- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.941
kartopu ne yaptın hala gelen giden yok mu :))valla bende de tık yok bekliyoruz diyemi gelmiyor anlamadım ki..
yaa inşallahh şimdi baktımda netten ayın 5 ve 10 u arası ilişki şansı arttırır diyoo.. bugünlerde çatlaması lazım ... inşallah yakalarız o anı.:kedi:... bu ay gelse bebeğim valla süper olcakk....
kızlar yaklaşık 3 saat önce pazara gittim sıcak bastı şimdi ise dışarıda dolu yağıyor[/QUm
mrb nasılsınız kızlar?vallahi havalarda şaşırdı 4 mevsimi birden yaşıyoruz bende pazardan geldim giderken sıcacıktı şimdi yağmur başladı.haftasonuda temmuz ayı gibiydi sanki.
yaa inşallahh şimdi baktımda netten ayın 5 ve 10 u arası ilişki şansı arttırır diyoo.. bugünlerde çatlaması lazım ... inşallah yakalarız o anı.:kedi:... bu ay gelse bebeğim valla süper olcakk....
kızlar yaklaşık 3 saat önce pazara gittim sıcak bastı şimdi ise dışarıda dolu yağıyor[/QUm
mrb nasılsınız kızlar?vallahi havalarda şaşırdı 4 mevsimi birden yaşıyoruz bende pazardan geldim giderken sıcacıktı şimdi yağmur başladı.haftasonuda temmuz ayı gibiydi sanki.
evet canım hafta sonu burda çocuklar denize giriyordu güneş yakıyordu resmen
inşallah canım ya bu ay ve önümüzdeki ay hamiş patlamaları gelse dün bende çatlatma iğnesi oldum 4 de 3 gün ilişki önerdi inşallah bu ay hamile kalırız..
inşallah busefer tuttururuz canımm......... hayırlısı hepimiz için.... bugünlerde 1 kaç hamiş haberi daha alsakta iyice moral olsaa:))))
banucaner hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin gelişmelerden bizide haberdar et lütfen bu bekleme sürecinde neler yaptın paylaşırsan seviniriz..
tebrik ederim arkadaşım ALLAH tamamına erdersin demekki kafamıza çok takıyoruz belki bizimde aşılama zamanını dr lar ayarlıyamıyor benimde 12.gün aşılama olmuştu nasip ALLAH sağlıklı evlat verir inş.
benim aşılamam da 14. gün olmuştuu.... acaba fark edermiki..... aman olacağı varsa oluyor baksana koca ayda 2 kerede tutmuşş Rabbim neylerse güzel eyler...
ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn banucum.......
iyi akşamlar,
bugün yine canım sıkkın kızlar... sağ kasığım ağrımıyor . demek ki yine gelişmedi sağdakiler. ya sinir oluyorm 400 tl veriyoruz yumurta gelişsin diye iğneye. yine gelişmiyor yine gelişmiyor. off off bakalım yarın doktor ne diyecek. çok sıkılıyorumm çokkk...
ececim inan hiçbişey yapmadım, zavallı eşime 3 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyordum, martta onu da dinlenmeye aldım, ne incir kürü ne başka bişey, yalnız benim aşılamalarımı hep adetin 12. günü, 13. günü falan yapıyolardı, ben 8. günü hamile kaldım, yani ya 8. ya 9. gün, çok net eminim çünkü koskoca ayda sadece 2 gün ilişkiye girdik, bi de ilişkiden sonraki 4-5 gün yumurtalıklarım ağrıyo diye dolaştım, ben kendimi aşılamalardan dolayı mikrop kaptım falan sanıyodum, meğer o zaman döllenme oluyomuş, adetime yakın 3-4 gün kala da karın ağrılarım başladı, ama müthiş bi ağrı, adet olacakmışım gibi, ama olmadım, günüm geçeli daha 5 gün falan oldu ama hala karın ağrılarım var
takmıyım diyorum. 2 gün takmıyorum. 3. gün daha tedavi sürecindeyken olumsuzluk yaşayınca bütün savunma mekanizmam bir anda çöküyor. yarın korka korka gidicem doktora. benim yumurta büyürken daha doğrusu bu iğne çok hassas yaptı kasıklarımı. hissediyorum büyüyüp büyümediğini. keşke hissetmesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?