- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.001
kızlar ben dün gece hastalandım artık nihayet.
sabahta akupunktura gittim tekrar, hamileleik fikrini kafamdan atmam gerekiyor benim. fikri sabit oldu resmen hamilelik bende.adetlerim bile düzensizleşti baksanıza 35 . günde adet oldum hayatımda ilk defa. herşeyin hayırlısı diyorum hepimiz için.
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyor hz musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zamana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı?
neyse kısacası hz Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve hz Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar....
aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda hz Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra hz Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
Evet bende bunu ilk okudumda çok etkilenmişti..halada okudukça etkiler beni ve silkelenirim..isyan etmiyorum rabbim sen en uygun zamanı bilirsin diyorum...bu dünyada geç ve güç olmadan bizide sağlıklı evlat sahibi yap diyee hep dua ediyorum..inşallah dualarımız tez zamanda kabul olur...
hıhh yakaladım seni tatlıcık tüp bebek özel bölümünde birisi 500 kişiye yasin okutmak istiyor müsaitsen bak çok kişi toplanmadı sadece 1 tane okunuyormuşda
tamam canım zaten bugün çok içimden geçmişti yasin okumakk Rabbim hissettirmişş:)) okurum Allahın izni ilee:) sen onlara bildir canım:))
hıhh yakaladım seni tatlıcık tüp bebek özel bölümünde birisi 500 kişiye yasin okutmak istiyor müsaitsen bak çok kişi toplanmadı sadece 1 tane okunuyormuşda
canım ben okudum yasini şerifi... inşallah herkesin okuduğunu Allah kabul etsinn.. sen sayıyolarsa onlara bildirirsinn........
iim canım saol geçmişe daldım geç farkettim nasılsın? dün girememiştim merak ettim kartopu ve eceyi hayırlısı olsun bende p.tesiye kadar bekleyeceğim gelmezse inşallah gelmezz test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık...
tamam canım çok sağol ilk tüp bebek düşmüş bu ikinciymiş çok üzüldüm bir katkımız olsun istedim oda karşılığında dua ediyor nede olsa anlıyoruz birbirimizi öptüm
iyi akşamlar,
bende az önce doktordan geldim. aşılama yapılmayacak malesef. dün soldaki hızlı büyüyen yumurta 13. günde çatlamış. sadece 1 yumurta ile şansımzı denemiş olacağız. Allahtan son 3 günü boş geçmemiştik. gerçi 10 dk sonra ayağa kalkmıştım aşılama olcak diye. Artık hayırlısı.İkidir aşılama yapmak kısmet olmadı. Bunda da vardır bir hayır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?