- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.541
ece ne oldu ne durumdasın canım.
valla ne olsun ben adet olmayı bekliyorumm..dr dediğine göre yarın adet olmam lazım..
UMARIM İNSAALLAH hasta OLMAZSIN farklı bir takım durumlar hissediyormusun.
insaallah olmazsın
senden sibelden kartopundan güzel haberler alırız insaallah sonrada sırayla bizlerden.
benim ev işi de yattı... tam kontratı yapıyordukki maalesef vazgeçtik... bende aşılamayı boşuna bir ay ertelemiş oldum....
kızlar mrb nasılsınız?
inşallah canım...bende evi sor caktım üzüldüm valla boşu boşuna tedaviyi erteledin...
kızlar mrb nasılsınız?
hoşgeldin murse..
hoşbulduk ececim nasılsın cnm ya inşallah hastalanmazsında güzel bi haber alırız sendende dua ediyorum canım aklımdan çıkmıyosunuz inanki hergün dualarım sizinle vallahi annemde bizim için dua etti hastanın duasıda kabul olurmuş inş.rabbim kabul eder dualarımız ..
bua arada sen ank neresindesin ben çok sık giderim ankaraya...inş.görüşme fırsatımız olur.
hoş geldin......
geçmiş olsun anenin neyi var bir hafta yokdum geçmişi okuyamadım...
hoşbulduk ececim nasılsın cnm ya inşallah hastalanmazsında güzel bi haber alırız sendende dua ediyorum canım aklımdan çıkmıyosunuz inanki hergün dualarım sizinle vallahi annemde bizim için dua etti hastanın duasıda kabul olurmuş inş.rabbim kabul eder dualarımız ..
bua arada sen ank neresindesin ben çok sık giderim ankaraya...inş.görüşme fırsatımız olur.
hayır canım geçmedi daha geçen ay mart 13 dü adet tarihim ama sabırsızlanıyo insan 10 gün oldu aşılama yapılalı ama karar verdim beklicemmcanım insaallah hamişsindir geçtimi günün kaçıncı günündesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?