Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

gülcüm,

ateş takibi yapıyordun sanıyorum. hastalanmadan kaç gün gün önce ateş 36,5 derecenin altina düşüyor? bilgin var mı?

ben açtım ama kimse yok maalesef ( kızlar yazılarınızı okudum da henüz hamile kalan yok mu yaaa hadi artık birimizin güzel haberleri gelse inşallah..senağlama

tatlıcık tahlilini yarınmı yaptırıcan canım

valla bilmiyorum adet tarihim 25i ama yarında aşılamamın 15. günü oluyo bilmiyorum napsamm???? yarın tahlil yaptırsam çıkarmı sizce???? yoksa 1 gün daha bekleyip 25indemi yapsam.... yani tabi hastalanmassamm(boshayallersmile

kızlar merhaba,

çok yoğundum bugün sizinle birlikte olamadım. işim biterbitmez geçmişi okudum şimdi. bugün çok duygusallaşmış herkes. bende okurken gözlerim doldu arkadaşlar. Alaah hepimize biran önce evlatlarımızı hayırlı kılsın inşallah.

murseciğim herşeyin hayırlısı arkadaşım. durmak yok.çalışmalara devam. inşallah nisan ayında hepimiz güzel haberleri peş peşe vereceğiz.

tatlım kan testi kesin sonucu veriyo ama bence adet gününü bekle öyle daha güzel acele etme derim ben..inşallah hayırlı haber verirsin opuyorumnanaktan

tatlım kan testi kesin sonucu veriyo ama bence adet gününü bekle öyle daha güzel acele etme derim ben..inşallah hayırlı haber verirsin opuyorumnanaktan

evet bencede aslında dr um adetin günün geçince gel dedi ama ben anca 25ine kadar beklerimm.... inşallah hayırlı haber veririmmm:))))opuyorumnanaktan

kızlar dün alternatif tıp bölümünde okudum..elma yagı..duydunuz mu bilmiyorum..günlük pedinize 2-3 damla damlatıyomussunuz..hafif yakıyomus ama kanallarıda açıyomus..kız diyoki aşagıdan damlattıgım yagın kokusunun agzımdan çıktıgını hissettim die yazmıs..hemen paylaşmak istedim tüplerle sorunu olan arkadaşlarımız deneyebilirler..bu ay tekrar klomene başlıyorum kızlar..adet olmak üzereyim zaten..ama aşılama için daa karar veremedik daha..ooooof yaaa...bu ayda olmassa gerçekten çökücem..

inş.nisan ayında güzel haberler verirsinizde moralim iyice düzelir..pınarcım msn adresini yazmıssın ama bnm kullandıgı aktif bi msn adresi yok canım..yeni açınca ekleyecegim..bgn geçmişi okudum da..herkesin hayelleri,umutları...beklentiler...hepsi cennet kokan miniklerimiz için..ALLAHım okunan tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine gönüllerimize göre ver..he buaraada pınar ben o dogum anında yapılan duaların kabul oldugunu çok kez duymustum..içim rahatladı okuyunca..çok teşşekkür et arkadasına..puzzle çok iyi fikir..bende hemen edinecegim bitane..

kimse yok sanırım..nese barim bende çıkayım..kızlar bida nezaman girerim bilmiyorum..hepiniz kendinize çok iyi bakın..hayırlı haberlerinizi bekliyorum..dua edin banada..tek tek öptüm hepinizi.ALLAHA emanet olun..

gülcüm buarada o takibi kaçıncı gün yapmaya başlıyoruz?okumustum ayrıntılarını ama bende o kafa nerdeeee?unuttumfisfisfis

canım ben adetimin ilk günü başladım yumurtlama gününden bir gün önce ateş düşüyor geçen ay değerlendiremedim ama ateşim adetin 17.günü 36.8 den 36.5 e düştü. Adet olmadan öncede 36.4 e düşmüştü. Herkesin değişiyor her sabah yataktan kalkmadan dil atından ölçüm yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…