- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.881
günaydın
emenne nasılsın canım_?
gülcüm i.akşamlar canım nasıl gidiyor monitörle aran:)
bu arada gül sanırsam sizde sperm sayısı düşüktü..keçiboynuzuyla 40milyona çıkrdıgınızı okumustum..bende uyguluyorum şimdi onu.nekadar süre kullandıgınızı sorucaktım ben..bizim 1ay oldu aralıksız yapıyorum..bgne kadar sadece 2yada 3 kere içmedi..bu ay preseedi alıcam..inş.olucak nisan ayı hepimize ugurlu gelicek..
günaydın herkese gününüz ve haftanız güzel geçsin.
Monütöre alıştım kulanımı kolay bugün 11.günüm henüz yumurtam çatlamadı 1.seviyedeyim. 16-17. gün olcak gibi geliyor bana hayırlısı. preseedi daha kullanmadım sen daha önce kullanırsan yorumunu yazarmısın
Gül günaydın canım,
preseedi yumurtanın çatladığı günlerde kullanacaksın herhalde değilmi. etkili olması için.
kızlar ben 2 kere süt ve maydanoz buharını yaptım sonra da adaçayı yağını koydum ama hala hiç akıntım gelmiyor hep kuruyum hep kuruyum bu durum çok canımı sıkıyor
yok bitanem bizde sper sayısı normal keçiboynuzu aldım ama onu yapmadık o kürü bilmiyorum. ben diğer kürleri yapıyorum inşallah bu ay burda hamile haberleri alırız :Saruboceq:[/QUOT
hımm ozaman o sen degildin:)))başka biriydi benimde aklımda sendin diye kalmıs canım benim..
yok bitanem bizde sper sayısı normal keçiboynuzu aldım ama onu yapmadık o kürü bilmiyorum. ben diğer kürleri yapıyorum inşallah bu ay burda hamile haberleri alırız :Saruboceq:
günaydın herkese gününüz ve haftanız güzel geçsin.
Monütöre alıştım kulanımı kolay bugün 11.günüm henüz yumurtam çatlamadı 1.seviyedeyim. 16-17. gün olcak gibi geliyor bana hayırlısı. preseedi daha kullanmadım sen daha önce kullanırsan yorumunu yazarmısın
kızlar preseed im geldi şimdi yumurtlama günümü yakalayıp kullanacam inşallah güzel sonuçlar alırız
cnm hayırlı olsun şey sorcaktım sen nerden sipariş verdin kaç günde geldi bide kızmazssan nekadara aldın???::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?