Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kartopu ne yaptın hala gelen giden yok mu :))valla bende de tık yok bekliyoruz diyemi gelmiyor anlamadım ki..

ececim inşallah gelen giden olmaz ben sizden daha çok heycanlanıyorum vallahi ya inşallah hamişsinizdir.arkadaşım inan kalpten dua ediyorum.:ecrin_bebek:

inşallah canım ya bu ay ve önümüzdeki ay hamiş patlamaları gelse dün bende çatlatma iğnesi oldum 4 de 3 gün ilişki önerdi inşallah bu ay hamile kalırız..

inşallah canım ya bu ay ve önümüzdeki ay hamiş patlamaları gelse dün bende çatlatma iğnesi oldum 4 de 3 gün ilişki önerdi inşallah bu ay hamile kalırız..

inşallah busefer tuttururuz canımm......... hayırlısı hepimiz için.... bugünlerde 1 kaç hamiş haberi daha alsakta iyice moral olsaa:))))

inşallah busefer tuttururuz canımm......... hayırlısı hepimiz için.... bugünlerde 1 kaç hamiş haberi daha alsakta iyice moral olsaa:))))

alsak vallahi ece ve kartopudan alsak bugün yarın çok morel oluyo böyle hamile haberleri duyunca kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum ..

kızlar hayırlı akşamlar ben kaçıyorum yemek yapıcam daha gerçi yapasımda yok ama mecbur öptüm kib..

banucaner hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin gelişmelerden bizide haberdar et lütfen bu bekleme sürecinde neler yaptın paylaşırsan seviniriz..

ececim inan hiçbişey yapmadım, zavallı eşime 3 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyordum, martta onu da dinlenmeye aldım, ne incir kürü ne başka bişey, yalnız benim aşılamalarımı hep adetin 12. günü, 13. günü falan yapıyolardı, ben 8. günü hamile kaldım, yani ya 8. ya 9. gün, çok net eminim çünkü koskoca ayda sadece 2 gün ilişkiye girdik, bi de ilişkiden sonraki 4-5 gün yumurtalıklarım ağrıyo diye dolaştım, ben kendimi aşılamalardan dolayı mikrop kaptım falan sanıyodum, meğer o zaman döllenme oluyomuş, adetime yakın 3-4 gün kala da karın ağrılarım başladı, ama müthiş bi ağrı, adet olacakmışım gibi, ama olmadım, günüm geçeli daha 5 gün falan oldu ama hala karın ağrılarım var

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, darısı başınıza en kısa zamanda İnşallah, hepiniz için dua ediyorum, Allahım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder İnşallah, umudunuzu yitirmeyin, vakti saati gelince oluyomuş demekki

tebrik ederim arkadaşım ALLAH tamamına erdersin demekki kafamıza çok takıyoruz belki bizimde aşılama zamanını dr lar ayarlıyamıyor benimde 12.gün aşılama olmuştu nasip ALLAH sağlıklı evlat verir inş.

benim aşılamam da 14. gün olmuştuu.... acaba fark edermiki..... aman olacağı varsa oluyor baksana koca ayda 2 kerede tutmuşş Rabbim neylerse güzel eyler...

ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn banucum.......

ne desembilmem hesap hesap cüzdanımda bir cep takvimi adet günlerini yazıyorum aşılama tarihini yazmıştım ne bileyim ooffffff

amann bence boşverelimm........ kendimize farklı uğraşlarmı bulsak kafamızdan atarsak belki daha çabuk olur..... gerçi tam kafamdan attım diyorum densizin biri açıyo bebek muhabbetini yeniden kızgınlıkla beraber başlıyo stresim......

Rabbim yüregimizdekini hakkımızda hayırLı eyLe...

iyi akşamlar,

bugün yine canım sıkkın kızlar... sağ kasığım ağrımıyor . demek ki yine gelişmedi sağdakiler. ya sinir oluyorm 400 tl veriyoruz yumurta gelişsin diye iğneye. yine gelişmiyor yine gelişmiyor. off off bakalım yarın doktor ne diyecek. çok sıkılıyorumm çokkk...

bende yumurta gelişirken ağrı yapmamıştı belki seninde bu sefer ağrı yapmıyordur

gözünüz aydın..allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşallah bizede bol bol dua et...

takmıyım diyorum. 2 gün takmıyorum. 3. gün daha tedavi sürecindeyken olumsuzluk yaşayınca bütün savunma mekanizmam bir anda çöküyor. yarın korka korka gidicem doktora. benim yumurta büyürken daha doğrusu bu iğne çok hassas yaptı kasıklarımı. hissediyorum büyüyüp büyümediğini. keşke hissetmesem.

Allah hakkımızda hayırlısını versinn...... belki tahmin ettiğin gibi olmaz dr güzel şeyler söyler.... üzme tatlı canını unutma hiç bişi senden önemli değill:)))

anlayamadığım bir başka konu herkes 12. gün civarı aşılama olmuş. eğer aşılama olcaksa bana 16 veya 17. gün yapılacak. bir gariplik yok mu? adet döngüm 30-32 gün diye mi acaba böyle oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…