- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.641
esra özmen galiba aşılaması tutmuş galiba çok bilinçlendiren program gerçi biz hepsini ezberledik ama bilmeyenler için sokak röportajlarında insanlar hep başkasının spermi yada yumurtasıyla gerçekleşiyor sanıyorlar
egeli sana özel msj atıcam haberin olsun....
arkadaşlar merhaba benim bir soru kafama takıldı.ben aşılama yaptrdım 9.cu günüm.hiç ağrı sızı vs herhangibir en ufak belirti yok.merak ettiğim yumurta çatlatma iğnesinin yumurtayı çatlatmama gibi bir şey olabilir mi?yani benim yumurtam çatlamamış olabilir mi ? yani emeklerim boşa çıkmış mıdır?
arkadaşlar merhaba benim bir soru kafama takıldı.ben aşılama yaptrdım 9.cu günüm.hiç ağrı sızı vs herhangibir en ufak belirti yok.merak ettiğim yumurta çatlatma iğnesinin yumurtayı çatlatmama gibi bir şey olabilir mi?yani benim yumurtam çatlamamış olabilir mi ? yani emeklerim boşa çıkmış mıdır?
mürse nereden ulaşmam gereken yer site tarafından yıldızla kamufle edilmiş o yüzden akşam eşimle bakayım
ya şimdi anladım egeli ste reklam vermiyo benim yazdığım şeyide yıldızladı kamufle etti neyse ismime göre ara oda bi ste anlamışsındır umarım..
benim meilime kad.kul.mail geldi senin gönderdiğin ama adresin kamufle edilmiş bir şekilde geldi anlatabildimmi bilmem
ismimi okuyamadınmı?
akşam eşimle bakarız ben oraya kayıtlıyım ama hiç kullanmadığımdan şifre falan unuttum tabii olmazsa baka şifre falan alırız canım.Sende pınarın adresi yokmu ordanda ulaşabiliriz
ismini okudum ulaşmam gereken yeri okuyamadım ama anladım neresi sende yazmışsın zaten dediğim gibi akşam eşimle bakarız
pınarın msn var şifre al cnm ordan bari görüşürüz birbirimizi daha iyi tanırız.
tamam ozaman sıkmadım umarım seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?