Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar,

herkese gönlünce geçireceği bir hafta diliyorum. umarım hepinizin hafta sonu güzel geçmiştir.

gülcüm i.akşamlar canım nasıl gidiyor monitörle aran:)

günaydın herkese gününüz ve haftanız güzel geçsin.

Monütöre alıştım kulanımı kolay bugün 11.günüm henüz yumurtam çatlamadı 1.seviyedeyim. 16-17. gün olcak gibi geliyor bana hayırlısı. preseedi daha kullanmadım sen daha önce kullanırsan yorumunu yazarmısın

yok bitanem bizde sper sayısı normal keçiboynuzu aldım ama onu yapmadık o kürü bilmiyorum. ben diğer kürleri yapıyorum inşallah bu ay burda hamile haberleri alırız :Saruboceq:

Gül günaydın canım,

preseedi yumurtanın çatladığı günlerde kullanacaksın herhalde değilmi. etkili olması için.

kızlar ben 2 kere süt ve maydanoz buharını yaptım sonra da adaçayı yağını koydum ama hala hiç akıntım gelmiyor hep kuruyum hep kuruyum bu durum çok canımı sıkıyor

evet canım stresten olma ihtimali çok büyük.

yinede doktora bir sormak gerekir diye düşünüyorum. belki başka bir ilaç verebilir.

yok bitanem bizde sper sayısı normal keçiboynuzu aldım ama onu yapmadık o kürü bilmiyorum. ben diğer kürleri yapıyorum inşallah bu ay burda hamile haberleri alırız :Saruboceq:

bende daha almadım canım..ay başını bekliyorum maaşı:))eger ovulasyon testine yetişemezsem hani adetin 6,günü başlanan testeki hesaplamalarıma göre yetişeccek gibi...sonrasında jeli kullanıcam artık klomenlede takviye edicem..bnde zaten yumurtlamada bi problem yok da..dr.yinede al dedi klomen spermlere yardımcı olmak adına...ay daha ne yapıcam bu spermlere laf söz geçmiyor yaaaaa

günaydın herkeze emennecim hayırlı olur inş. hamiş olursun benim arkadaşım aşılamadan sonraki ay hamile kalmıştı seninde olur umarım ovülasyon testi sayesinde daha şansın artıcak Allah kalbine göre versin emeklerimizi boş çıkarmasın canım

selam arkadaşlar biraz önce doktorumdan geldim çok üzülmüş adet olmama bu ay aşılama yaptığım herkes hamile kaldı hiç ümidim olmayanlar bile kaldı senin için çok ümitliydim dedi... bu ay ara verelim çünki yumurtanın biri şimdiden 11buçuk olmuş muhtemelen büyücek istersen bu ay öylesine dene dedi... şimdi bende takviye olsun diye bal çörek otu tarçın aldım bilen arkadaşlar nekadar içmem gerektiğini söylerse çok sevinirimm:))

cnm hayırlı olsun şey sorcaktım sen nerden sipariş verdin kaç günde geldi bide kızmazssan nekadara aldın???::)

canım olur mu kızmak biz bir aileyiz burda
ben gittigidiyordan spariş ettim 78 küsür tl yanılmıyorsam en geç 3 iş günü diyolar perşembe akşamı evden spariş verdim bugün geldi

gamsem keçiboynuzu kürünü geçen yıl eşim kullanmıştı değerler 3 milyondan 40 milyona çıktı 15 gündür yine kullanıyor çok memnun kaldık tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…