- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.481
aşılama düşünmüyorum gerçi ilaçlarım da var ama ben çok stresli oluyorum aşılama anında kendimi sıkıyorum işten izin almak da gerdi beni biraz ara vericem[/QUOTsende haklısın canım..... bu işin her yanı stres hele birde çalışıyorsan izin al git... dinlenmede yok sizde çalıştığınızdan.. canabı hakkım sizlere iki kere yardım eylesin....
canım bu bir tür jel yumurtlama gününü yakaladığın zaman şırıngaya çektiğin jeli içine sıkıyorsun ilişkiye giriyorsun bacaklar yukarıya tabi bu ürün spermleri canlı tutarak yol gösteriyor ve yumurtalıklara ulaştırıyormuş benim anladığım bu
sizin fikriniz varmı
canım bu bir tür jel yumurtlama gününü yakaladığın zaman şırıngaya çektiğin jeli içine sıkıyorsun ilişkiye giriyorsun bacaklar yukarıya tabi bu ürün spermleri canlı tutarak yol gösteriyor ve yumurtalıklara ulaştırıyormuş benim anladığım bu
sizin fikriniz varmı
şimdi jel ile monütör aynı şeymi ayrı şeymi ben onu anlıyamadım.... bu ay doktora gittiğimde soracağım.... ya kızlar birde ilişki esnasında kayganlaştırıcı spremi öldürmeyecek bir jel gibi birşey gerekli... doktora sormadan almayada korkuyorum.... hani kaş yapalım derken göz çıkartmakda var...
ben monitörü bilmiyorum benimki jel yanında ovulasyon testi var test yapıp yumurtlama günün öğreniyosun jeli sıkıp ilişkile giriyorsun
canım bende de çok kuruluk var evlenmeden önce akıntım olurdu ama evlendikten sonra çoknadir oluyor ilişki esnasında canım yanıyo sanırım bu kuruluk nedeniyle
bir de bende sağ yumurtalığımda kist vardı ameliyatla aldırdım diyorum ki acaba akıntım olmamasının nedeni içimde birikip kiste mi dönüşüyor
ayyy delirecem aklıma binbirtürlü şeyler geliyor
canım ben monütör ve jel aldım. monütör yumurtlama gününü gösteriyor. jel kuruluğu gideriyor ve spermin daha çok yaşamasını sağlıyor
sperm sayısı az olunca ya da hareket yavaş olunca gidecekleri yere ulaşamadan ölüyorlarmış preseed spermleri canlı tutuyor giccekleri yere güvenli ulaştırıyormuş
offf ya emenne ne zormuş hamile kalmak :)
ne zaman kullanmaya başlıyorsun..... bende alacağım ikisini mi aldın....
aman bi ulaştırabilseydik hayırlısıyla ulaşamadılar :) valla bu ay çok para yatırdım bakalım ulaşacaklarmı :) nerdeyse ellerine adres vericem
yok bizim spermler ne lafdan anlıyor ne taktik biliyor.... ya önndeki engelleri geçip ulaşamıyorlar varacakları yumurtaya:))) adres vermekde çözüm değil:)))):teytey::teytey:
canım monütör hastalığının 6. günü senden test istemeye başlıyor. 3 seviye var 1 seviyede boş geçiriyosun, ikincide yumurtlama yakın demek, 3. seviye yumurtluyosun. 3. seviyeyi 2 gün görüyosun istersen bekle ben bu ay deniyim bakalım seviyeleri görcekmiyim en azından yada sen bilirsin. jel ve monütörü beraber kullanarak hamile kalan çok artık gerisi kısmet olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?