- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.221
tatlıcık umarım pozitif sonucu duyurursun bize benim dr iki hafta sonra kan testi istemişti tam o gün regl oldum yinede kan testini istedi 2 hafta olduğuna göre adetini bekleme derim bence:CüvCüv:
arkadaşlar merhaba inş bu cuma yada cts aşılama olacağım bende.valla korkmuyorum desem yalan olur.yaptran arkadaşlar hiç hissetmedm diyor ancak ben normal muayeneden bile acı çekiyorum çok geriliyorum bu yüzden.bir hsg yaptrdm acıdan ve ağrıdan bayıldm.2 gün kendime gelemedim.Ne olur bana dua edin.
arkadaşlar merhaba inş bu cuma yada cts aşılama olacağım bende.valla korkmuyorum desem yalan olur.yaptran arkadaşlar hiç hissetmedm diyor ancak ben normal muayeneden bile acı çekiyorum çok geriliyorum bu yüzden.bir hsg yaptrdm acıdan ve ağrıdan bayıldm.2 gün kendime gelemedim.Ne olur bana dua edin.
arkadaşlar yarın aşılamam yapılacak LÜTFEN DUA EDİN...(çok korkuyorummm)
kızlar dün alternatif tıp bölümünde okudum..elma yagı..duydunuz mu bilmiyorum..günlük pedinize 2-3 damla damlatıyomussunuz..hafif yakıyomus ama kanallarıda açıyomus..kız diyoki aşagıdan damlattıgım yagın kokusunun agzımdan çıktıgını hissettim die yazmıs..hemen paylaşmak istedim tüplerle sorunu olan arkadaşlarımız deneyebilirler..bu ay tekrar klomene başlıyorum kızlar..adet olmak üzereyim zaten..ama aşılama için daa karar veremedik daha..ooooof yaaa...bu ayda olmassa gerçekten çökücem..
valla yazdıklarınızı okunca çok heycanlanıyorumm ... bu akşam eşimlede konuşiym bakalım belki yarın yaptırırım dayanamayıpp:)) ama işte şu olumsuzz olma ihtimali yok mu o bitiriyo beni((( ALLAHTAN hayırlısı hepimiz içinnn.....
canım sakın kendine haksızlık etme...... sorun yoksa bir kaç kere daha denersin klomeni ama aşılamaya geçmeden muhakkak br ay ara ver stres üüzerine ekstra stres ağır geliyor... sakın çökmee.... bebişin geldiğinde dimdik olmalısın eryada geç gelecek.......
emenne sanada günaydın. Sizin orada hava güzel ama istanbul kapalı hatta hafifi yağmurlu gibi. Ama yinede güzel bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?