Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım reklamda değiştirince unuttum eşim uyuyunca tabii o ilgileniyor volkan konak var mustafa ceceli çıkacak az sonra çok tatlı çocuk

ben tanımıyorum yenileri. eşime söyledim volkan konağı aç. mustafa ceceli diye biri çıkacakmış çok tatlı bir çocukmuş dedim , bana ters ters baktı çok komik tanımadan adamı kıskandı ya :roflol:

bende senin için dua edeceğim arkadaşım. herşey yolunda gider inşallah hayırlısı ile alırsın bebişini kucağına AMİNNNNNNNNNN

hehhehheh ama şarkıları falan çok güzel kaçırma derim limon çiçekleri albümün ismi çağrışım yapmıştır sezen aksuyla çalıştı yıllarca

bengole stres olma birde bi sure var işlerde kolaklık sağlıyor stresini alır ben hep bu dua ie rahatlarım herkesede söylerim sende oku tamam mı inşisah suresi anlamıda güzel...allah işini gücünü ras getirsin...

bende senin için dua edeceğim arkadaşım. herşey yolunda gider inşallah hayırlısı ile alırsın bebişini kucağına AMİNNNNNNNNNN

aminnn çok teşekürler canım kardeşim diledigin tüp güzell dilerklerin allah bin katını sizlere nasip etsin iyiki varsınız varlıgınız güç veriyor bana sizleri tanıdıktan 5 gün sonra cesaretimi topladım ve doktora bebek için başvurdum inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz

bende yarın gelmezse ki gelecek...pazar yada pazartesi yapıcam...hayırlısı olur inş..

çok teşekürler canım arkadaşım allah razı olsun sizden

inşallah canım. hepimiz için herşeyin en iyisi olsun inşallah

kartopu inaşşah ilk bebş senden gelir canım arkadaşım

bende yarın gelmezse ki gelecek...pazar yada pazartesi yapıcam...hayırlısı olur inş..

niçin o kadar eminsin arkadaşım. bence seninde günün çok geçmiş. geçen ay 28 şubatta olmuşsun.31 günde bir bile olsa seninde 2 günün geçmiş. biz en iyisi pazar günü alıp testi yapalım. ikimiz aynı zamanda aşılama yaptırdık, aynı anda da hamileyiz diyelim inşallah

kızlar inşallah ugur getiri bu site hepimiz anne oluruz inşallah aminnnnnnn

çok teşekürler kartopu senden kendine çok iyi bak canım arkadaşım sende dikkatli ol adet olana kadarda agır işten kaçın tamam mı tatlım sizlerle tanıştıgım için çok mutluyum ve allah sizleri başımdan eksik etmesin herkes kendisine iyi baksın tatlı rüyalar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…