- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.861
tatlıcık hoşgeldin nasılsın arkadasım?
bende eğer bu ay olmazsa ara verecem gerçi dok rahim filmi çektir egeğ adet olursan dedi ama çok korkuyorum baya ağrılı bişeymiş galiba inşlh gerek kalmazben de napim martta ara vermiştik zaten..ki gögüslere el degmiyo hastalanıcam..keçiboynuzunu uyguluyoruz işte..bide buay preseed diye bi ürün var onu denicez..bakalım 4koldan sadırıyoruz..klomenede başlıyorum ama aşılama yapmayacagız buay..belki yaza...
ayy canım görmemişim hoşbulduk çok iyiyimm sen nasılsın:)))
eh işte valla nası biliyosan öyleyim...sen naptın gittinmi dr.a?
bende eğer bu ay olmazsa ara verecem gerçi dok rahim filmi çektir egeğ adet olursan dedi ama çok korkuyorum baya ağrılı bişeymiş galiba inşlh gerek kalmaz
selam kızlar nasılsınız ben şimdiye kadar 3 defa hsg çektirdim ilkinde çok ağrı olmuştu labratuvarda çekilmişti sonrakiler ünv.hast.çekildi çok ağrı olmadı çünkü sürekli çektikleri için tecrübeli oluyorlar seçimini ona göre yaparsın canım
eğer cesaretimi toplayabilirsem anestezi isterim bende korkuyorum çünküben çektirdimm benim doktorum kıyamadı bana genel anesteziyle çekti sadece 10 dk uyudum uyandım işlem bitmiş sonrasındada pek ağrım olmadıı....
bencede arkadaşım neden 3 kere çektirdin ki anlayamadımselam kızlar nasılsınız ben şimdiye kadar 3 defa hsg çektirdim ilkinde çok ağrı olmuştu labratuvarda çekilmişti sonrakiler ünv.hast.çekildi çok ağrı olmadı çünkü sürekli çektikleri için tecrübeli oluyorlar seçimini ona göre yaparsın canım
merabalarr:)) niye 3 kere çektiler yaa 1 kerede anlaşılmıyomu bu iş sonrasında tıkamma ihtimalimi varkii??
hayırlısı arkadaşım inş.ben de kist endişesiyle ara vermek istedim..aslında biz çok taktıgımız için olmuyor eşimin işinden arkadası tam 3kez aşılama oluyor tutmuyor..4,de o ay bi yakınlrı rahatsızlanmıs hastane işi filan koştururken hamile kalmış..artık bilemem anlayamadım zaten ben bu işleri..kafa başka şeylerle meşgul olunca heralde..ama bunu başarmak imkansız yaaaaaa
ilkinde yıllar önce dr aşılama yapmıştı muyenehanasinde ne sperm yıkandı ne dinlendim acemilikti tutmadı tabiionu aşılama olarak saymıyoruz bile sonra ünv.karar verince dr istedi ameliyat etti ameliyat sonrası çekildi yine ameliyat olucam yakında yine hsg çekilecek büyük ihtimalle benim süreç daha uzun ve yorucu kızlar
evet ya daha zor Rabbim yardımcın olsun bütün sıkıntılarını kolayca atlatmanı sağlasın sonrada evladını annesine hemencecik kavuştursunn....
ii geceler kızlarr...
ii geceler kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?