- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.521
Benim eşimle aramda 9 yaş var bana hep bak zayıfla yoksa aldatırım seni diyor valla bebeği kaybettikten sonra rejim falan görmedi gözüm kiloda çok aldım ama şu an açıkcası umrumda değil buda ii değil işte
Benim eşimle aramda 9 yaş var bana hep bak zayıfla yoksa aldatırım seni diyor valla bebeği kaybettikten sonra rejim falan görmedi gözüm kiloda çok aldım ama şu an açıkcası umrumda değil buda ii değil işte
tatlıcık geldi canım ne kadar geçti adet gününden
canım daha geçmediki bugündü adet günüm en son 25 şubatta olmuştum...
bugün aşılamamın 16. günü....
emin ol yapmak istese zaten kapıdan çıkar çıkmaz yapar pavyona kadar yorulmaz bencede içini ferah tut çokda sıkmak ii değil bence[/QUO
yok asla iyi değil.... eşim mükemmel biridir.... o konuda aşırı güüveniyorum..... birde eşim sarışın yeşil gözlü ee 190boy var .... bir yere bir kere girsin ikincide hatırlanır.... ya hep diyorum evet dışarda bende güzelini bulursun çokda var ama sana benimgibi bağlı olanını ve sevenini zor bulursun:))))))
emin ol yapmak istese zaten kapıdan çıkar çıkmaz yapar pavyona kadar yorulmaz bencede içini ferah tut çokda sıkmak ii değil bence[/QUO
yok asla iyi değil.... eşim mükemmel biridir.... o konuda aşırı güüveniyorum..... birde eşim sarışın yeşil gözlü ee 190boy var .... bir yere bir kere girsin ikincide hatırlanır.... ya hep diyorum evet dışarda bende güzelini bulursun çokda var ama sana benimgibi bağlı olanını ve sevenini zor bulursun:))))))
Maşallah canım Allah bir ömür sürdürsün mutluluğunuzu
Kızlar beklemek beni en çok yoran olumlu ve olumsuz öğrenince rahatlıyorum ama o beklemek ne bilim dayanamıyorum ondan ha bire test yapmışım :)
benim de eşimle aramda 6 yaş fark var ama ben daha büyüğüüüüüüüüm eşim zayıf baya genç gözüküyor o nedenle gözüm üzerinde öyle rahat bırakamam onu lülülülülülü
Evet canım aşılamada 12 gün ii dim son 3 gün ben benlikten çıkmıştım o yüzden kan testini bir gün önce yaptırıp rahatlamıştım
bende hiçadetimi beklemedim:)))))) hemen gittim test yaptırdım:))))) yoksa ben kafayı yerim..... sonra olan kızıma oluyor ondan hırsımı alıyorum.... oda garibim o dönemleri resmen anlıyor koltuk altlarından çıkmmıyor...
Kardeşim dediğim bayan arkadaşım spiral varkeen 2.ye hamile kaldı çok üzüldü aldırttı heralde kısmet dimi arkadaşlar Allah verdimide veriyor
Canım hayırlısı olur inşallah yarın güzel haber verirsin. bir güzel haber alırız senden inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?