- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.661
egeli ben çıktım görüşürüz kib aeo öpüldün .....
mrb arkadaşım panik yapma bence çatlamıştır hiç duymadım çatlatma iğnesinin çatlatmadığını inşallah hamile kalmışsındır..emeklerin boşa çıkmaz öyle düşünme dua et bol bol...
benim aşılamamdada hiç belirtim olmamıştı rahat ol canım
Kızlar aşılama sürecine girmiştik ya,
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:4 gündür puregon kullanıyodum,sabah kontrole gittim,4 tane yumurta gelişmiş ama hiçbiri öne atılamamış ama endometrium kalınlığı iyi,dedi doktor,puregon 50 doz devam edicez.Çok gerildim ama yaaa... bu konu hakkında bilgisi olan varmı,yumurta kaç günde gelişir ki acep?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:4 gündür puregon kullanıyodum,sabah kontrole gittim,4 tane yumurta gelişmiş ama hiçbiri öne atılamamış ama endometrium kalınlığı iyi,dedi doktor,puregon 50 doz devam edicez.Çok gerildim ama yaaa... bu konu hakkında bilgisi olan varmı,yumurta kaç günde gelişir ki acep?
canım merak etme yanlış anlamıyorsam bence bu normal bi durum daha 4 gündür kullanıyosun ilacı ...... benim ilk başlarda 2 yumurtam vardı... sonra 9 gün 50 doz iğne vurulduktan sonra bitanesi büyüdü 19m oldu ve aşılamam yapıldı muhtemelen bikaç gün içinde büyüyüp öne atılan veya atılanlar olucaktırr..... ALLAH yadımcın olsunn...
iyi geceler kızlar nasılzınız_?
iyi geceler sen nasılsın
bende iyim canım nasıl gidiyor iyisindir inşallah
iyiyim canım nasıl olsun bekliyorum
iyiyim canım nasıl olsun bekliyorum
bende iyi oldum çok şükür işe gidip geliyorsum bir yandan da tüp bebek tedavilerine başlamıştık doktorumuzun kararı ile bakalım kısmetse pazartesi günü yuöurta toplama işlemi yapılacak 5 gün sonrada transfer edilecekmiş çok gerginim ne yapacagımı bilmiyorum :1no2:
hayırlı olur inş.tüpbebek bölümünde okumuştum transferden sonra bir kaç gün yatıp dinlenmen gerekiyormuş ananas tüketmen iyi olurmuş en önemlisi bol miktarda su içmek gerekirmiş canım moral de çok önemli tabii gergin olma hep dua et birde dr una papatya çayı içebilirmiyim diye sor rahatlamanı sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?