Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o sıvı herneyse vüücüdu koruyan bir sıvıymış vucudu mikroplardan korumak ve mikropları öldürmekle yükümlüymüş biraz fazla oldumu spermide düşman olarak algılayıp öldürüyormuş... vücutda barındırmıyormuş..... ilk defa duyduğumdan ilgimi çekdi... muhakkak doktoa soracağım.....ben bu sıvıyı sevmedim:))) acaba dedim bendede fazlamıdır ki....

Allahın izniyle bende eşimin baba olmasını çok istiyorum eminim çok ii bir baba olur inşallah Allah bu duyguyu inşallah hepimize yaşatır. Canım aşkım bunları okumuyorsun ama seni çokk seviyorumm

herşeyde bir hayır vardır kızlar bilmediğimiz..... teyzem ilk evliliği12yıl sürdü enişdem vefat ettii.... bu sürede bebiş için çabaladılar olmadı sonra bir öğrendilerki kanser 7 yıl kanserle mücadele ettiler ve sonunda enişdemi kaybettik... teyzem şimdi ikinci evliliğinden bebişi oldu ama arada konuşuyoruz ...... o esnada olsaydı 7 yıllık süre zarfında çocuk mahvolurdu... ve sonra bababısz büyütmek zorundasın.. Allah ımın vermeme nedenini sonradan anladım diyor......

1,5 ay önce eşimin esnaf komşusunun yanında çalışan kız doğum yaptı.... doğum yapmadan 1 ay önce eşinin kanser olduğunu öğrendi kanser 2,5 ayda adamı aldı götürdü... minnacık bir bebişler mahvoldu kadıncağız.... Allah ım bebişi hayırla ver eşime bana sağlık ver diye dua edin arkadaşlar.... bebiş için uraşırken bunlarda kulağımıza küpe olsun.... herşeyin başı sağlık....

eşimin babası 60 yaşında vefat etmiş tek çocuğunun evlenmesini bile göremedi.Annesinin içi buruk tabii eşiminde ben bunları yaşamak istemiyorum rabbim bir an önce nasip etsin hepimize

inşaallah canım inşaallah....... aslında geçireceğim ameliyatdan sonra iki ay kendine müsaade et..... hem dinlenmiş olursun..... ard arda stresler yaşamamış olursun... ameliyat stresi zaten vardır hemen ardından bir sonraki ay bebiş stresine sokma kendni.... dinlen.. bir oh de... bak ne güzelde demiş doktor..... 2 ay dinlen... sonra o esnada bakdın olmadı öyle düşün ........ stres stres üstüne tutacak olan tutmaz Allah ım esirgesin üzülürsün en azından bir ay ara ver dinlen......

ameliyat basit bir işlem 1ay ara verilecek bakalım psikolojime göre yani ameliyatı bile dün için yapalım demişti ben istemedim o zaman gelsin düşünürüz plan yapmamak lazım zaten

eşimin babası 60 yaşında vefat etmiş tek çocuğunun evlenmesini bile göremedi.Annesinin içi buruk tabii eşiminde ben bunları yaşamak istemiyorum rabbim bir an önce nasip etsin hepimize

canabı hakkım hepimize eşlerimizle sağlık sıhat versin.. ama yaş ilerledikçe ve bebiş geç geldikçe ne yazıkki bu ihtimaller var... düşünsenize annemle aramda 19 yaş var.. belli bir zaman geldi kardeşmisiniz diye sordular ... annem zayıfdı birde.... bazen yanyana gezerdik laf atan olurdu hoşuna giderdi:))))) oh oh daha gencim derdi:)))) şuan vallah fizik olarak benden daha iyi:))) manken manken........ kızlar çok kilo aldım bende lahana kabsülü var 3 kutu başlamadım hiç... başlasammı diyorum sonra bebişe engel olur diye korkuyorum....

kızlar sizlerle sohbete doyum olmuyor... mutfağı halletmem lazım köpeğimi gezdireyim hava güzelken...... hepiniz Allah a emanet olun....... ilk önce sağlık sıhat nasip eylesin canım snra bebiş sonra bebişle sağlık huzur ve mürvetlerini bizlere görecek ömrü nasip eylesin...

ameliyat basit bir işlem 1ay ara verilecek bakalım psikolojime göre yani ameliyatı bile dün için yapalım demişti ben istemedim o zaman gelsin düşünürüz plan yapmamak lazım zaten

evet kesinlikle haklısın.... dinlenmekde lazım.. zaten bizim sorunumuzda bu bazen gidişatına bırakmayı başaramıyor oluşumuz..... belki kafamızdaki sorulardan arınmayı başarsak bebeiş kendiliğinden gelip bizi bulacak...... zaten dediğin gibi basit işlemmiş Allah ım bebişine ameliyat ardından kendiliğinden gelmeyi nasip eylesin........

amin canım bende kaçıyorum kızlar öpüldünüzopuyorumnanaktan

kızlar tam dışarı çıkıp test yapmaya gitmeden önce lavaboya girdim ve lekelenmem olmuş yavaş yavaşta geliyo adet oldum anlıcağınız .bide sizlerin yazdıklarını okudum tamamen koptum eşim aradı az önce test yaptınmı diye sordu bende adet oldum deyince bituaf oldu çok üzüldü allahım bizlere dayanma gücü ver yarabbim biliyorum buda bi sınav ve rabbim hayırlısını versin yinede söylenecek söz yok arkadaşlar .

canım hayırlısı olsun demekten başka söylenecek laf yok çalışmalara devam

çok üzüldümm( Rabbimden hayırlısıı lütfen çok yıpratma kendini inşallah en yakın zamanda hamileyim haberinide verirsinn....

çok üzüldüm murse ..moralini bozmamaya çalış.. bir dahaki sefere allah gönlünün muradını hayırlısı ile versin inşallah...

kızlar aranızda adetin 21 günü progesteron testi veren oldu mu?ben verdim dr sonuç düşük yumurtlama olmamış dedi..aynı durumla karşılaşan var mı?

canım bir dahaki aya zaten tedavini yarıda kesmişsin..... insaallah kis oluşmamıştır.... bu ay tedavin devam eder.... bir daha ilaçları yarıda bırakma canım......... her zaman kısmet ... ötesi yok canım.. bak bu ay aşılama yaptıracakdım sözde ama ertelemek zorunda kaldım..... kısmetden nasipden ötesi yok... hep dediğim gibi ağlama denmez evet ağlayacaksın ama inan sonunda hepimizde öyle içden mbir mutlulukla güleceğiz ki kendimize inanamayacağız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…