandımm... eşlerimiz biraz daha içlerinde yaşıyolar sanırımm ama bi kaç gün önce onu üzülmüş sinirlenmiş gördümm markette bi tanıkla karşılaşmış adamın spermi hiç yoktu aşılama tutmadı ama tam tüp bebek için para biriktirirken kız hamile kaldı... şimdi çocukları doğdu 4 aylık ... karşılaştıkları zaman eşime sizin çocuk yokmu demiş oda dha yok demiş adamda pis bi gülümsemeyle niyeeeeeeee gibi saçmalamış ilk defa çok üzülmüştü ... bende de eşimde de bi sorun yok 4 yılldır olmuyor böyle bi sıkıntı çekmiş bi insanın anlayışsız tavrına çok sinirlenmiştii...
:)))))) insanları anlamak gerçekden çok zor..... bu arada geçen bir yazı okudum bizim gibi sebepsiz açıklanamayan nedenlerle hamile kalamayanların mukas diye bir sıvı varmış kadının vücudunun salgıladığı o sıvının ölçümünü yaptırmaları lazımmış... birde genetik test yaptırmaları gerekiyormuş... ben bu ay doktoruma soracağım..... doğrumu değilmi doğruysa bugüne kadar neden istenmedi diye.....
inanmıyorum ya bu kadar mı benzerlik olur benim de kız kardeşim 3. ye hamile ama hiç istemeden hamile kaldı bana söylerken o kadar üzüldü ki anlatamam dünyalar tatlısı bir kızı bir de oğlu var maddi durumları çok iyi değil çok üzülüyor konuşurken ağlıyor hep bu bebek senin olmalıydı diyor bu seferde bende ağlıyorum ama yinede onu teselli etmeye çalışıyorum kardeşim canım bir parçam o benim tabiki aslaaa kıskançlık olamaz ama rabbim böyle istedi ne yapabiliriz ki
eşimin bir hali gözümden gitmiyor.. evlendiğimde görümcem 5aylık hamişdi.... kızı şuan 2 yaşında ve oda ikinciye hamiş ve 42 yaşında Allah ım sağlık sıhat versin..... herneyse işde o görümcemin doğumu sezeryanlaydı yaşdan dolayı..... günü saati belliydi doğal olarak bizde ordaydık...... ablam doğumdan çıkdı odaya getiriyorlar .... bakdım o ileri doğru gitti bakdım ağlıyor duygulanmış..... bir yiğeni var 20 yaşında bu ilk yiğen gibi gelmiş ona nasıl dokunamıyor bir yerine birşey olacak diye..... bakdım eşim ilk kakasının peşine düşdü:))) bizim köpek onu tanısın diye bizim kıza koklatacak şimdi kankiler...:)))
düşünüyorum ablasının doğumunda bu kadar etkilenen biri kendi bebişi için neler yapar nasıl duygulara kapılır...... of kızlar ben aşkımın baba olmasını çok istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?