Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben dün gece hastalandım artık nihayet.

sabahta akupunktura gittim tekrar, hamileleik fikrini kafamdan atmam gerekiyor benim. fikri sabit oldu resmen hamilelik bende.adetlerim bile düzensizleşti baksanıza 35 . günde adet oldum hayatımda ilk defa. herşeyin hayırlısı diyorum hepimiz için.

ne desem anlamsız canım evet hamilelik hepimizde saplantı haline geldi vucudun dengesini bile etkiler hale geldi. biraz ara vermen iyi bir karar akupuntur rahatlatır dediğin gibi hayırlısı olsun canım

geçmişi okuyordum kızlar. onun için yazamadım.

banucaner, Allah hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.

aynen benim de bu gün 39 .günüm akşama gelir inşallah..

kızlar bu işler hesap kitap işi değil aslında. Yüce Rabbim nezaman ol diyorsa o zaman oluyor.

14. gün 16. gün herkesete farklı gelişiyor yumurta. bakın banucaner 8 yada 9. günde ilişkiye girmiş. koca ayda 2 kere ilişki oldu diyor.demekki hepsi boş hesapların. daha öncede yazmıştım tam manasıyla teslimiyetçi olmak gerekiyor Allaha. hakkımızda en hayırlı kararı o veriyor bizim için.

kafamızdan atmaya çalışalım biraz. başka uğraşılar bulmaya çalışalım. eşlerle beraber yapılacak. biz eşimle ilk zamanlarda puzzle yapıyorduk. şimdi yine başlıyalım diyorum. acayip kafa dağıtıyor.

internetten ısmarlayayım gelsin yine başlayayım bari.

bu arada ben bu ay fazlaca yoğunum kızlar. sık sık yazamayabilirim size.malum nisan ayı kurumlar vergisi ayı bizim için çok yoğun ve önemli bir ay. akşamları girmeye çalışırım yazılanları okurum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kendinize iyi bakım canlarım.

Çok doğru söylüyorsunda bunu başarabilmek önemli inşallah bununda üstesinden geliriz...akşamları gir bizi habersiz bırakma kolay gelsin kendine iyi bak görüşürüz..

bu arada yumurta gelişimi herkeste farklı oluyor buna katılıyorum..ama 8.9 birlikte olması yumurtlamanın göstergesi değil spermler yumurtadan daha uzun yaşıyor 72 saat canlı kalabiliyor yani spermler c anlı kalmayı başarıp yumurtladığı günde döllemiştir...hesap yapmayalım ama bunuda unutmalayım..

canım arkadaşım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yüceALLAHA kaldı sen biraz kafanı işlerinle dağıtacaksın ben ameliyatla birazda oluruna bırakalım bizi çok ihmal etme canım öptüm

haklısın canım kesinlikle bizim hesaplarımızla uğraşlarımızla değil Rabbim ol dediği bir zamanda olacak
demekki zamanı gelmemiş herşeeyin hayırlısı demekten başka da söylenecek şey yok

canım benim hiç üzülme herşeyin hayırlısını dile öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…