Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınarın msn var şifre al cnm ordan bari görüşürüz birbirimizi daha iyi tanırız.

hayırdır arkadaşlar:)))) bu arada ev tuttummmmm çarşamba taşınıyorum.. pazartesi burdaki teli felan kapattıracağım.. artık bu hafta giremem umut ediyorum kartopu ece ve sibelden hayırlı haberler alırız.. şiödiden kendinize iyi bakın güzel bir hafta dilerim sizlere...

tabii dua ederim zaten her duamda burdaki herkezide ka:Saruboceq:tarak ediyorum canım

allah sizlerden razı olsun ve inaşşalh hepinizde anne olursunuz ama benim içimde bir ses asla evlat sevgisini tadamayacagımı söylüyor çok saçma sapan seyler düşünmeye başladım eşime git evlan bile demeye başladım ben ne yapacagımı bilmiyorum

emin olki hepimizin duasınde hepimiz varız.. biraz saçma cümle oldu ama siz anladınız....

yaşda önemli tabii mücadeleye devam pes etmek yok dualarla dr.larla bitkilerle moral çok önemli sakın o kadar emek boşa gitmesin kaderinede küsme canım

sakın ama sakın böyle düşünmeyin.... inan hepimiz anne olacağız ve gün gelecek şu ay hamilelik bebiş geldi dünyaya ne yiyecek konuşacağız...

çok teşekürler kızlar allah burda olan ve olamayan herkesten razı olsun inşallah dedigin gibi olur antepli hepimiz anne oluruz bebeklerimizin resmilerini burada yaynlarız

bu arad benim bebeyim olursa eyer babası gibi olsun asla bana çekmesin çekerse annem çok sevinecek çünkü kadına çok çektirdim çocuklugumda :)))))

bu arad benim bebeyim olursa eyer babası gibi olsun asla bana çekmesin çekerse annem çok sevinecek çünkü kadına çok çektirdim çocuklugumda :)))))

hoş buldum.... benim bebiş eşime bir yönden çeksin... ama bir yöndende çekmesin.... babası hergün karakollardan topluyormuş...

kızlar bende kaçıyorum çok yorgunum işyerinde baya yoruldum dinlenmek istiyorum bende kaçıyorum kendinize çok iyi bakın iyi geceler by

bu arada can_dostum_24@hotmail.com bu benim msn adresin siterseniz eklyin orad da yazışabiliriz bu arda kartopudan hayırlı haberleride alınca msn adresime mail olarak atarsanız sevinirim yarın diyarbakırra gidecegim ebiş işin pazartesi erkenden ameliyata alınacagım yumurta toplama işlemi işin kendinize iyi bakın inşallah allah emeyimizi boşa çıkarmaz

Slm kızlar, uzun bir aradan sonra herkese merhaba! Geçmiş sayfaların tamamını okuyamadım güzel haberler var mı? kartopu ve ece ye iki çizgiyi görmek nasip olur inşallah....

naber tatlıcık dün gece uyuyamadın galiba 3:30 mesajını saati de

canımm dün gece geç saate kadar misafirlerim vardı onlar gittikten sonrada biraz ortalığı toparladım namaz falan kıldım dedim kızlar neler yazışmış biraz gözgezdiriym bide baktımm saat 3 30 olmuşş..... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…