Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay canım çok sevindim hastalanmadığına hamilesindir inşallah lekelenmede bebebişin yerleşmesidir sanırım hadi hayırlısı çok sevindim

artık hiçbirşey düşünemiyorum valla muse. neyse hayırlısı o olsun. hamile değilsemde biran önce adet göreyim inşallah

kızlar bu konuda biraz cahilim bir şey soracağım. oluşan yumurtalar çatlamaz ve kist oluşursa kişi adet olmazmı. onun içi geçikme yaparmı?

adet oluyorsun hatta çatlamayan yumurtaları adetle birlikte atma ihtimalinde oluyor..benim tedavide kistim olmuştu dr adetle atarsın demişti nitekim öyle oldu..

artık hiçbirşey düşünemiyorum valla muse. neyse hayırlısı o olsun. hamile değilsemde biran önce adet göreyim inşallah

negatif düşünme bence iyi düşün iyi olsun ama dün lekelenmen olmuş ve hala hastalanmamışsın şimdiye kadar olman lazımdı canım ben çok umutluyum rabbim önce seni sevindirsin sonra eşini ve sonra bizleri cnm......amin:ecrin_bebek:

daha öncede söylediğim gibi hangisi bizim için hayırlısı ise öyle olsun hayatım. Herşey Yüce Allahımın taktiri.

arkadaşım allah yardımcın olsun kendine dikkat et inşallah sende buay güzel haberle bizleri sevindirirsin dualarım sizinle

ece senin kaç gün geçti adetin. o evde yapılan testler için en az 5 gün geçmesi gerekiyormuş.

yarın sabah alıp birdahamı yapsak acaba. sabah en uygun saatmiş.

ece senin kaç gün geçti adetin. o evde yapılan testler için en az 5 gün geçmesi gerekiyormuş.

yarın sabah alıp birdahamı yapsak acaba. sabah en uygun saatmiş.

kartopu o kadar geçmesine gerk yok artık bu tip testler çok hassas ancak geç döllenme olursa 3 gün sonra tekrarlamayı öneriyorlar benim normalde 32 adetlerim 35 e çıktığı olmuştur..ama bu gün 38. gün ben yarınıda bekleyip öyle test yapıcam hamile olduğumu hiç sanmıyorum...ama tedavim gecikiyor bu durum sinirimi bozuyor. sadece o kadar..

kartopu ne yaptın hala gelen giden yok mu :))valla bende de tık yok bekliyoruz diyemi gelmiyor anlamadım ki..

kızlar ben bu b.ç.t 9 gündür kullanıyorum bugün adetimin 12. günü sanırım bugün bırakmalıyım dimi ... bide bişi merak ediyorum bu karışım yumurtayı büyütüyo ama çatlama konusunda bi etkisi oluyomuki acaba... bugün int. okudum bi kadın her ay 1 yumurtam olurken kürden sonra 5 yumurtam oldu yazmış şimdi meraktayım acaba bende nasıl bi etki oldu:))) yumurtam çatladımı????

merhaba tatlıcık adetin 2.günü başlayıp 12.günü bırakıyormuşsun yumurtayı geliştirdiğine göre çatlatırda diye düşünüyorum canım

merhaba tatlıcık adetin 2.günü başlayıp 12.günü bırakıyormuşsun yumurtayı geliştirdiğine göre çatlatırda diye düşünüyorum canım

yaa inşallahh şimdi baktımda netten ayın 5 ve 10 u arası ilişki şansı arttırır diyoo.. bugünlerde çatlaması lazım ... inşallah yakalarız o anı.:kedi:... bu ay gelse bebeğim valla süper olcakk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…