- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.041
günaydın arkadaşlar,
nevar ne yok diye bir bakayım dedim.
eceden haber yok herhalde?
hayırlısı arkadaşım, test yaptınmı sabah?
egeli merhaba canım,
bende arkadaş için yasin okumak isterim. pazar günü adetim bitip abdest almış olurum canım. pazar günü yasini okurum eğer onlar için geç olmazsa. benim adıma bir sorarmısın senden rica etsem. eğer olur derse benim için al lütfen. teşekkürler
günaydın canım sordum yanıt gelince buraya yazarım önümüzdeki 1 ay yazıyordu yani geç olmazdır bence bizde salatı tefriceyi tekrar okuyalım diyoruz bu ay kutlu doğum haftası varmış ve değerlendirelim istiyorum canım
bende 100 yane alabılırım. ıslerım yogun ve pazartesı baslarsam ancak yetıstırırım
tamam canım sen sıkma kendini bazı arkadaşlarımız 100 tane aldılar bende 100 alıcam
günaydın ece 40 gün çok olmuş daha fazla zaman kaybetme hepimizin dengeleri bozuldu belki ilaç verir vucudunda ödemde yapmıştır vallahi erkekler ne kadar rahat gidiyor örnek veriyor işlem tamam bizim öylemi aylar sürüyor düzene girmemiz
yarınmı başlıyorsunuz normalde
evet canım yarın cuma başlanması gerekiyormuş
bende duruma göre alırım beni hesaba şimdilik katmayın...ama yarın hasta olmazsam başlarım hasta olana kadar okuyabildiğim kadar okurum..en azındanbir katkım olsun...
tamam canım sen sıkma kendini bazı arkadaşlarımız 100 tane aldılar bende 100 alıcam
canım bende 100 okurum Allahın izni ile..... bu ara biraz yoğunum 100 taneyi çabuk bitirirsem biraz daha alırımm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?