- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.721
kızlar hastalanıyorum demin ilk kırmızı belirtileri gördüm sizinle hemen paylaşayım dedim. bu ayda kısmet değilmiş demekki. hayırlısı demekten başka çaremiz yok.
hayırlısı canım.
ben bu ay tüp bebeğe başlayacaktım kesin gözüyle bakıyordum. ona yardımcı olsun diye akapunkturada başlamıştım. daha öncede buradan yazdım. ama atladın herhalde, akapunktur doktorum sonuçlarıma falan baktı sende hiçbirşey yok bence sresten ve çok düşünmekten olmuyor dedi. bir kaç hastası varmış bu durumda şu anda onlarda hamileymiş. istersen bana 1 - 2 ay süre ver olmazsa sonra başla tüp bebeğe dedi. bende çok yoruldum zaten. birde tüp bebeğe faydalı olsun diye akapunktura 1 ay önceden başlamak gerekiyormuş her şekildede beklemek iyi gelecek bana. doktorda çok güven verdi. o yüzden tüp bebeği beklemeye aldım. bakalım.
arkadaşlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum uzun zamandır girmemiştim, 3. aşılmamın sonucu da negatif çıkıca (6 martta belli oldu) bu işlerden vazgeçtim, tüp bebeğe geçecektik, hazirana kadar ara vermeye karar vermiştim, bebek konusunu kafamdan çıkarayım dedim, en azından hazirana kadar, veee tedaviyi bıraktığım ilk ay normal yoldan hamile kalmışım, hala inanamıyorum, sizlerle paylaşmak istedim, darısı hepinizin başına en kısa zamanda İnşallah, Allah kısmet edince oluyomuş demekki, 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyorum, 31 yaşındayım, benim eşimde sorun vardı, spermler içerde sıvılaşmıyormuş, katı halde kalıyormuş(visköz), doktorum normal şartlar altında imkansız demişti, Ama bakın imkansız değilmiş, umutlarınızı kaybetmeyin, hiç ummadığınız bir anda oluveriyor işte, adetim gecikince acaba dedim, evde yapılan şu ucuz tetlerden aldım, bi baktım çok silik ama 2. çizgi çıkmış, sonra gece gece nöbetçi eczane aradık prediktor aldık 25.-tl ye negatif çıktı, demekki değilmişim dedim, ama kafama takıldı, ertesi gün gidip 2 tane daha ucuz testlerden aldım, birini akşam birini sabah yaptım, gene 2. çizgi silik, sonra gidip kan testi yaptırdım kiii beta hcg 942 çıktı, yarın doktora gidicem, Allahım herkese nasip etsin dünden beri rüyada gibiyim
kızlar hastalanıyorum demin ilk kırmızı belirtileri gördüm sizinle hemen paylaşayım dedim. bu ayda kısmet değilmiş demekki. hayırlısı demekten başka çaremiz yok.
öncelikle allah saglıkla kucagına lamayı nasip etsin diyim ben bu beyinden çıkarma işine çok inanıyorum bak sendede onaylanmış ne güzel tekrar tebrikleralkisalkisalkisarkadaşlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum uzun zamandır girmemiştim, 3. aşılmamın sonucu da negatif çıkıca (6 martta belli oldu) bu işlerden vazgeçtim, tüp bebeğe geçecektik, hazirana kadar ara vermeye karar vermiştim, bebek konusunu kafamdan çıkarayım dedim, en azından hazirana kadar, veee tedaviyi bıraktığım ilk ay normal yoldan hamile kalmışım, hala inanamıyorum, sizlerle paylaşmak istedim, darısı hepinizin başına en kısa zamanda İnşallah, Allah kısmet edince oluyomuş demekki, 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyorum, 31 yaşındayım, benim eşimde sorun vardı, spermler içerde sıvılaşmıyormuş, katı halde kalıyormuş(visköz), doktorum normal şartlar altında imkansız demişti, Ama bakın imkansız değilmiş, umutlarınızı kaybetmeyin, hiç ummadığınız bir anda oluveriyor işte, adetim gecikince acaba dedim, evde yapılan şu ucuz tetlerden aldım, bi baktım çok silik ama 2. çizgi çıkmış, sonra gece gece nöbetçi eczane aradık prediktor aldık 25.-tl ye negatif çıktı, demekki değilmişim dedim, ama kafama takıldı, ertesi gün gidip 2 tane daha ucuz testlerden aldım, birini akşam birini sabah yaptım, gene 2. çizgi silik, sonra gidip kan testi yaptırdım kiii beta hcg 942 çıktı, yarın doktora gidicem, Allahım herkese nasip etsin dünden beri rüyada gibiyim
herkese mrb arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum topiğe nasılsınıza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?