- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.601
yok canım reklamda değiştirince unuttum eşim uyuyunca tabii o ilgileniyor volkan konak var mustafa ceceli çıkacak az sonra çok tatlı çocuk
çok sevindim hayırlı olsun gelişmeleri bildir bize klavuz olursuna.s.
işten 10 günlük izin istedim onlarda ücretli yıllık izine ayrıdılar 15 gün evde olacgım galiba sıkılmazsam evde otururum bu arad kar topu çok teşekürler bu güzel dileklerin için ama inan çabuk olmadı 3 yıldır tedevi görüyorum doktorlar son çare tüp bebek dediler inşallah olur ve sizlerinde olur ben pazartesi günü ameliyat masasına yatmadan önce hepimiz için dua edecegim allah yardımcımız olur ve inşallah dualarumuzu duyar ve karşılıksız bırakmaz rabbim allah bizimle ve içimizdeki bu acıyıda allh görüyor sadece dayanıp sabırla şükretmemiz gerekiyor
ben tanımıyorum yenileri. eşime söyledim volkan konağı aç. mustafa ceceli diye biri çıkacakmış çok tatlı bir çocukmuş dedim , bana ters ters baktı çok komik tanımadan adamı kıskandı ya :roflol:
kartopu na yaptın varmı gelişme
çok teşekürler canım fırdat buldukça sizi haberdar edecegim merak etmeyin
bende senin için dua edeceğim arkadaşım. herşey yolunda gider inşallah hayırlısı ile alırsın bebişini kucağına AMİNNNNNNNNNN
gelen giden yok valla,
eşime gelirken ecz. test al demiştim. oda tutturmuş bir hafta olmadan çıkmazmış biraz daha bekleyelim süpriz olsun diyor. ama yarın da hastalanmazsam ben akşam alırım testi pazar sabahı yaparım
bengole stres olma birde bi sure var işlerde kolaklık sağlıyor stresini alır ben hep bu dua ie rahatlarım herkesede söylerim sende oku tamam mı inşisah suresi anlamıda güzel...allah işini gücünü ras getirsin...
aminnn çok teşekürler canım kardeşim diledigin tüp güzell dilerklerin allah bin katını sizlere nasip etsin iyiki varsınız varlıgınız güç veriyor bana sizleri tanıdıktan 5 gün sonra cesaretimi topladım ve doktora bebek için başvurdum inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz
gelen giden yok valla,
eşime gelirken ecz. test al demiştim. oda tutturmuş bir hafta olmadan çıkmazmış biraz daha bekleyelim süpriz olsun diyor. ama yarın da hastalanmazsam ben akşam alırım testi pazar sabahı yaparım
bende yarın gelmezse ki gelecek...pazar yada pazartesi yapıcam...hayırlısı olur inş..
kızlar çok yorgunum yarın şirkete gitmek zorundayım hepiniz kendinize iyi bakın iyi geceler
niçin o kadar eminsin arkadaşım. bence seninde günün çok geçmiş. geçen ay 28 şubatta olmuşsun.31 günde bir bile olsa seninde 2 günün geçmiş. biz en iyisi pazar günü alıp testi yapalım. ikimiz aynı zamanda aşılama yaptırdık, aynı anda da hamileyiz diyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?