- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.981
kızlar inşallah bugün ece ve kartopu anne olacagının müşdesini verir
ve darısıade hepinizin başına inşallah hepiniz anne olursunuz
inşallah hepimiz seviniriz ama benim hiç umuudm yok..geldi gelecek başladı ağrılarım........
ece burdasın sanırım canım varmı bir gelişme[/günaydın kızlar ben geldim mu arda asılsın emenne
iyiyim canım sen nasılsın ağrıların hafifledi mi
iyiyim canım sen nasılsın ağrıların hafifledi mi
canım agrılar azaldı ama bol bol dinleniyorum
kızlar ben dün gece hastalandım artık nihayet.
sabahta akupunktura gittim tekrar, hamileleik fikrini kafamdan atmam gerekiyor benim. fikri sabit oldu resmen hamilelik bende.adetlerim bile düzensizleşti baksanıza 35 . günde adet oldum hayatımda ilk defa. herşeyin hayırlısı diyorum hepimiz için.
sabahta akupunktura gittim tekrar, hamileleik fikrini kafamdan atmam gerekiyor benim. fikri sabit oldu resmen hamilelik bende.adetlerim bile düzensizleşti baksanıza 35 . günde adet oldum hayatımda ilk defa. herşeyin hayırlısı diyorum hepimiz için.
aynen benim de bu gün 39 .günüm akşama gelir inşallah..
kızlar bu işler hesap kitap işi değil aslında. Yüce Rabbim nezaman ol diyorsa o zaman oluyor.
14. gün 16. gün herkesete farklı gelişiyor yumurta. bakın banucaner 8 yada 9. günde ilişkiye girmiş. koca ayda 2 kere ilişki oldu diyor.demekki hepsi boş hesapların. daha öncede yazmıştım tam manasıyla teslimiyetçi olmak gerekiyor Allaha. hakkımızda en hayırlı kararı o veriyor bizim için.
kafamızdan atmaya çalışalım biraz. başka uğraşılar bulmaya çalışalım. eşlerle beraber yapılacak. biz eşimle ilk zamanlarda puzzle yapıyorduk. şimdi yine başlıyalım diyorum. acayip kafa dağıtıyor.
internetten ısmarlayayım gelsin yine başlayayım bari.
bu arada ben bu ay fazlaca yoğunum kızlar. sık sık yazamayabilirim size.malum nisan ayı kurumlar vergisi ayı bizim için çok yoğun ve önemli bir ay. akşamları girmeye çalışırım yazılanları okurum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kendinize iyi bakım canlarım.
canım arkadaşım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yüceALLAHA kaldı sen biraz kafanı işlerinle dağıtacaksın ben ameliyatla birazda oluruna bırakalım bizi çok ihmal etme canım öptümkızlar bu işler hesap kitap işi değil aslında. Yüce Rabbim nezaman ol diyorsa o zaman oluyor.
14. gün 16. gün herkesete farklı gelişiyor yumurta. bakın banucaner 8 yada 9. günde ilişkiye girmiş. koca ayda 2 kere ilişki oldu diyor.demekki hepsi boş hesapların. daha öncede yazmıştım tam manasıyla teslimiyetçi olmak gerekiyor Allaha. hakkımızda en hayırlı kararı o veriyor bizim için.
kafamızdan atmaya çalışalım biraz. başka uğraşılar bulmaya çalışalım. eşlerle beraber yapılacak. biz eşimle ilk zamanlarda puzzle yapıyorduk. şimdi yine başlıyalım diyorum. acayip kafa dağıtıyor.
bu arada ben bu ay fazlaca yoğunum kızlar. sık sık yazamayabilirim size.malum nisan ayı kurumlar vergisi ayı bizim için çok yoğun ve önemli bir ay. akşamları girmeye çalışırım yazılanları okurum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kendinize iyi bakım canlarım.
kızlar bu işler hesap kitap işi değil aslında. Yüce Rabbim nezaman ol diyorsa o zaman oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?