Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz tüp bebeğe başladık 20 gündür tahlil ve istenen evraklar için gidip geliyorum,bu gün yine hastanedeydim tahlil için prolaktinmi ne bi hormon varmış baya yüksek çıktı,normalde süt üretmeye yarayan bir hormonmuş yumurtlamayı engelliyormuş ( tabi bunları internetten araştırdım ).şimdi bide bununla uğraşırım herhalde tüp tedavisi etelenecek

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım tatlıcıkla konuşurkende bahsetmişti ondada aynı problem varmış detaylarını ona rastladığında sorarsın canım geçmiş olsun

hmm anladım canım inşallah düşer prolaktinin egelininde dediği gibi yumurtlamayı engelliyo yüksek çıkması herşeyde bi hayır vardır ii düşün ii olsun inşlh

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım tatlıcıkla konuşurkende bahsetmişti ondada aynı problem varmış detaylarını ona rastladığında sorarsın canım geçmiş olsun

canım çok teşekkür ederim,sonuçları akşam üzeri internetten aldım daha dr bile gösteremedim.pazartesi gideceğim ne der bilmiyorum

pınar canım,

evden vazgeçmişsin. herşeyde bir hayır vardır.üzülme tedavin 1 ay attı diye bunda da vardır bir hayır, belkide doğal yoldan gelecektir bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…