Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok tşkkür ederim valla içime su serptin.Bende bu sebeple gerildim valla.kafama takılmıştı...

Kızlar aşılama sürecine girmiştik ya,
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:4 gündür puregon kullanıyodum,sabah kontrole gittim,4 tane yumurta gelişmiş ama hiçbiri öne atılamamış ama endometrium kalınlığı iyi,dedi doktor,puregon 50 doz devam edicez.Çok gerildim ama yaaa... bu konu hakkında bilgisi olan varmı,yumurta kaç günde gelişir ki acep?

bende buğün kontrole gittim benimde 1 yumurta oluşmuş dr um bizim için önemli olan 1 yumurta dedi fazla istemiyoruz zaten kaliteli oluyomuş bitane..öyleymiş.benimkide 15 mm olmuş buğün 12 gün adetin 4 günü başlamıştım klomene p.tesi bidaha gidicem iğneyi verir heralde hayırlısı olsun..
estamp öne atılamamış nedemek anlamadım?kalınlığıda mm. sidir heralde dr iyi dediğine göre iyidir üzme kendini herşey çok güzel olucak ....inan arkadaşım...hamile haberleri almaya başladık ..şimdide kartopudan alsak devamı gelicek inş. hayırlısıyla

üzülme canım dr.ilaç takviyesi yapacakmış benim 2 yumurtam gelişmişdi biri 14,5 diğeri14,5 biri sağda diğeri soldaydı bir hafta kullandım benim gonaf 1050 göbekten iğneydi hayırlı olur merak etme canım

canım merak etme yanlış anlamıyorsam bence bu normal bi durum daha 4 gündür kullanıyosun ilacı ...... benim ilk başlarda 2 yumurtam vardı... sonra 9 gün 50 doz iğne vurulduktan sonra bitanesi büyüdü 19m oldu ve aşılamam yapıldı muhtemelen bikaç gün içinde büyüyüp öne atılan veya atılanlar olucaktırr..... ALLAH yadımcın olsunn...

Son düzenleme:

tatlıcık nasılsın canım nasıl gidiyor hayat _?a.s.

iyiyim canım nasıl olsun bekliyorum

bende iyi oldum çok şükür işe gidip geliyorsum bir yandan da tüp bebek tedavilerine başlamıştık doktorumuzun kararı ile bakalım kısmetse pazartesi günü yuöurta toplama işlemi yapılacak 5 gün sonrada transfer edilecekmiş çok gerginim ne yapacagımı bilmiyorum :1no2:

iyiyim canım nasıl olsun bekliyorum

canım allahın izni ile inşallah hepimiz anne lacagız sadece herşeyin bir zamanı var ozamanıda allahtan başka kimse bilemez biz sabırla dua ederek beklemekten başka birşey yapamayız bu arada banada dua edin ne olursunuz duaya ihtiyacım var

hayırlı olur inş.tüpbebek bölümünde okumuştum transferden sonra bir kaç gün yatıp dinlenmen gerekiyormuş ananas tüketmen iyi olurmuş en önemlisi bol miktarda su içmek gerekirmiş canım moral de çok önemli tabii gergin olma hep dua et birde dr una papatya çayı içebilirmiyim diye sor rahatlamanı sağlar

canım inan baya ot ilaç tükettim mide kalmadı bende 30 kilo aldım bu yüzden am olsun saglık olsun eşimle benim ikimizin kanından canından bir evlat istedim rabbimden vermedi savaştım vermiyor ama budafada allahın izni ile deneyecegim şansımı vermesede saglık olsun diyecegim kaderime küsecegim başka yapacak bişey yok inan insanlar çok yıpranıyor moral çok önemli am bende moral diye birşey kalmadı allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…