Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba inş bu cuma yada cts aşılama olacağım bende.valla korkmuyorum desem yalan olur.yaptran arkadaşlar hiç hissetmedm diyor ancak ben normal muayeneden bile acı çekiyorum çok geriliyorum bu yüzden.bir hsg yaptrdm acıdan ve ağrıdan bayıldm.2 gün kendime gelemedim.Ne olur bana dua edin.

tatlıcık umarım pozitif sonucu duyurursun bize benim dr iki hafta sonra kan testi istemişti tam o gün regl oldum yinede kan testini istedi 2 hafta olduğuna göre adetini bekleme derim bence:CüvCüv:

tatlıcık umarım pozitif sonucu duyurursun bize benim dr iki hafta sonra kan testi istemişti tam o gün regl oldum yinede kan testini istedi 2 hafta olduğuna göre adetini bekleme derim bence:CüvCüv:

valla yazdıklarınızı okunca çok heycanlanıyorumm ... bu akşam eşimlede konuşiym bakalım belki yarın yaptırırım dayanamayıpp:)) ama işte şu olumsuzz olma ihtimali yok mu o bitiriyo beni((( ALLAHTAN hayırlısı hepimiz içinnn.....

ALLAH yardımcın olsunn:)) bence aşılama hsg den çok kolayy hiç kendini germee inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursunn ......:ecrin_bebek:

çok kasma kendini ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur senin için hiç hissetmedim diyemem tabii ama hsg kadar değil ben 2 defa hsg çektirdim ilkinde acı çektim heyecan falan ikincide işlemi bildiğim için daha rahattı aşılama dahada kolay oluyor sıkma canını hayırlısı olsun inş.tutar

canım sakın kendine haksızlık etme...... sorun yoksa bir kaç kere daha denersin klomeni ama aşılamaya geçmeden muhakkak br ay ara ver stres üüzerine ekstra stres ağır geliyor... sakın çökmee.... bebişin geldiğinde dimdik olmalısın eryada geç gelecek.......

Allah ım yardımcın olsun..... anlaşılan çok paniksin... ama panik yapma hsg filiminin yarısı kadar bile değil...... zaten hsg de canı acıyanlar paik olanlar kendini kasanlarmışşş.... ama aşılama normal muayene gibi basit bir işlem o esnada kendini germeki vucuda bırakılacak spermler ölmesin hemencik....

canım insaallah sonuç pozitif çıkar ama olmazsada üzülme..... benimde sancılarım başladı hehe geldi gelecek.....

canım çok saol iyi dileklerin için..içim az da olsa ferahladı..şubatta olmustu ilk aşılama..martta ara verdik..nisaan için klomen alıcam ama aşı olayını düşünmüyoruz şimdi..hareket azlıgı var eşimde..2aydır keçiboynzu içiriyorum..buarada o yagı aldım kızlar..gerçektn işe yaradı şöyleki..hafif bi yanma var ve vajinayı acayip sıcak tutuyo..ayrıca gaz için bana süper geldi..karnım kaynıyo resmen...ayaklarada sürün dio sıcak tutuyomus..ay bilmiyorum..gecenin bu saatinde pc başındayım..düzen tamamen altüst oldu..10gündür annemde kalıyoduk..baya kafam dagılmıstı..eşimin işi buraya çok yakın..aynı işyerinde çalışan kuzenlerimde var..iyi oluyo..eşiminde kafası dagıldı.ama artık eve geçicez yani çok sık giremicem...bu arada kızlar bi dua yazıcam boşvakitlerinizzde 100-200 çekebildiginiz kadar çekin ..zzekeriya peygambeinde çocugu olmamıs..bu duayı okurmuş..RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRUL VARİSİN..ALLAHIM BANA BEKLEDİGİM SAGLIKLI EVLADI VER..başka topicleri okurken gördüm..amma yazmısım neyse içim rahatladı..öptüm hepiniziii...

he buarada yagı sorarsanız giremicegim için yanıtlayamam..alternatif tıp bölümünde elma yagı(adaçayı yagı) bakarsınız..googledan da yazın kadınlar kulübüne yönlendirmiş onla ilgili kısmı..bakarsınız...hepiniz mısıl mısı uyuyosunusdur..i.geceler melekler:)

günaydınlar arkadaşlar kartopu, bjkozlem nasılsınız topikde siz varsınız gördüğüm kadarıyla
bugün hava çok güzel inşallah güzel bir gün yaşarız güzel sohbetler ederiz

tatlıcık ben senden heyecanlıyım haberin olsun
haber alır almaz hemen bize yaz olur mu bekliyoruz canım
inşallah bütün kalbimle hamile olmanı diliyorum

yeni aşılama yaptıracak arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun diyorum inşallah hayallerinize kavuşursunuz

emenne sanada günaydın. sizin orada hava güzel ama istanbul kapalı hatta hafifi yağmurlu gibi. ama yinede güzel bir gün

kızlar sizede günaydın......... güzel bir gün geçirmek umuduyla ......tatlıcık bygün öğrenecek dimi sonucunu bencede öğrensin en azından ne var yok bilir.... Allah ım güzel habaerlerle dönmeyi nasip eylesin tatalıcık kardeşimize..... sonra sıraylada bizlere.AMİNNNNN

emenne sanada günaydın. Sizin orada hava güzel ama istanbul kapalı hatta hafifi yağmurlu gibi. Ama yinede güzel bir gün

geceden başladın soğuk... Felak üşüyorum şuan... Dünkü öğlen hava nasıldı şimdi nasılll...... B arada nasıl oldun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…