Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende böyle anladım ama kuruluk probleni olanlar için ideal sanırım..bende deniycem..dr sorayım bakalım ne diycek..

şimdi jel ile monütör aynı şeymi ayrı şeymi ben onu anlıyamadım.... bu ay doktora gittiğimde soracağım.... ya kızlar birde ilişki esnasında kayganlaştırıcı spremi öldürmeyecek bir jel gibi birşey gerekli... doktora sormadan almayada korkuyorum.... hani kaş yapalım derken göz çıkartmakda var...

şimdi anladığım kadarıyla tabi doğr anladıysam gülün bahsettiği ile emmene senin bahsettiğin jel farklı şeyler....

pınarcım ikisi ayrı şeyler biri jel spermlerin kolay hareket etmesini sağlıyor diğeride monitör olan yumurtlama gününü tespit ediyor..

ben monitörü bilmiyorum benimki jel yanında ovulasyon testi var test yapıp yumurtlama günün öğreniyosun jeli sıkıp ilişkile giriyorsun
canım bende de çok kuruluk var evlenmeden önce akıntım olurdu ama evlendikten sonra çoknadir oluyor ilişki esnasında canım yanıyo sanırım bu kuruluk nedeniyle
bir de bende sağ yumurtalığımda kist vardı ameliyatla aldırdım diyorum ki acaba akıntım olmamasının nedeni içimde birikip kiste mi dönüşüyor
ayyy delirecem aklıma binbirtürlü şeyler geliyor

kızlar bir de bu preseed spermi az olanlarda ya da hareket problemi olanlarda iyi sonuç veriyor diye duydum benim eşimde de azda olsa sorun var o nedenle kullanmak istedim birazda

canım ben monütör ve jel aldım. monütör yumurtlama gününü gösteriyor. jel kuruluğu gideriyor ve spermin daha çok yaşamasını sağlıyor

sperm sayısı az olunca ya da hareket yavaş olunca gidecekleri yere ulaşamadan ölüyorlarmış preseed spermleri canlı tutuyor giccekleri yere güvenli ulaştırıyormuş

canım aklına okadar kötü şeyler getirme... kendine bu kadar haksızlık etme ....... bendede bu ay kist oluşmuş bu ay ondan ara vemişdik tedaviye ilaç verdi... bakalım kontrolde ne çıkacak....

sperm sayısı az olunca ya da hareket yavaş olunca gidecekleri yere ulaşamadan ölüyorlarmış preseed spermleri canlı tutuyor giccekleri yere güvenli ulaştırıyormuş

aman bi ulaştırabilseydik hayırlısıyla ulaşamadılar :) valla bu ay çok para yatırdım bakalım ulaşacaklarmı :) nerdeyse ellerine adres vericem

offf ya emenne ne zormuş hamile kalmak :)

vallah okul çağımızda bu kadar hesap kitapla uğraştırsak bir konu üzerinde bu kadar araştırma yapsaydık şuan profösör olmuşduk herhangi bir dalda:))) ya hesap kitapla uğraşmak ne zor.... şugün şu saat yok şu aralıklar yok yumurtalık 24 saat yaşar sperm 72 hehehe biz delirdik sanırım...naniknaniknaniknanik

ne zaman kullanmaya başlıyorsun..... bende alacağım ikisini mi aldın....

canım monütör hastalığının 6. günü senden test istemeye başlıyor. 3 seviye var 1 seviyede boş geçiriyosun, ikincide yumurtlama yakın demek, 3. seviye yumurtluyosun. 3. seviyeyi 2 gün görüyosun istersen bekle ben bu ay deniyim bakalım seviyeleri görcekmiyim en azından yada sen bilirsin. jel ve monütörü beraber kullanarak hamile kalan çok artık gerisi kısmet olacak

aman bi ulaştırabilseydik hayırlısıyla ulaşamadılar :) valla bu ay çok para yatırdım bakalım ulaşacaklarmı :) nerdeyse ellerine adres vericem

yok bizim spermler ne lafdan anlıyor ne taktik biliyor.... ya önndeki engelleri geçip ulaşamıyorlar varacakları yumurtaya:))) adres vermekde çözüm değil:)))):teytey::teytey:

vallah bir gıdım aklım vardı onu kullanarak yaşıyor hayatımı sürdürüryordum oda artık bu bebiş işlerinden dolayı uçdu gitti:)))) saf saf dolaşır oldum ortalıkda....:))) karma karışık bir ruh hali heheheh ...:)) birde bu kadarı yetme gibi çok b+ç+t karışımı yok incir kürü yok şubu derken fizikden de olduk:))))))) geriye bir hasp bitap bir beden kaldı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…