- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.581
egeli yedinizmi nohutlu börekleri hayatım. afiyet olsun
sağol canım evet ama humus pek damağımıza hitap etmedi alışık değiliz ondandır
sağol canım evet ama humus pek damağımıza hitap etmedi alışık değiliz ondandır
sibel arkadaşlar hakılı yapma testi ilaçlardan pzitif çıkabiliyormuş. biraz daha dayan hayatım
valla çok beceriklisin arkadaşım. onuda yapmışsın hemen.
alışmaya bağlı tabi, içindeki tahin biraz farklı tat verebiliyor.
bugün nohuttan gittin yani :))))))
iyi geceler bengole,
tedavin nasıl gidiyor?????????
alıntıyı yanlış yapmışım tv ye bakıyorumda
hanımın çiftliğini seyrediyorsun herhalde.
muzaffer vurulunca şaşırdın :roflol:
tedavi güzel gidiyor pazartesi günü yumurta toplama işlemi var ban dua edin kızlar çok gerginim ve korkuyorum açıkçası kimseye söylemedigimden dolayıda yanlızım sadece sizler biliyorsunuz
hanımın çiftliğini seyrediyorsun herhalde.
muzaffer vurulunca şaşırdın :roflol:
sağolun arkadaşlarım çok büyük desteksiniz,insan bazı şeyleri ailesiyle bile paylaşamıyor kimseye anlatamıyor.bizi bizden başka kimse anlayamaz Allahım inşallah tez zamanda hepimize ve bu yolda uğraşanlara evlat sahibi olmayı hayırlı kılsın emeklerimizi boşa çıkarmasın iyiki varsınız.
hepinizi çok öptüm ben çıkıyorum iyi geceler...
tedavi güzel gidiyor pazartesi günü yumurta toplama işlemi var ban dua edin kızlar çok gerginim ve korkuyorum açıkçası kimseye söylemedigimden dolayıda yanlızım sadece sizler biliyorsunuz
kartopu aranızda hiç tüp bebek yaptıran var mı_? bana yardımcı olun kızlar eyer bilginiz varsa beni ne bekledigi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz_?????
hayırlı olsun arkadaşım. bukadar çabuk olacağını bilmiyordum. şaşırdım . inşallah kolaycana atlatırsın. ve güzel yumuşların olmuştur inşallah. bizi haberdar et. transfer sonrası için işten izin aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?