Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım Allah kabul etsinn dualrımızı.... eşimde okumak istedi şimdilik bana 100 daha ekleyebilirsin....

daha sonra duruma göre alırım yine....

tatlıcık kayse nasılsınız ?birazdan duaya başlıcam.tatlıcık avatarı nasıl ekleniyo foruma

iyiyim canım sağol sen nasılsın?...... bak yukarda kullanıcı paneli yazıyo canım

orda yazar avatarını değiştir diye..... ister ordan seç istersen bilgisayrından ekleyebilirsinn....

kaysecim merhaba günün gelmiş hakkında hayırlsısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın allaın izniyle varmı belirti falan nasıl

canım iyi olmaya çalışıyorum bugün aşılamanın 15ci günü.test yapmaya cesaret edemiyorum pts kan testi yapacağım.Hayırlısı bakalım.

inşallahh hamilesindir canım Allah seninle birlikte bizimde yüzümüzü güldürsünn....

haber vermeyi unutma tamam mı çok merak ederizzolumunekankayizsmile

bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:
MÜRSE:1000:Saruboceq:
TATLICIK:200:Saruboceq
KARTOPU:100:Saruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KAYSE:100::Saruboceq:

KALAN :544 ADET

KALANINI İSTEYEN OLURSA PAYLAŞILIR ARKADAŞLAR:Saruboceq[/QUOTE]

kaysecim merhaba günün gelmiş hakkında hayırlsısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın allaın izniyle varmı belirti falan nasıl

Allah razı olsun inş duamız kabul olur.valla biraz göğsüm şiş ve az sızlıyo bazen.başka hiç bir şey yok.bunuda ölçüt alamıyorum doğrusu zaten regl olmadan öncede malum şişiyolar.pek tahmin etmiyorum varlığuna ama Allah'tan ümit kesilmez.

arkadaşlar merhaba,

bir bakım şöyle ne var ne yok dedim.

ece,
hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah tedaviye başlarsın bu ay.

dua listesini hazırlamışsınız arkadaşlar,elinize sağlık.

Allah Kabul Etsin ınşallah. ben pazar günü başlarım artık.

bu arada egeli yasin isteyen arkadaşa soracaktın cevap geldimi ? okuyayımmı onu.

ben yine ara ara girer bakarım arkadaşlar.

kendinize iyi bakın.

hepinizi seviyorum.

arkadaşım cevap gelmedi ama önümüzdeki zorlu 1 ay diye yazmış yani daha zaman çok okuyabilirsin canım sağol bu kadar yoğunlukta onuda unutmamışsın

inşallah tutmuştur arkadaşım.hayırlısı ile güzel haberi verirsin bizlere

İnşallah arkadaşım sağol.zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum.valla çok karmaşık duygulardaym.tutmadığğınamı yoksa var olduğunamı kendimi alıştrdm bilemiyorum bu sebeplede cesaret edip test yapamıyorum valla.

canım iyi olmaya çalışıyorum bugün aşılamanın 15ci günü.test yapmaya cesaret edemiyorum pts kan testi yapacağım.Hayırlısı bakalım.

cnm inşallah hamilesindir pazartesi güzel haberi verirsin bizlerde seviniriz allah gönlüne göre versin.hayırlısı olsun.

kızlar ben 500 okudum şimdilik 500 kaldı inşallah hepimiz için hayırlı olur rabbim okunan bu duaların yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.aminn.

arkadaşım bende seninle aynı durumdayım bugün benimde aşılamanın 15 günü hastanede çalıştığım halde test yapmaya cesaretim yok yapamadım h.sonuda beklicem gelmezse p.tesi yaparım diye düşünüyorum bendede hiç bi belirti yok kafam çok karışık...

bende sağlık çalışanıyım .pko olunca hemen her ay yaptrıyorum ya bu ay utanıyorum artk.malum herkezi tanıyorum.İnş bu kez vardırda bir daha gerek kalmaz.burası birde çok küçük bir il (şu an dogudayım).bir kişi bilse emin ol herkes biliyordur.bu yüzden tedavimi başka bir ilde yaptrdm.2 saat yol git gel bittim valla.

ayyy çok heyecanlandım inşallah hamilesindirr.... inşallah güzel haberler verip hepimizi sevindirirsinizzkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…