- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.681
pınarın msn var şifre al cnm ordan bari görüşürüz birbirimizi daha iyi tanırız.
tabii dua ederim zaten her duamda burdaki herkezide ka:Saruboceq:tarak ediyorum canım
canım allahın izni ile inşallah hepimiz anne lacagız sadece herşeyin bir zamanı var ozamanıda allahtan başka kimse bilemez biz sabırla dua ederek beklemekten başka birşey yapamayız bu arada banada dua edin ne olursunuz duaya ihtiyacım var
canım inan baya ot ilaç tükettim mide kalmadı bende 30 kilo aldım bu yüzden am olsun saglık olsun eşimle benim ikimizin kanından canından bir evlat istedim rabbimden vermedi savaştım vermiyor ama budafada allahın izni ile deneyecegim şansımı vermesede saglık olsun diyecegim kaderime küsecegim başka yapacak bişey yok inan insanlar çok yıpranıyor moral çok önemli am bende moral diye birşey kalmadı allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
allah sizlerden razı olsun ve inaşşalh hepinizde anne olursunuz ama benim içimde bir ses asla evlat sevgisini tadamayacagımı söylüyor çok saçma sapan seyler düşünmeye başladım eşime git evlan bile demeye başladım ben ne yapacagımı bilmiyorum
hayırdır arkadaşlar:)))) bu arada ev tuttummmmm çarşamba taşınıyorum.. pazartesi burdaki teli felan kapattıracağım.. artık bu hafta giremem umut ediyorum kartopu ece ve sibelden hayırlı haberler alırız.. şiödiden kendinize iyi bakın güzel bir hafta dilerim sizlere...[/
amin inşallah hayırlı haberler alırızda senden bu arad hoş geldin nasılsın canım allah yardımcın olsun ev taşımak çok zor bu arada inşallah yeni evin san ugur getirir bir bebiş olur inşallah :)
çok teşekürler kızlar allah burda olan ve olamayan herkesten razı olsun inşallah dedigin gibi olur antepli hepimiz anne oluruz bebeklerimizin resmilerini burada yaynlarız
bu arad benim bebeyim olursa eyer babası gibi olsun asla bana çekmesin çekerse annem çok sevinecek çünkü kadına çok çektirdim çocuklugumda :)))))
pınarcım hoşgeldin görüşemedik ne zamandır mailimi aldınmı evin hayırlı olsun kolay gelsin
hoş buldum.... benim bebiş eşime bir yönden çeksin... ama bir yöndende çekmesin.... babası hergün karakollardan topluyormuş...
allah yardımcın olsun iyi geceler
naber tatlıcık dün gece uyuyamadın galiba 3:30 mesajını saati de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?