Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hastalanıyorum demin ilk kırmızı belirtileri gördüm sizinle hemen paylaşayım dedim. bu ayda kısmet değilmiş demekki. hayırlısı demekten başka çaremiz yok.

kısmet değilmiş demekki.Hayırlısı olsun arkadaşım alıştık zaten...bu ay sende tedaviye başlıyorsun değil mi..

hayırlısı canım.

ben bu ay tüp bebeğe başlayacaktım kesin gözüyle bakıyordum. ona yardımcı olsun diye akapunkturada başlamıştım. daha öncede buradan yazdım. ama atladın herhalde, akapunktur doktorum sonuçlarıma falan baktı sende hiçbirşey yok bence sresten ve çok düşünmekten olmuyor dedi. bir kaç hastası varmış bu durumda şu anda onlarda hamileymiş. istersen bana 1 - 2 ay süre ver olmazsa sonra başla tüp bebeğe dedi. bende çok yoruldum zaten. birde tüp bebeğe faydalı olsun diye akapunktura 1 ay önceden başlamak gerekiyormuş her şekildede beklemek iyi gelecek bana. doktorda çok güven verdi. o yüzden tüp bebeği beklemeye aldım. bakalım.

evet söylemiştin şimdi hatırladım..bencede mantıklı bir karar olmuş...bende psikolojik destek almayı düşünüyorum..doktorumu değiştirdiğim için izleyeceğim yol konusunda bir fikrim yok..adet olunca gidicem bakalım bana ne önericek ona göre bir karar varıcam artık..

ay ne güzel canım. çok süper bir haber. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et olur mu?

kızlar hastalanıyorum demin ilk kırmızı belirtileri gördüm sizinle hemen paylaşayım dedim. bu ayda kısmet değilmiş demekki. hayırlısı demekten başka çaremiz yok.

kartopucum,

bu regly döngümüz de sapıttı. hiç olmayacak kadar uzun sürüyor. bu da bizi elbette ki ümitlendiriyor. bizler kafamıza çok taktığımız için uzun sürüyor. ben kimle konuştuysam , bebek planlarında yokken hamile kalan şöyle diyorlar. adetim 2 gün gecikti. test aldım yaptım. hamileymişim.

ya bize neden böyle olmuyor? neden hep ümitlenip, hep ümitlerimiz boşa çıkıyor? sinir oluyorum yaaa. bir hamile var şöyle demişti. canım çikolata çekmedi. normalde adetten önce canım tatlı çekerdi. şüphelendim hamile miyim diye? ve hamile hoppalaa..

biz adetten önce tüm hamilelik belirtilerini yaşıyoruz ama sanal olarak kafamçokkarıştı

banucaner canım hayırlı olsun hatırlıyorum tabiki seni çok sevindim Allahım büyük hepimize umut oldun
kızlar bu arada merabalar özledim sizi ne var ne yok varmı başka hamileee fazla okuyamadım geçmişi hadi var diyin sevineyim:)))

evet özlemcim,

doktorda öyle söyledi zaten çok kafayı takıyorsun onun için olmuyor, yoksa başka hiç bir sebep yokmuş. hatta yaşıma göre değerlerimde çok iyiymiş. öyle söyledi. akupunturla bunu çözmeye çalışalım dedi.

bennim adet döngüm 28 günde birdir.şaştığını pek hatırlamam. hatta bazı arkadaşlarım benim adetime göre kendilerinkini hesaplarlar. ama bu ay böyle geçikti. 33 .günde adet olmuşum. şimdi hesapladım. demek çok düşünüyorumki bedenim ve beynim kendini hamile gibi zannetim adetimi böyle geciktirdi.

Artık elimdem geldiğince bu konuyu bir kenara bırakmaya çalışacağım. Allahın dediğinden ve isteğinden öteye başka bir şey olmuyor. Rabbim kısmetime Anneliği vermişse bende anne olurum.

biraz daha fazla bu konuda teslimiyetçi olmaya çalışacağım.

senin verdiğin örneklerdende anlaşıldığı gibi kişi teslimiyetçi olup olayları seyrine bıraktığında istenilen şey eğer hayırlı ise daha çabuk ve kolay oluyor canım.

öncelikle allah saglıkla kucagına lamayı nasip etsin diyim ben bu beyinden çıkarma işine çok inanıyorum bak sendede onaylanmış ne güzel tekrar tebrikleralkisalkisalkis

herkese mrb arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum topiğe nasılsınıza.s

bende epeydir yoktum sen nasılsın ne var ne yok geçmişi biraz okudum da banucaner ve cimcime hamişlermiş :))) çokkkkk sevindim darısı başımıza başka varmı bilmiyorum hepsini okuyamadım ama heralde yok

kartopum nasılsın arkadasım??gelenler gelmiş ne diyim hakkımızda hayırlısı yaza dogru birer ikişer hamile haberleri vericez ben eminim sende bunların başını çekeceksin inş.

bu ay doktorum bana bu sürecin en başı inanmak dedi..ama öle kuru kuru degil..ben bir gün anne olacagım eşimede babalık duygusunu yasatacagım diye kendine telkin et dedi..yoksa hamile kalamdıgın her ay kendine daaha çok stres bindiriyorusn ve buda bütün anatomini bozuyor dedi..gerçkten de dogru kızlar bütün sindirim sistemim bu sürece başladıgım günden beri alt üst..bu ay doktora dayımın Eşide muayne oldu..Benden 2 yas büyük..ordan çıktık muaynanenin karşısındaki lunaparkta bulduk kendimizi..bindigim herşeyde haykırdım çıglık attım bende bir gün anneeee olacagııııııııııııııımmmmmmmmm diye..bi iyi geldiki..hem kimsede duymadı diger çıglıklar arasına karıstı..haykırıslarımı gökyüzüne bakarak yaptım içimde nevar neyok semaya çıksın gitsin diye..şimdi full şarj olmus gibiyim kızlar ve inanıyorum inş.nisan olmadı mayıs da ben hamile kalacagım ama saplantı degil..inanç sadece..düşünmüyorum yaz geliyo çiceklerimle ugrasıp arasına yenilerini ekleyecegim..HERŞEY HEPıMıZ ıÇıN ÇOK GÜZEL OLUCAK KIZLAR TÜM DUALARIM BıZ VE BıZıM GıBıLER ıÇıN....

bu topikten toplam 4 arkadasımız hamile kızlar..bektaş,banucaner,cimcime bide bi arkadasımız daha vardo adını anımsayamadım...hatta bektaş ve diger ismini hatırlayamadıgım arkadaşımız 2iz bekliyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…