Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anlayamadığım bir başka konu herkes 12. gün civarı aşılama olmuş. eğer aşılama olcaksa bana 16 veya 17. gün yapılacak. bir gariplik yok mu? adet döngüm 30-32 gün diye mi acaba böyle oluyor?

evet bayağı uzun süreymiş burdaki dr.lara sorarsan daha iyi olur hemen cevap geliyor

kızlaaaar rahim filmi cektircem cok korkuyorrrrruuuuuuuuum napcammmmm ben acıyomu bayılsammı acabaaaa

canım ben çektirdim ama genel anestezili baygın oldugum için pek bişi hissetmedim.... daha sonrasındada pek ağrım olmadı.. zaten 10 dk sürdü hemen uyandırdılar...... Allah yardımcın olsunn kolaylık versin....

kızlaaaar rahim filmi cektircem cok korkuyorrrrruuuuuuuuum napcammmmm ben acıyomu bayılsammı acabaaaa

herkeste aynı olmuyormuş canım bazıları pek acı hissetmiyor bazıları için çok zor geçiyor rahat olmayla alakalı sanırım
bende çektirmiştim baya ağrılı geçmişti canım yanmıştı biraz da kanamam olmuştu ped al yanına istersen
belkide sen hiçbirşey hissetmezsin kolay gelsin şimdiden

gelir gelmez hemen yazıyorum henüz kimse yok ama günaydın herkese
kızlar hani günlerdir yumurtlama günümü bekliyordum ya nihayet akşam yakaladım testte iki çizgi de aynı oranda net çıktı bu da yumurtladığımı gösteriyor sonra preseed i kullandık zor bişey değil zaten sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım

günaydınlar,

ece ile kartopu son durumunuzu yazın. öldük heyecandan yaaa.. hayırlı haberleriniz bekliyoruz.

emenne bende önümüzdeki ay preesed kullanmayı düşünüyorum. mayısta tecrübelerinden yararlanırım.

Günaydın bana gelen giden yok akşamı bekliyorum gelmezse test yaptırcam.kartopu sabah test yapıcaktı ama ondan haberim yok..hakkımızda hayırlısı olsun...

kızlar inşallah bugün ece ve kartopu anne olacagının müşdesini verir
ve darısıade hepinizin başına inşallah hepiniz anne olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…