- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.021
tmm canım yarın kızlarlada konuşalaım öyle karar veririz bu arada nasılsın?ben bir defa daha okunsun isterim ama yarın kızlarada soralım olmazsa kendim okuycam
tmm canım yarın kızlarlada konuşalaım öyle karar veririz bu arada nasılsın?
aynen yaprak dökümünü izliyorum bende şu sayfa güncellemesi olmasa daha hızlı yanıt verecem ama:)tatlıcık nereye gitti demin burdaydı
aynen yaprak dökümünü izliyorum bende şu sayfa güncellemesi olmasa daha hızlı yanıt verecem ama:)
günaydın kartopu tekrardan geçmiş olsun canım arkadaşım allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin hiç üzülme rabbim mutlaka birgün verecek sen sabırlı ol ve dua et hakkında hayılı olanı nasip etsin diye allah sininle olsun canım arkadaşım merak etme allah mutlaka birgün annelik sevgisini bize yaşatacak sadece bu bir sınav ben buna inanıyorum allah evlat vermesede hayırlı olan eşlerimizle mutlu olmaya bakalım dünyanın sonuda asla degil kendine çok iyi bak canım arkadaşım bu arada bugün yumurta transferi yapılacak benim içinde hayırlısı neyse o olsun dua edin kızlar beni gergin 14 gün bekliyor görüşmek üzere kendinize iyi bakın cuma günü eve dönerim ozamanı anlatırım neler yaşadım diye şimdilik bukadar byyyyy
kızlar hepinize günaydın ancak sabah okuyabiliceksiniz sanırım..dün akşamda girdim gkimse yok tu..geç girebiliyorum bi kaç gündür evde yoktuk..bgn adetimin son günü..klomeni bitirir bitirmez 2gün arayla ovulasyon testlerine ve akabinde pressed başlıyorum ya kızlar sanki bu ay çok hamile hbri alıcakmsız gibi hissediyorum bn kartopum hakkında haırlısı inş.tefriciyeye ben varım hatta gecenki gibi bi 200 alırım hepinizi öptüm..
günaydın kızlar...bende yarın salatı tefriceye başlıcaktım hayırlısıyla başlamak istiyenler buğü
n belirliyelim yoksa ben sabah akşam kendim okucam hepimizin adına...
hoşgeldin canım duayı bende tek okumayı düşünüyordum ama hep beraber bir kez daha okuyalım böyle dışardan değil de kendi aramızda fazla fazla alıp bitirelim olur mu
iyi olur cnm olmazsa dediğin gibi fazla alıp okuruz dışardan değil kendimiz okuyalım busefer..
hıhh yakaladım seni tatlıcık tüp bebek özel bölümünde birisi 500 kişiye yasin okutmak istiyor müsaitsen bak çok kişi toplanmadı sadece 1 tane okunuyormuşda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?