- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.501
ben bugün 7. günüm 2. test yapışım seviye bir
o kürlerden bir iştahım açıldı doymuyorum :) ben kürü abarttım bal+pekmez+çörek otu+tarçın+arı sütü+polen+çakşır otu :))))) bide incir+havuç
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ben bu monüteri alsam monütör isyan eder hehe yumurtlamıyor kesin bu tavuğu diye:))
ya inan şuan tam bir gsribana döndüm üzerime giyecek kıyafetim kalmadı içine sığmıyorum hiç bir pantalonumun... göbek çıktı felaket .. eşim diyorki aldatmama az kaldı haberin olsun......
hepimiz için geçerli aslında adet olmamız yumurtladığımızı göstermezmiş. nasıl oluyosa anlamıyorum ama
canlarım yaaa valla hem ağlatıyorsunuz hem güldürüyorsunuz beni alemsiniz
gerçekten de çok zor bizim işimiz hem spermlerimiz inat hemde yumurtalarımız neccez bilmiyom Allahım hepimizi güldürsün inşallaaaaaah demekten başka çare yok
kız koçişin kızmasın:))))) kötükedihüso ........ benim koçiş 2 saat geç gelicem dedi hehe ama ben onun iki saatini bilirim sabah 5:)))) de evde..... senağlamasenağlama
Eşim diyetisyenle 2 ayda 7 kilo verdi durum vahim benide aldatır böyle giderse :)
kızlar tatlıcık idrar testi neden yapmadı bilen var mı
canım 4 yıldır evliyiz ve yaptığım idrar testinin haddi hesabı yok:) ve sonuçç hep tek çizgi( eşim artık idrar testinin bize uğursuz geldiğini düşünüyo =) ben çatlasamda sırf o taraftar değil diye yapmadımm:))
canım yaaaaaa sen harika bir insansın valla bak inan ne dicemi nasıl dicemi bilemiyorum sakın beni yanlış anlama ama sende büyüüüüüüük bir sabır var evde yalnız oturabiliyorsun ben sabah eşimle çıkıyorum akşam beraber geliyoruz bazen benden 1 en fazla 2 saat sonra geliyor
ama sen alıştın galiba
canım 4 yıldır evliyiz ve yaptığım idrar testinin haddi hesabı yok:) ve sonuçç hep tek çizgi( eşim artık idrar testinin bize uğursuz geldiğini düşünüyo =) ben çatlasamda sırf o taraftar değil diye yapmadımm:))
canım son zamanlarda işi gerçekden çok stresli.... piyasa malum krizden kötüü. gerçekden bunalıyor... kıyamıyorumki..... hehe kız birde arkadaşlarıyla buluştuğumda gitti yerleri desem inanamazsınız.... ya pavyona gidiyorlar:))) arkadaşları bana gıbta ediyorlarmış :)))) nasıl bilip kızmazsın diyolar. bende diyorum ben gencim güzelim hehe ee koçişime tam güveniyorum nerde olursa olsun bana yanlış yapmaz biliyorum mekanın ne önemi var.. millet çay içtiği yerde içinde art niyet varsa yapar.... bilmem kıskanç değilimdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?