- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.961
anlayamadığım bir başka konu herkes 12. gün civarı aşılama olmuş. eğer aşılama olcaksa bana 16 veya 17. gün yapılacak. bir gariplik yok mu? adet döngüm 30-32 gün diye mi acaba böyle oluyor?
Allah hakkımızda hayırlısını versinn...... belki tahmin ettiğin gibi olmaz dr güzel şeyler söyler.... üzme tatlı canını unutma hiç bişi senden önemli değill:)))
evet bayağı uzun süreymiş burdaki dr.lara sorarsan daha iyi olur hemen cevap geliyor
slm sen nasılsın canım bakıyorum çok durgun burası
iyiyim canım mutfaktaydım sen nasılsın
kızlaaaar rahim filmi cektircem cok korkuyorrrrruuuuuuuuum napcammmmm ben acıyomu bayılsammı acabaaaa
kızlaaaar rahim filmi cektircem cok korkuyorrrrruuuuuuuuum napcammmmm ben acıyomu bayılsammı acabaaaa
günaydınlar,
ece ile kartopu son durumunuzu yazın. öldük heyecandan yaaa.. hayırlı haberleriniz bekliyoruz.
emenne bende önümüzdeki ay preesed kullanmayı düşünüyorum. mayısta tecrübelerinden yararlanırım.
günaydınlar,
ece ile kartopu son durumunuzu yazın. öldük heyecandan yaaa.. hayırlı haberleriniz bekliyoruz.
emenne bende önümüzdeki ay preesed kullanmayı düşünüyorum. mayısta tecrübelerinden yararlanırım.
ece burdasın sanırım canım varmı bir gelişme[/günaydın kızlar ben geldim mu arda asılsın emenne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?