Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet esra özmendi hatırladım ya artık biz jnekoloğ olmuşuz bilmediğimiz bişey kaldımı bilmiyorum tüp bebeği bilmiyen çok gişi varmış bi teyze günah diyo başkasının spermini veriyolar zannediyo ...güldüm vallahi..

arkadaşlar merhaba benim bir soru kafama takıldı.ben aşılama yaptrdım 9.cu günüm.hiç ağrı sızı vs herhangibir en ufak belirti yok.merak ettiğim yumurta çatlatma iğnesinin yumurtayı çatlatmama gibi bir şey olabilir mi?yani benim yumurtam çatlamamış olabilir mi ? yani emeklerim boşa çıkmış mıdır?

mrb arkadaşım panik yapma bence çatlamıştır hiç duymadım çatlatma iğnesinin çatlatmadığını inşallah hamile kalmışsındır..emeklerin boşa çıkmaz öyle düşünme dua et bol bol...

mürse nereden ulaşmam gereken yer site tarafından yıldızla kamufle edilmiş o yüzden akşam eşimle bakayım

benim aşılamamdada hiç belirtim olmamıştı rahat ol canım

ordamısın egeli gözükmüyosun stede sorun var heralde bi çıkıp bi giriyosun::)) sen hangi yeri diyosun ******** bulamadın anlamadım.kız yoksa gönderdiğim msj?

ya şimdi anladım egeli ste reklam vermiyo benim yazdığım şeyide yıldızladı kamufle etti neyse ismime göre ara oda bi ste anlamışsındır umarım..

benim meilime kad.kul.mail geldi senin gönderdiğin ama adresin kamufle edilmiş bir şekilde geldi anlatabildimmi bilmem

ya şimdi anladım egeli ste reklam vermiyo benim yazdığım şeyide yıldızladı kamufle etti neyse ismime göre ara oda bi ste anlamışsındır umarım..

akşam eşimle bakarız ben oraya kayıtlıyım ama hiç kullanmadığımdan şifre falan unuttum tabii olmazsa baka şifre falan alırız canım.Sende pınarın adresi yokmu ordanda ulaşabiliriz

akşam eşimle bakarız ben oraya kayıtlıyım ama hiç kullanmadığımdan şifre falan unuttum tabii olmazsa baka şifre falan alırız canım.Sende pınarın adresi yokmu ordanda ulaşabiliriz

pınarın msn var şifre al cnm ordan bari görüşürüz birbirimizi daha iyi tanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…