- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.061
kızlar selam biraz baktım geçmişe banucanerde hamileymiş çok sevindim.darısı başınıza inş..en kısa zamanda
kızlar selam biraz baktım geçmişe banucanerde hamileymiş çok sevindim.darısı başınıza inş..en kısa zamanda
meraba ececim nasılsın varmı gelen giden?
Allahım bize yardım et senki yarattığın her canlının sayısını bilensin biz bu canlıların çoğunu tanımıyoruz bile sen ise her canlının sayısını biliyorsun rabbim bizim gibi evlat isteyenlerin sayısı sana az gelir senin hazinen bol rabbim ne olur bizlerede nasip et ya zül celali vel ikram hazinenden bizlerede ikram et ya ikram sahibi llahım ya erhamerrahimin merhametlilerin en merhametlisi allahım bizlere merhamet et yarabbim emeklerimizi umutlarımızı boş çıkarma umudumuz senden dir yarabbim boşa çıkarma ya habir herşeyden haberdar olan mevlam es semi herşeyi işiten yüce allahım bizlerin kalbini bizlerden daha iyi biliyorsun ve dualarımızı işitiyorsun bizleri duydukların ve haberdar olduklarında eyle yarabbi katında kabul görmüş güzel ameller en başta peygamber efendimiz Muahmmed s.a.v. efendimiz senin habibin senin sevgilinin ve bütün peygamberlerin ettiği güzel dualar okuduğu kuranlar hürmetine sen dualarımızı kabul et ya mucib ; yarabbim ya halik ya musavvir ya bari sen bizlere hayırlı sağlıklı güzel ve uzun ömürlü tatlı nurlu evlatlar sağlıklı evlatlar nasip et kapından başka gidecek kapımız yok trilyonlarımız olsa dünyanın öbürucundan ilaçlar dr lar getirsek ayaklarımızın dibine sen istemeyince hiç bir şey olmaz onun için senin emrinden senin OL kelamından daha güçlü ilaç olamaz bizlere yarabbim bizlere emrinle kelamınla şifa ver ya şafi sen büyüksün allahım elhamdürillah senden dileklerimiz asla bitmez yaşadığımız sürece hep senden isteriz çünki, ama şu an uzun sürelerdir uğraşmamıza ve istememize rağmen evlat sahibi olamamaktayız bu sıkıntımızı sana bildiriyoruz sana havale edip sana sığınıyoruz ve bu yüzden kalplerimiz rahatlıyor ve umudumuz artıyor sen bizi eli boş çevirme bu sıkıntımızı gider ya vekil ya dualarımızı kabulet ya mucib - elhamdürillahirabbilalemin - hamd olsun alemlerin rabbi olan allahımıza
egeli nbr ben çıkıyorum eşim geldi yemek hazırlıcam akşam görüşürüz öptüm
kızlar nasılsınız?
bende iyiyim saol duayı paylaşıcağız onun için girdim yoksa eşim darılıyo beni unuttun ilgilenmiyosun diyo koca bebek ya:)))iyii :))) sen nasılsın???
cimcime ordamısın cnm sen neler yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik ?
iyi cnm.biraz geçmişi okudum.pzt dr gidicem .
bende iyiyim saol duayı paylaşıcağız onun için girdim yoksa eşim darılıyo beni unuttun ilgilenmiyosun diyo koca bebek ya:)))
benim eşimde gelir birazdann o gelince bende giremem zaten bugün çok ayrı kaldık(
egeli yok sanırım o organize edicektii dimi ? ben şimdilik 100 okurum dedim biraz yoğunum.... listeye ekler......
bakalım bu ay bitmeden kaç hamiş haberi alcaz???
benim bugün 14. günüm... geçen ay aşılamamda 14. günde yapılmıştı ama bu ay hangi gün yumurtamıboshayallersmile çatlatıverdim bilmiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?