- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.181
yaa aslında sıvıyla alakalı bi bilgim yoktu ama benim dr um aşılama yaparken riske girmeyelim çok sıvı var dedi ve sanıyorum önce sıvıyı boşalttı belki bahsettiğinle alakalıdırr.... yani bizim aslında bi sorun yok eşimin sperm sayısı aşılama yapılırken 90 milyondu hareketlilik %60 yani benim yumurtalarda gayet iyiii 25 yaşındayımm sorun nedir hala bilmiyoruzzz......
canımm yaa biz yine idare ediyoruz bence ama onların üzülmesii çok yaralar bizii... eşim hep bana sen bebeksin daha okadar takma kafana diyo ama bütün tanıklarımızın çocukları bebekleri onun kucağından inmez uyumayan bebekleri onun kucağına verirler göğüsünde hemen uyur bebişler...... yani şimdi ben bunları görüp onun baba olması için nasıl cabalamam , elimden geleni nasıl yapmam, nasıl kafaya takmamm????????? inşallah eşlerimize baba oluyosun aşkım derizzz inşallah çok yakın zamanda
kesinlikle zatenn ilk duam hep sağlık sonra sağlıklı bi bebek Rabbim hepimiz korusunn ...
kk de dr soru sorulabiliyor bende ameliyatımın 2 si olacağını anlattım ameliyatdan sonra aşılamaya bile gerek kalmaz diye cevapladı çok mutlu oldum ben yine yaptırmayı düşünüyorum ama tutma şansı yüksek yani
inşaallah canım inşaallah....... aslında geçireceğim ameliyatdan sonra iki ay kendine müsaade et..... hem dinlenmiş olursun..... ard arda stresler yaşamamış olursun... ameliyat stresi zaten vardır hemen ardından bir sonraki ay bebiş stresine sokma kendni.... dinlen.. bir oh de... bak ne güzelde demiş doktor..... 2 ay dinlen... sonra o esnada bakdın olmadı öyle düşün ........ stres stres üstüne tutacak olan tutmaz Allah ım esirgesin üzülürsün en azından bir ay ara ver dinlen......
eşimin babası 60 yaşında vefat etmiş tek çocuğunun evlenmesini bile göremedi.Annesinin içi buruk tabii eşiminde ben bunları yaşamak istemiyorum rabbim bir an önce nasip etsin hepimize
canım sen ne öğrencisisin...... okuyormusun..... kaç yaşındasın..
ameliyat basit bir işlem 1ay ara verilecek bakalım psikolojime göre yani ameliyatı bile dün için yapalım demişti ben istemedim o zaman gelsin düşünürüz plan yapmamak lazım zaten
açık öğretimde okuyorum daha küçükümm 25 yaşındayım kaydirigubbakcemile2....
evet kesinlikle haklısın.... dinlenmekde lazım.. zaten bizim sorunumuzda bu bazen gidişatına bırakmayı başaramıyor oluşumuz..... belki kafamızdaki sorulardan arınmayı başarsak bebeiş kendiliğinden gelip bizi bulacak...... zaten dediğin gibi basit işlemmiş Allah ım bebişine ameliyat ardından kendiliğinden gelmeyi nasip eylesin........
kızlar tam dışarı çıkıp test yapmaya gitmeden önce lavaboya girdim ve lekelenmem olmuş yavaş yavaşta geliyo adet oldum anlıcağınız .bide sizlerin yazdıklarını okudum tamamen koptumeşim aradı az önce test yaptınmı diye sordu bende adet oldum deyince bituaf oldu çok üzüldü allahım bizlere dayanma gücü ver yarabbim biliyorum buda bi sınav ve rabbim hayırlısını versin yinede söylenecek söz yok arkadaşlar .
kızlar tam dışarı çıkıp test yapmaya gitmeden önce lavaboya girdim ve lekelenmem olmuş yavaş yavaşta geliyo adet oldum anlıcağınız .bide sizlerin yazdıklarını okudum tamamen koptumeşim aradı az önce test yaptınmı diye sordu bende adet oldum deyince bituaf oldu çok üzüldü allahım bizlere dayanma gücü ver yarabbim biliyorum buda bi sınav ve rabbim hayırlısını versin yinede söylenecek söz yok arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?