Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o kürlerden bir iştahım açıldı doymuyorum :) ben kürü abarttım bal+pekmez+çörek otu+tarçın+arı sütü+polen+hayıt otu :))))) bide incir+havuç

o kürlerden bir iştahım açıldı doymuyorum :) ben kürü abarttım bal+pekmez+çörek otu+tarçın+arı sütü+polen+çakşır otu :))))) bide incir+havuç

ya inan şuan tam bir gsribana döndüm üzerime giyecek kıyafetim kalmadı içine sığmıyorum hiç bir pantalonumun... göbek çıktı felaket .. eşim diyorki aldatmama az kaldı haberin olsun......

ya inan şuan tam bir gsribana döndüm üzerime giyecek kıyafetim kalmadı içine sığmıyorum hiç bir pantalonumun... göbek çıktı felaket .. eşim diyorki aldatmama az kaldı haberin olsun......

Eşim diyetisyenle 2 ayda 7 kilo verdi durum vahim benide aldatır böyle giderse :)

hepimiz için geçerli aslında adet olmamız yumurtladığımızı göstermezmiş. nasıl oluyosa anlamıyorum ama

kız koçişin kızmasın:))))) kötükedihüso ........ benim koçiş 2 saat geç gelicem dedi hehe ama ben onun iki saatini bilirim sabah 5:)))) de evde..... senağlamasenağlama

canlarım yaaa valla hem ağlatıyorsunuz hem güldürüyorsunuz beni alemsiniz
gerçekten de çok zor bizim işimiz hem spermlerimiz inat hemde yumurtalarımız neccez bilmiyom Allahım hepimizi güldürsün inşallaaaaaah demekten başka çare yok

Bakma güldüğümüze aslında valla psiko modundayım iyim ama herşeye sinirleniyorum saldıracak yer arıyorum dizilerde ağlıyorum :))))) hem ağlarım hem gülerim misali

kız koçişin kızmasın:))))) kötükedihüso ........ benim koçiş 2 saat geç gelicem dedi hehe ama ben onun iki saatini bilirim sabah 5:)))) de evde..... senağlamasenağlama

canım yaaaaaa sen harika bir insansın valla bak inan ne dicemi nasıl dicemi bilemiyorum sakın beni yanlış anlama ama sende büyüüüüüüük bir sabır var evde yalnız oturabiliyorsun ben sabah eşimle çıkıyorum akşam beraber geliyoruz bazen benden 1 en fazla 2 saat sonra geliyor
ama sen alıştın galiba

Eşim diyetisyenle 2 ayda 7 kilo verdi durum vahim benide aldatır böyle giderse :)

eşim ilk evlendiğimizde dediki tek isteğim var kilo almayacaksın :))))) şuanki gidişat kötüüüü.... kendi 105 kilo oldu ama neymiş ben ona öyle şart koşmamışım hehehe diyorumki git bir aynaya bak sonra gel bana bak....

yanında zzayıflarsam çocuk gibi kalırım.... sonra senden istemeye gelirler diyorum nasıl kızyor...:)))) aramızda 7 yaş var..... ben yaşımdan biraz ufak gösteriyorum oda büyük :))) hatta bazıları aramızda 10 yaşdan fazla bva sanıyor bende bunu diyorum ona hehe köpürüyor.....

Benim eşimle aramda 9 yaş var bana hep bak zayıfla yoksa aldatırım seni diyor valla bebeği kaybettikten sonra rejim falan görmedi gözüm kiloda çok aldım ama şu an açıkcası umrumda değil buda ii değil işte

Son düzenleme:
kızlar tatlıcık idrar testi neden yapmadı bilen var mı

canım 4 yıldır evliyiz ve yaptığım idrar testinin haddi hesabı yok:) ve sonuçç hep tek çizgi( eşim artık idrar testinin bize uğursuz geldiğini düşünüyo =) ben çatlasamda sırf o taraftar değil diye yapmadımm:))

canım son zamanlarda işi gerçekden çok stresli.... piyasa malum krizden kötüü. gerçekden bunalıyor... kıyamıyorumki..... hehe kız birde arkadaşlarıyla buluştuğumda gitti yerleri desem inanamazsınız.... ya pavyona gidiyorlar:))) arkadaşları bana gıbta ediyorlarmış :)))) nasıl bilip kızmazsın diyolar. bende diyorum ben gencim güzelim hehe ee koçişime tam güveniyorum nerde olursa olsun bana yanlış yapmaz biliyorum mekanın ne önemi var.. millet çay içtiği yerde içinde art niyet varsa yapar.... bilmem kıskanç değilimdir....

canım zaten aşılamada test aldatıcı oluyor.... biraz daha sabır......

emin ol yapmak istese zaten kapıdan çıkar çıkmaz yapar pavyona kadar yorulmaz bencede içini ferah tut çokda sıkmak ii değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…