- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.621
niçin o kadar eminsin arkadaşım. bence seninde günün çok geçmiş. geçen ay 28 şubatta olmuşsun.31 günde bir bile olsa seninde 2 günün geçmiş. biz en iyisi pazar günü alıp testi yapalım. ikimiz aynı zamanda aşılama yaptırdık, aynı anda da hamileyiz diyelim inşallah
biz tüp bebeğe başladık 20 gündür tahlil ve istenen evraklar için gidip geliyorum,bu gün yine hastanedeydim tahlil için prolaktinmi ne bi hormon varmış baya yüksek çıktı,normalde süt üretmeye yarayan bir hormonmuş yumurtlamayı engelliyormuş ( tabi bunları internetten araştırdım ).şimdi bide bununla uğraşırım herhalde tüp tedavisi etelenecek
çarşamba ameliyat oldu idrar torbası yırtılmış onu diktiler nedenide stresdenmiş dr.öyle diyo... ama şimdi iyi allaha şükür....allah kimseyi hastanelere düşürmesin çok zor hasta içinde refakatçı içinde rabbim bütün hastalara şifa versin..
ayşecim 2yıldır prolaktinden dolayı rahatsızım 2 türlü ilacı var..endişe etme çok büyük bi sorun değil aslında keşke sonucunu yazmış olsaydın daha iyi yardımcı olurdumm... 4 le 19 arası normal diye biliyorum ama ben aşılama yaptırdığımda 22ydi ve dr sorun değil normal dedi.... inşallah senin değerinde sorun olmıcak kadar düşüktür...
ilk defa yazıyorum buraya..bi foruma da ilk defa giriyorum zaten..başımda bi ağrı var iki gündür..fsh nın 11 olduğumunu öğrendiğimden daha doğrusu bunun anlamını öğrendikten sonra:)yaşım 25 ikiyılı geçti evleneli..Artık rüyamda hamile görmekten gına geldi kendimi..Sadece ben de Değil ne acayiptir ki tüm sülale sırayla hamile görüyo beni:)
Rüyalar da hep tersine çıkıyo:)Önce eşimin spermi düşüktü şimdide bu çıktı..Acaba anne olabililirmiyim....bilmiyorum başım ağrıyo...bilmiyorumkismile
selam mürse nasılsın
napıyosun egeli canım sıkılıyo ya yapıcak bişeyde bulamıyorum eşimde ders çalışıyo yarın sınava hazırlanıyo ...bende tek başıma oturuyorum dr gittim kontrolüm vardı bugün yumurtam 15 mm olmuş p.tesi öğleden sonra gel dedi bakalım çatlatma iğnesi verir heralde..sen neyaptın?...
bende iyiyim bugün burası sessiz evdeyim şhowda tüp bebek programı vardı bildirmek için girdim kimse yoktu
evet bende izledim eşimle birlikte güzel proğram yapmışlar sunucuda 3 aylık hamile heralde ismi neydi çıkaramadım bi sanatçı ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?