- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.241
geceden başladın soğuk... Felak üşüyorum şuan... Dünkü öğlen hava nasıldı şimdi nasılll...... B arada nasıl oldun ....
daha iyiyiö allahtan hafif atlattım . Son ilaçları kullanıyorum cumaya kadar. Zaten ondan sonra keseceğim ilacı. Eğer tüp bebeğe başlarsam arınsın vücüdüm ilaçtan
yeni aşılama yaptıracak arkadaşlar var allah yardımcınız olsun diyorum inşallah hayallerinize kavuşursunuz
canım sen nasıl oldun....
ben iyiyim çok şükür baya toparlandım b+ç+t karışımı yiyoruz eşimle ayrıca bol bol fındık
kızlar bir de bu ay süt maydanoz denemek istiyorum adaçayı yağı da var planım da hayırlısı bakalımneler olacak
valla hiç konuşmadık doktorla. Herhalde oluşacak emriyo kalıtesine ve sayısına göre belirleniyordur. Benimde pek fikrim yok. Ama ben kanundan etkilenmiyorum zaten. Ikide olabilir üç de. Yaşım burada bir işe yarayacak bari :))))))))))
pınarcım,
bugün yada yarın adet olmayı bekliyorum. ama çok şükür henüz vücut ısım düşmedi. çıkmayan candan ümit kesilmez misali olmasın diye dua ediyorum. bugün 31. günüm. son 10 ayın ortalaması 30 ama 32 günde adet olduğum da olmuş. bu ay hiçbişey kullanmamıştım. eğer adet olursam bakırköye gelip aşılama için start vericem. ama tabi ki kırmızıları görene kadar ümidim devam ediyor. inş buna gerek kalmaz. karnım da ağrımıyor. tabi psikolojik de olabilir. bilemiyorum. sabah ateşim 36.7 idi. korka korka ateş ölçüyorum :)
::))))))) ben şuan ki doktorumla görüşştüm onlara henüz yazı gitmemiş... Bir iki tüp bebek merkezini aradım onlara gitmiş ve 35yaş altına 35 yaş altına embriyo vericeğiz bir sistemmi ne kurulmuş devlet takip ediyormuş... Dedim ki ben devletten rapor felan almayacağım o zamandamı geçerli dedim gelin konuşalım dedi neticede devlet nerden bilecek .....
pınarcım,
bugün yada yarın adet olmayı bekliyorum. Ama çok şükür henüz vücut ısım düşmedi. çıkmayan candan ümit kesilmez misali olmasın diye dua ediyorum. Bugün 31. Günüm. Son 10 ayın ortalaması 30 ama 32 günde adet olduğum da olmuş. Bu ay hiçbişey kullanmamıştım. Eğer adet olursam bakırköye gelip aşılama için start vericem. Ama tabi ki kırmızıları görene kadar ümidim devam ediyor. Inş buna gerek kalmaz. Karnım da ağrımıyor. Tabi psikolojik de olabilir. Bilemiyorum. Sabah ateşim 36.7 idi. Korka korka ateş ölçüyorum :)
bencede kimsenin haberi olmaz. damga vuracak değiller ya :)))))))
zaten gelin görüşelim demişler. onlar yapmazsa başka merkezler yapar , kazancımızdan olur diye korkarlar. faturayıda herhangi bir ameliyet olarak keserler olur biter canım.
burada herşey olur.
13 mayıs , 13 haziran (32 gün) , 12 temmuz (30 gün) , 04 ağustos (24 gün) , 2 eylül (30 gün) ,3 ekim (32 gün), 30 ekim (28 gün) , 29 kasım (31 gün), 24 aralık (26 gün), 23 ocak(31 gün) , 22 ŞUBAT HASTA (31 gün)
adet günlerim..çok düzensiz yaaa.. 24 günde de olmuşum. 32 günde de .
hatta 24. günde tatildeydim. hayatımda ilk kez tampon kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?