- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.921
ay canım çok sevindim hastalanmadığına hamilesindir inşallah lekelenmede bebebişin yerleşmesidir sanırım hadi hayırlısı çok sevindim
kızlar bu konuda biraz cahilim bir şey soracağım. oluşan yumurtalar çatlamaz ve kist oluşursa kişi adet olmazmı. onun içi geçikme yaparmı?
hayırlısı arkadaşım. Allah gönlünüze göre versin bengole[/Qa amin canım cümlemizin gönlüne göre versin
ama devamlı adet olacakmışım gibi hafif hafif bir ağrı var. devamlı tuvalete taşınmaktan bıktım valla :))))))
artık hiçbirşey düşünemiyorum valla muse. neyse hayırlısı o olsun. hamile değilsemde biran önce adet göreyim inşallah
negatif düşünme bence iyi düşün iyi olsun ama dün lekelenmen olmuş ve hala hastalanmamışsın şimdiye kadar olman lazımdı canım ben çok umutluyum rabbim önce seni sevindirsin sonra eşini ve sonra bizleri cnm......amin:ecrin_bebek:
öncelikle sorularına cevap vereyim transver 5 gün içinde yapılacak bizi arayıp çagıracaklar
yemek konusunda da acılı yaglı baharatlı katı yemeklerden uzak durmamı söyledi bol bol su kaysı suyu ve sebze tüketmemi söyledi göbeyimi zorlayacak agır eşyaları kaldırmamamı döyledi gerekirse çay tepsisinide kaldırma dedi bebek tıransferi yapıldıktan sonra doktor açıklama yaparım dedi simdilik bunlara dikkat et dedi merdiven çıkmamamaya çalış dedi
ece senin kaç gün geçti adetin. o evde yapılan testler için en az 5 gün geçmesi gerekiyormuş.
yarın sabah alıp birdahamı yapsak acaba. sabah en uygun saatmiş.
28 günde hesaplarsam benim bugün 5. gün olacak.
kızlar ben bu b.ç.t 9 gündür kullanıyorum bugün adetimin 12. günü sanırım bugün bırakmalıyım dimi ... bide bişi merak ediyorum bu karışım yumurtayı büyütüyo ama çatlama konusunda bi etkisi oluyomuki acaba... bugün int. okudum bi kadın her ay 1 yumurtam olurken kürden sonra 5 yumurtam oldu yazmış şimdi meraktayım acaba bende nasıl bi etki oldu:))) yumurtam çatladımı????
merhaba tatlıcık adetin 2.günü başlayıp 12.günü bırakıyormuşsun yumurtayı geliştirdiğine göre çatlatırda diye düşünüyorum canım
kızlar yaklaşık 3 saat önce pazara gittim sıcak bastı şimdi ise dışarıda dolu yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?