Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben aşılamada 10.gün test yaptım pozitif çıkmışdı ne umutlanmışdım meğer iğnelerdenmiş evet 15.günden önce yaptırma sakın.... Boşuna üzülürsün.

insaallah olmazsın
senden sibelden kartopundan güzel haberler alırız insaallah sonrada sırayla bizlerden.

benim ev işi de yattı... tam kontratı yapıyordukki maalesef vazgeçtik... bende aşılamayı boşuna bir ay ertelemiş oldum....

inşallah canım...bende evi sor caktım üzüldüm valla boşu boşuna tedaviyi erteledin...

inşallah canım...bende evi sor caktım üzüldüm valla boşu boşuna tedaviyi erteledin...

hiç sorma çıldıracakdım emlakçıyı öldürmek geldi içimden:) 180tl apartman aydatı varmış .. sırf bundan dolayı vazgeçtik.... kısmet napalım....

hoşgeldin murse..

hoşbulduk ececim nasılsın cnm ya inşallah hastalanmazsında güzel bi haber alırız sendende dua ediyorum canım aklımdan çıkmıyosunuz inanki hergün dualarım sizinle vallahi annemde bizim için dua etti hastanın duasıda kabul olurmuş inş.rabbim kabul eder dualarımız ..

bua arada sen ank neresindesin ben çok sık giderim ankaraya...inş.görüşme fırsatımız olur.

geçmiş olsun anenin neyi var bir hafta yokdum geçmişi okuyamadım...

geçmiş olsun anenin neyi var bir hafta yokdum geçmişi okuyamadım...

çarşamba ameliyat oldu idrar torbası yırtılmış onu diktiler nedenide stresdenmiş dr.öyle diyo... ama şimdi iyi allaha şükür....allah kimseyi hastanelere düşürmesin çok zor hasta içinde refakatçı içinde rabbim bütün hastalara şifa versin..

inşallah canım...ben balgattayım canım..görüşürüz tabi neden olmasın..

pınar senin ev işide yatmış heralde ama neyse cnm ya herşeyde bi hayır vardır nasip değilmiş demekki tedaviye başlıcanmı adet olunca ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…