Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçen gün adetim geçikince test aldım yarın sabah yaparım dedim yapamadım adet oldum geçen dolapları karıştırırken baktım bi test daha valla aynen dediğin gibi test yapmaktan almaktan ölceğiz

ya vallah ilk başlarda bende önemsiyordumda şimdi takmıyorum:))))) öncelik bebiş işinde diyorum şimdi zayıflama uğraş hamiş kal sonra gene kilo al doğumdan sonra vermeye çalış ne den uğraşayımki doğumdan sonra nede olsa veririm:)))) o nednele takmıyorum şimdi... :lepi::lepi:

benim de eşimle aramda 6 yaş fark var ama ben daha büyüğüüüüüüüüm eşim zayıf baya genç gözüküyor o nedenle gözüm üzerinde öyle rahat bırakamam onu lülülülülülü

Kızlar beklemek beni en çok yoran olumlu ve olumsuz öğrenince rahatlıyorum ama o beklemek ne bilim dayanamıyorum ondan ha bire test yapmışım :)

Kızlar beklemek beni en çok yoran olumlu ve olumsuz öğrenince rahatlıyorum ama o beklemek ne bilim dayanamıyorum ondan ha bire test yapmışım :)

aynen öyle beklemek zaten bizi bitiriyor.. hani yumurtlama olsa ertesi gün tuttu tutmadı öğrensek sorun yok ama o iki hafta çok kötüüü

Evet canım aşılamada 12 gün ii dim son 3 gün ben benlikten çıkmıştım o yüzden kan testini bir gün önce yaptırıp rahatlamıştım

benim de eşimle aramda 6 yaş fark var ama ben daha büyüğüüüüüüüüm eşim zayıf baya genç gözüküyor o nedenle gözüm üzerinde öyle rahat bırakamam onu lülülülülülü

:)))))) yok kız benim dayımın hanımı yani yengen dayımdan 5 yaş büyük inan evlliliklerine hep gıbda etmişimdir.... çok mutlular..... aslında kadının olgun olması daha iyi... ben bazen eşimi çok kızdırıyorumuşum öyle diyor... ben 30 yaşındayım ama hep çocuk gibiyim.... eşim ağır abidir.... bazen çok kıxıyorum ona ya biraz hoplayıp zıplasan ne olur.... o

Kardeşim dediğim bayan arkadaşım spiral varkeen 2.ye hamile kaldı çok üzüldü aldırttı heralde kısmet dimi arkadaşlar Allah verdimide veriyor

Evet canım aşılamada 12 gün ii dim son 3 gün ben benlikten çıkmıştım o yüzden kan testini bir gün önce yaptırıp rahatlamıştım

bende hiçadetimi beklemedim:)))))) hemen gittim test yaptırdım:))))) yoksa ben kafayı yerim..... sonra olan kızıma oluyor ondan hırsımı alıyorum.... oda garibim o dönemleri resmen anlıyor koltuk altlarından çıkmmıyor...

yerim ben onu ya çok akıllılar köpeğin olduğu için çok şanslısın gerçi oda çocuk gibi resmen

Kardeşim dediğim bayan arkadaşım spiral varkeen 2.ye hamile kaldı çok üzüldü aldırttı heralde kısmet dimi arkadaşlar Allah verdimide veriyor

kız böyle durumlarda resmen içim acıyor... ister istemez neden diyorsun neden o ben değil dihyorsun... birde aldırdımı çıldırıyorsun ama kısmet....sırnaşık şeysırnaşık şey

Canım hayırlısı olur inşallah yarın güzel haber verirsin. bir güzel haber alırız senden inşallah

inşallahh ama beklemek gerçekten çok zor bide eşimi biraz önce antalyaya uğurladım yarın olumlu mu olumsuzmu haber alıcamm bilmiyorumm??? olumsuz olursa eşim antalyaya ödül törenine gidiyo mesleğinde 1.lik ödülü almaya ben şimdi ona olumsuz bişi söylesem orda en mutlu gününde üzgün olucak( olumlu bi haber olursa, ben yanımda olsun GÖZLERİNİ HEYECANINI göriyim istiyorumm..... bugün şu test belli olsaydı nolurdu sankii( her işte vardır bi hayırr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…