- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.461
bende şimdi spariş verdim gitti gidiyordan bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
yeni evin uğur getirir sana inşallah..vardır bunda da bir hayır hiç acele etme rahat ol ertele tedavini doğal yumurtlama b+ç+t kullan kafanı boşalt bu süreçte hamilede kalabilirsin olmazsa aşılama zaten yapıcaksın en azından sıkıştırma kendini raht olmaya çalış pınarcım..
canım hayırlı olsun geldiğinde son kullanma tarihine bak olurmu
:))))))))))) genede bravo biz artık stresten bişey yapamaz duruma geldik :)))))
belki boş geçen 2-3 günde yumurtluyorsundur. ne biliyim millet kazayla hamile kalıyo nasıl kaza bi bize denk gelmedi :))))
ArkadaŞlar bİyerlerde okudum bİrİsİ preseedİ yumurtlama gÜnÜnden bİrkaÇ gÜn Önce kullanmıŞ tam yumurtlama gÜnlerİnde eŞİyle kÜsmÜŞ ama yİnede hamİle kalmıŞ
ArkadaŞlar bİyerlerde okudum bİrİsİ preseedİ yumurtlama gÜnÜnden bİrkaÇ gÜn Önce kullanmıŞ tam yumurtlama gÜnlerİnde eŞİyle kÜsmÜŞ ama yİnede hamİle kalmıŞ
ürünün son kullanma tarihine baktım 2011 in 9. ayı yazıyo yanında 10 adet gebelik testi 5 tanede ovulasyon testi varmış
ay çok heyecanlandım 3 iş gününde geliyormuş bakalım neler olacak
bu dediğiniz şey hamlelik monütörü olarak geçiyor dimi... gül nasıl kullanılıyor.....
bende bu aymı alsam ki ..... sen bu ay birdaha aşılama denemeyecekmisin.. aramı verdin....
bu dediğiniz şey hamlelik monütörü olarak geçiyor dimi... gül nasıl kullanılıyor.....
kızlar tatlıcık idrar testi neden yapmadı bilen var mı
Canım sabahları cihaz test resmi veriyor sende test çubuğunu idrara tutup alıp makineye takıyorsun sana çıkar diyor yumrtanın durumunu söylüyor şimdi çıkmam lazım kocam beni vurmak üzere gene gelirim
idrar testi yanıltıyor ben aşılama yaptırdığım ay idrar testinde çift çizgiyi gördüm canım hemde 3 test yaptım 3dede çıkdı meğer ilaçlardanmış... yanıltıcı oluyor en iyisi yapmamak ben okadar ümütlenmişdimki ikinci çizgiyi görünce ama kanda çıkmadı ve sonrada kırmızı geldi... bende yapmıyorum arık evde test....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?