Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geceden başladın soğuk... Felak üşüyorum şuan... Dünkü öğlen hava nasıldı şimdi nasılll...... B arada nasıl oldun ....

daha iyiyiö Allahtan hafif atlattım . son ilaçları kullanıyorum cumaya kadar. zaten ondan sonra keseceğim ilacı. eğer tüp bebeğe başlarsam arınsın vücüdüm ilaçtan

daha iyiyiö allahtan hafif atlattım . Son ilaçları kullanıyorum cumaya kadar. Zaten ondan sonra keseceğim ilacı. Eğer tüp bebeğe başlarsam arınsın vücüdüm ilaçtan

şimdi kısmetse kesin tüp bebek dimi şuanki izleyeceğin yol..... Bu ay benim aşılama taşınma ihtimali sebebiyetiylle yattı...

günaydın arkadaşlar,

herkese hayırlı günler. aşılama olacak arkadaşlarıma Allah yardımcınız olsun dileklerimi iletiyorum. tatlıcıktan da inş güzel haberler alırız.

ah bebişlerimiz gelin artık hayırlısıyla anneciklerinize. size söz veriyoruz. sizi çok ama çok seveceğiz. herşeyden sakınacağız. herzaman iyi gününüzde kötü gününüzde hep yanızda olacağız. söz veriyoruz. :ecrin_bebek:

hadi bakalım hayırlısı emenne, birinden birinden fayda göreceksin inşallah

Benimde adet sancıları yavaş yavaş yoklamaya başladı.....

özlem aşılamamı yaptıracaksın canabı hakkım yardımcın olsun....... Hepimizin yardımcısı olsun....

Kartopu tüp bebekde tek mi çift mi embriyo koyacaklarmış haberin varmı

valla hiç konuşmadık doktorla. herhalde oluşacak emriyo kalıtesine ve sayısına göre belirleniyordur. benimde pek fikrim yok. ama ben kanundan etkilenmiyorum zaten. ikide olabilir üç de. yaşım burada bir işe yarayacak bari :))))))))))

Kızlar ben bir karar aldım :)))) bu yaz sonuna kadar bende tık olmazsa köpeğimi bir dahaki kızgınlık döneminde çiftleştirip onun hamiş kalmasını sağlayacağım.. Garibim 11 yaşında ve daha bakire:))))) aşkımada diyorum bu sene ya bety ya ben doğum yapacağız....... Bir şekilde tatmin olmam lazım:)))))

pınarcım,

bugün yada yarın adet olmayı bekliyorum. ama çok şükür henüz vücut ısım düşmedi. çıkmayan candan ümit kesilmez misali olmasın diye dua ediyorum. bugün 31. günüm. son 10 ayın ortalaması 30 ama 32 günde adet olduğum da olmuş. bu ay hiçbişey kullanmamıştım. eğer adet olursam bakırköye gelip aşılama için start vericem. ama tabi ki kırmızıları görene kadar ümidim devam ediyor. inş buna gerek kalmaz. karnım da ağrımıyor. tabi psikolojik de olabilir. bilemiyorum. sabah ateşim 36.7 idi. korka korka ateş ölçüyorum :)

::))))))) ben şuan ki doktorumla görüşştüm onlara henüz yazı gitmemiş... Bir iki tüp bebek merkezini aradım onlara gitmiş ve 35yaş altına 35 yaş altına embriyo vericeğiz bir sistemmi ne kurulmuş devlet takip ediyormuş... Dedim ki ben devletten rapor felan almayacağım o zamandamı geçerli dedim gelin konuşalım dedi neticede devlet nerden bilecek .....

13 mayıs , 13 haziran (32 gün) , 12 temmuz (30 gün) , 04 ağustos (24 gün) , 2 eylül (30 gün) ,3 ekim (32 gün), 30 ekim (28 gün) , 29 kasım (31 gün), 24 aralık (26 gün), 23 ocak(31 gün) , 22 ŞUBAT HASTA (31 gün)

adet günlerim..çok düzensiz yaaa.. 24 günde de olmuşum. 32 günde de .

hatta 24. günde tatildeydim. hayatımda ilk kez tampon kullanmıştım.

inşallah özlemciğim belkide güze haberi tatlıcıktan önce senden alırız. hadi hayırlısı hayatım

bencede kimsenin haberi olmaz. damga vuracak değiller ya :)))))))

zaten gelin görüşelim demişler. onlar yapmazsa başka merkezler yapar , kazancımızdan olur diye korkarlar. faturayıda herhangi bir ameliyet olarak keserler olur biter canım.

burada herşey olur.

bende şu ateş ölçme olayını hiç anlamıyorum.... Hiçde uygulamadım ama bu ay deneyeceğim.... Dediğin gibi kırmızıyı görene kadar umuda devam..... Kesin hastalanacağım ama bir yandanda olmasın diiye dua ediyorum....

VALLAH AYNEN ÖYLE... BU OLAY KAYIT DIŞI İŞLEMLERİN ÖNÜNÜ AÇACAK..... NETİCEDE ÖZLE HASTANE VE BÖYLE MERKEZLER PARAYA BAKIYORLAR... BELKİ BUNU KULLANIP 500 FAZLA ALACAKLARDIRKİ BİZİM MMİLLETİMİZ YAPAR.... OLAN HER DAİM GARİBANA OLUYOR ZATEN.. RAPORLA YAPACAKLARIN İŞİ ZOR VE KÖTÜ..... Allah ım kimseyi devlet hastaelerine muhtaç etmesin...

geçen ay bir fikir olsun diye bakırköy kadın doğum hastanesiine gittim devlete ait.... nasıl pis bir ortam.. etrafa elimi süremedim korkudan... doktor muayene ediyor bir elindede cep telefonu konuşuyor.... tavırlar tuhaf aman dedim benden uzak.... Allah ım bu işer külfetli işler... herkesinde hakkı anne baba olmak.... garibanın yardımcısı olsun yarabbim...

kız ne güzel takip etmişsin:)))) ben böyle hesapda hiç tutmadım..... ama benim 25günde bir olduğu için belkide gerek görmedim. en son olduğum tarihden 7gün veya 6 gün önce olurum.... bir bu ay nezaman olacağım kestiremiyorum.. oda kis için ilaç kullandım.... bırakdıkdan sonra 7gün içinde hastalanıyormuşsun..... pazar biitti ilaç... bugün yarın gelir benim kırmızı..... ay ilk önce tatlıcık sonra sen ve ben vermek hamişlik haberini ne güzel olur....amiinnn

ben de kaçar ilerleyen saatte görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…