Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:
MÜRSE:1000:Saruboceq:
TATLICIK:100:Saruboceq:
KARTOPU:100:Saruboceq:
ECESaruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
gamsem:200:Saruboceq:

KALANINI İSTEYEN OLURSA PAYLAŞILIR ARKADAŞLAR:Saruboceq:[/QUOTE]

canım bnmde sana sormak istediklerim vardı..teste adet bittikten nekadar onra başladın testleri hergün uyguladın mı ve saat kaç gibi yaptın cvplayabilirsen çok sevinirim canım..

[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsunn canım ellerine sağlık..... yarından itibaren başlıyo dimi...

evet canım yarın cuma vakti birde önce duası var ben okurum duasını niyet edicez önceki gibi ALLAHIM bana ve benimle birilikte bu duayı okuyan herkeze sağlıklı bebek nasip et yada sen daha güzel biliyorsan yazarsın canım

canım bnmde sana sormak istediklerim vardı..teste adet bittikten nekadar onra başladın testleri hergün uyguladın mı ve saat kaç gibi yaptın cvplayabilirsen çok sevinirim canım..

canım teste adetimin bitiminden 5 gün sonra başladım belki erken yumurtlarım diye ....ilk yaptığımda ikinci çizgi görünmeyecek kadar silikti 2 gün daha bekledim yaptım çok az belli oldu 2 gün daha ara verdim belirginleşti ertesi akşam tekrar yaptım iki çizgi de aynı oranda kırmızıydı ........o akşam preseed i kullandım sonraki akşam da tekrar kullandım .....benim yumurtlamam adetimin bitiminden sonra 11. gün oldu yani ama herkeste aynı olmuyor...testleri akşam işten geldikten sonra 7.30 gibi yaptım testi yapmadan önceki 3-4 saat su ve sıvı şeyler içmiyoruz biliyorsun dimi canım

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize ......evet bugün duamıza başlıcaz ben 1000 tane okumaya çalışacam Rabbim dualarımızı kabul etsin yavrularımızı hayırlısıyla göndersin inşallah

Günaydın arkadaşlar liste oluştu biraz daha var almayan ve okumak isteyenlere verbiliriz hayırlı cumalar

eltim 26 nisan veya daha önce normal doğum yapacak. belki yanında refaketçi ben kalıcam. Allah bana sabır versin. o bebişleri görüp nasıl dayanıcam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…