Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun inş.uğur getirir yeni evinde ilk aydan hamile kalırsın inşallahhhhhhhh.ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim sana ve eşine....

kartopu inşallah güzel haberi verirsin bizlerde seviniriz ececim senin içinde geçerli cnm hadi bizi hamileyizzzzz haberini verin.

estampçım,

benim de açıkçası canım sıkkın. 7. günü gittiğimde yani çarşamba günü solda 2 sağda 3 yumurta vardı. cumartesi yani 10. günde gittiğimde sağda 2 solda 1 tane kalmış yumurta. üstelik soldaki yumurta yine 2 ay önceki gibi sağdaki yumurtalara göre daha çok gelişmiş. sağdaki yumurtalar çarşamba günkü mm de kalmış. soldaki 15mm sağdakiler 12 mm de kalmış. ben 75 mg menagon oluyordum günde 1 kere. doktor dozu arttıracağız dedi. cumartesi ve bugün 1,5 iğne oluyorum. yarın yine gideceğim. ama canım çok sıkıldı. eğer bu şekilde devam ederse yine sadece 1 yumurta düzgün olarak büyüyecek ve yine aşılama yaptıramayacağım. 1 yumurta ile şans çok az.
bu ay kendimi çok rahat hissediyordum. olursa olur olmazsa olmaz diyordum. dün doktor sağdakiler gelişmemiş deyince yine moralim altüst oldu. üstelik bugün alışveriş merkezinde 6 aylık bir bebişe gülümsedim onla konuştum o da bana gülümsedi. o an işte yine içimin yağları eridi.dükandan çıktım ve başladım ağlamaya. eminim hepimiz birgün er yada geç anne olacağımıza inansak bu kadar üzülmeyeceğiz. bu kadar bizi endişelendiren konu içimizi kemiren kendimize bile itiraf etmek istemediğimiz acaba anne olamayacak mıyım korkusu.

Allahım bize de evlatlarımzı hayırlı kıl. bugün bir kez daha anladım ki aslında hayatın gerçek anlamı o masum gülücükteydi. başkasının bebişinin gülücüğü bizi bu kadar heyecanlandırabiliyorken kimbilir kendi canımızın bir parçası olan bebişimizin o gülücüğü bizehangi duygular hissettirir. Allahım bize bu duyguları yaşamayı nasip et en kısa zamanda. Amin:ecrin_bebek:

selam kızlar 3gündür giremedim dedem anjio oldu annemlerdeydim..cuma günü hastalandım buarada dr.uma gittim bu ay klomeni 8gün kullan ve 3.günü başla dedi..pre-seed sipariş verdik p.tesi elimizde olur heralde..fazla duramıcam yrn akşama belki girerim katopu hayırlı haberler inş.aşılamadan hbr bekleyen arkadasımızda inş.hayırlı hbrler gelir..hepinizi çok öptüm i.geceler ALLAHa emanet olun..

arkadaşlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum uzun zamandır girmemiştim, 3. aşılmamın sonucu da negatif çıkıca (6 martta belli oldu) bu işlerden vazgeçtim, tüp bebeğe geçecektik, hazirana kadar ara vermeye karar vermiştim, bebek konusunu kafamdan çıkarayım dedim, en azından hazirana kadar, veee tedaviyi bıraktığım ilk ay normal yoldan hamile kalmışım, hala inanamıyorum, sizlerle paylaşmak istedim, darısı hepinizin başına en kısa zamanda İnşallah, Allah kısmet edince oluyomuş demekki, 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyorum, 31 yaşındayım, benim eşimde sorun vardı, spermler içerde sıvılaşmıyormuş, katı halde kalıyormuş(visköz), doktorum normal şartlar altında imkansız demişti, Ama bakın imkansız değilmiş, umutlarınızı kaybetmeyin, hiç ummadığınız bir anda oluveriyor işte, adetim gecikince acaba dedim, evde yapılan şu ucuz tetlerden aldım, bi baktım çok silik ama 2. çizgi çıkmış, sonra gece gece nöbetçi eczane aradık prediktor aldık 25.-tl ye negatif çıktı, demekki değilmişim dedim, ama kafama takıldı, ertesi gün gidip 2 tane daha ucuz testlerden aldım, birini akşam birini sabah yaptım, gene 2. çizgi silik, sonra gidip kan testi yaptırdım kiii beta hcg 942 çıktı, yarın doktora gidicem, Allahım herkese nasip etsin dünden beri rüyada gibiyim

günaydın arkadaşlar,

hepinize iyi haftalar diliyorum.

hafta sonu istanbul dışındaydım yazamadım sizlere. Cumartesi akşam evde test yaptım sonuç negatif çıktı. ama hala adet olmadım.testte 5. günden itibaren çıkar diyor. bugün adet olmazsam yarın 5 gün geçmiş olacak. yarın sabah tekrar yapacağım. benden şimdilik bu kadar .

geçmişi okuyayım tekrar görüşürüz.

banucum,

inan çok sevindim arkadaşım. Allah tamamını erdirsin, hayırlısı ile bebişini kucağına almak nasip etsin. İnşallah çok güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin.

Yüce Rabbim OL deyince oluyor. bu mucizeyi ondan başka kimse gerçekleştiremez.

güzel haberini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. yeni bir haftada hepimize umut oldun , sevinç oldun canım.

Allah bu güzel duyguyu hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşallah.

gemzeciğim dedene geçmiş olsun hayatım.

tedavinde hayırlı olsun inşallah. seninde güzel haberlerini alalım biran önce

maşallahhhhhhhhh arkadaşım inan çok sevindim insan böyle durumlarda ümitleniyor Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah bizlerde sırasıyla güzel hikayelerimizi anlatacağımız günleri görürüz

hayırlısı arkadaşım,

beklemekten başka yapacak bir şey yok zaten. kan testide yaptırmak istemiyorum. bakalım bugünü bir geçirelim

seni o kadar iyi anlıyorumki arkadaşım yalnız ben değil buradaki herkesin çok iyi anladığından eminim çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz
ne diyim inşallah üzülerek döktüğün yaşların yerini en kısa zamanda mutluluk gözyaşların alır

Özlemcim ne olur canını sıkma herşeyin hayırlısı hepimiz zaman zaman bu duyguları yaşıyoruz Allah büyük eminim emeklerimizin karşılığını verecek bizde anne olacağız sadece zamanı var. Tek yumurtayla neden aşılama yapmıyorlar evet çok yumurta çok şans ama 5 yumurtası olup aşılaması tutmayan var tüp bebete bile bir tane olsun kaliteli yumurta olsun derler. kartopucum inşallah güzel haberlerini alırız. Banucanercim Allah analı babalı büyütsün maşallah. Kızlar hayırlı haftalar diliyorum hepinizi öpüyorum

banucaner hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin gelişmelerden bizide haberdar et lütfen bu bekleme sürecinde neler yaptın paylaşırsan seviniriz..

hayırlısı arkadaşım,

beklemekten başka yapacak bir şey yok zaten. kan testide yaptırmak istemiyorum. bakalım bugünü bir geçirelim

kartopu bende seninle aynı durumdayım..bekliyroum hala gelen giden yok...testede bişey çıkmadı...ama heran gelecekmiş gibi ağrım var dün ağrıdan uyuyamadım...

amiinnn.nasip diyorum sakın ümidini kaybetme benimde hiç birşey planladığım gibi gitmedi 1 yıl oldu tedaviye başlayalı neredeyse her dr gittiğimde bir süprizle karşılaşıyorum sabrediyorum ve bunun karşılığını mutlaka göreceğiz canını sıkma bizde mutlaka birgün buradan hamileyim diye yazacağız

kızlar hastalanıyorum demin ilk kırmızı belirtileri gördüm sizinle hemen paylaşayım dedim. bu ayda kısmet değilmiş demekki. hayırlısı demekten başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…