- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.101
bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:
MÜRSE:1000:Saruboceq:
TATLICIK:100:Saruboceq:
KARTOPU:100:Saruboceq:
ECESaruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KALANI:724
ALLAHIM BANA VE BENİMLE BU DUAYI EDEN HERKEZE SAĞLIKLI BEBEK NASİP ET AMİN
arkadaşım bende kendime okuyordum inş 100 tanesini baağışladım listeye benide okudu yaz.hayırlı cumalar.
evet canım yarın cuma vakti birde önce duası var ben okurum duasını niyet edicez önceki gibi ALLAHIM bana ve benimle birilikte bu duayı okuyan herkeze sağlıklı bebek nasip et yada sen daha güzel biliyorsan yazarsın canım
tatlıcık kayse nasılsınız ?birazdan duaya başlıcam.tatlıcık avatarı nasıl ekleniyo foruma
tatlıcık kayse nasılsınız ?birazdan duaya başlıcam.tatlıcık avatarı nasıl ekleniyo foruma
canım iyi olmaya çalışıyorum bugün aşılamanın 15ci günü.test yapmaya cesaret edemiyorum pts kan testi yapacağım.Hayırlısı bakalım.
kaysecim merhaba günün gelmiş hakkında hayırlsısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın allaın izniyle varmı belirti falan nasıl
inşallahh hamilesindir canım Allah seninle birlikte bizimde yüzümüzü güldürsünn....
haber vermeyi unutma tamam mı çok merak ederizzolumunekankayizsmile
canım iyi olmaya çalışıyorum bugün aşılamanın 15ci günü.test yapmaya cesaret edemiyorum pts kan testi yapacağım.Hayırlısı bakalım.
arkadaşlar merhaba,
bir bakım şöyle ne var ne yok dedim.
ece,
hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah tedaviye başlarsın bu ay.
dua listesini hazırlamışsınız arkadaşlar,elinize sağlık.
Allah Kabul Etsin İnşallah. ben pazar günü başlarım artık.
bu arada egeli yasin isteyen arkadaşa soracaktın cevap geldimi ? okuyayımmı onu.
ben yine ara ara girer bakarım arkadaşlar.
kendinize iyi bakın.
hepinizi seviyorum.
inşallah tutmuştur arkadaşım.hayırlısı ile güzel haberi verirsin bizlere
arkadaşım bende seninle aynı durumdayım bugün benimde aşılamanın 15 günü hastanede çalıştığım halde test yapmaya cesaretim yok yapamadım h.sonuda beklicem gelmezse p.tesi yaparım diye düşünüyorum bendede hiç bi belirti yok kafam çok karışık...İnşallah arkadaşım sağol.zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum.valla çok karmaşık duygulardaym.tutmadığğınamı yoksa var olduğunamı kendimi alıştrdm bilemiyorum bu sebeplede cesaret edip test yapamıyorum valla.
arkadaşım bende seninle aynı durumdayım bugün benimde aşılamanın 15 günü hastanede çalıştığım halde test yapmaya cesaretim yok yapamadım h.sonuda beklicem gelmezse p.tesi yaparım diye düşünüyorum bendede hiç bi belirti yok kafam çok karışık...
arkadaşım bende seninle aynı durumdayım bugün benimde aşılamanın 15 günü hastanede çalıştığım halde test yapmaya cesaretim yok yapamadım h.sonuda beklicem gelmezse p.tesi yaparım diye düşünüyorum bendede hiç bi belirti yok kafam çok karışık...
bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................500 okudu .............500 kalan
MÜRSE:1000:Saruboceq:....................500 okudu...............500 kalan
TATLICIK:200::Saruboceq:
KARTOPU:100:Saruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KAYSE:100::Saruboceq:
KALAN :544 ADET
KALANINI İSTEYEN OLURSA PAYLAŞILIR ARKADAŞLAR::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?